sebaga 05.12.10, 19:53 Wiecie moze gdzie mozna ją dostać? Potrzebuję pilnie na papierze i najlepiej po polsku. Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarulla Re: Biblia Szatana 05.12.10, 20:09 tak na szybko w wersji e- znalazłam proszę zawsze możesz wydrukować w księgarniach niedostępna, wydanie sprzed lat, więc może nakład wyczerpany? Odpowiedz Link Zgłoś
amarulla Re: Biblia Szatana 05.12.10, 20:12 lubię wyzwania krótkie i pozorne ;p allegro Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Biblia Szatana 05.12.10, 20:14 o, miałam taką samą i też sprzedałam na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Biblia Szatana 05.12.10, 20:15 www.katolik.pl/index1.php?st=artykuly&id=568 Odpowiedz Link Zgłoś
amarulla Re: Biblia Szatana 05.12.10, 20:18 zakładając że ten link to nie żart ze strony drogiej koleżanki ;p to polecam zakup książki i lekturę Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Biblia Szatana 05.12.10, 20:19 ja bym raczej zapytała, dla kogo ten uroczy prezent Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Biblia Szatana 05.12.10, 21:28 watek zartem nie jest absolutnie. Ksiazka dla męza, który jest zafascynowany treścią, namawia mnie do przeczytania. Jak mu kupię na papierze to sie ucieszy, a ja nie jestem w stanie czytac w necie, wiec musze miec na papierze. Tak wiec korzystamy oboje Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Biblia Szatana 08.05.14, 14:07 sebaga napisała: > watek zartem nie jest absolutnie. Ksiazka dla męza, który jest zafascynowany tr > eścią, namawia mnie do przeczytania. Zafascynowany treścią tej infantylnej książeczki? Przecież, pomijając te wszystkie magiczne pierdoły, można ją streścić w jednym zdaniu: "rób to co daje ci przyjemność". I ile czytania mniej... > Jak mu kupię na papierze to sie ucieszy, a > ja nie jestem w stanie czytac w necie, wiec musze miec na papierze. Tak wiec k > orzystamy oboje Na Trygława i Swaroga, wyjdź ze średniowiecza i kup Kindle albo inny czytnik z e-papierem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Biblia Szatana 05.12.10, 21:31 Amarullo, dzieki Oczywiscie rozwazam wydrukowanie, ale wolalabym kupic gotowa , prosciej.. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Biblia Szatana 05.12.10, 22:01 prawda-o-okultyzmie.blog.onet.pl/Egzorcysya-opowiada-ks-Maciej-,2,ID413518901,n Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Biblia Szatana 08.05.14, 12:47 marina2 napisała: > prawda-o-okultyzmie.blog.onet.pl/Egzorcysya-opowiada-ks-Maciej-,2,ID413518901,n Chcesz powiedzieć ze przedstawiciel Szatana na ziemi gna jak psa samego Szatana z parafianek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Biblia Szatana 05.12.10, 22:09 PS: Polecam. Całkiem pouczająca lektura wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
amarulla Re: Biblia Szatana 05.12.10, 22:31 Sebaga -kurcze - nie wiem czy zauważyłaś że zalinkowałam allegro? a komentarz o linku był do mariny która wciska linki do jakiś stron średnio związanych z tematem - ktoś szuka konkretnej książki, a ona wrzuca opracowania katolickich księży na temat satanizmu - o sorry, ale wkurza mnie takie coś ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Biblia Szatana 06.12.10, 09:15 Czarną Biblię nagrał jeszcze Kostrzewski jako audiobook, polecam Te, co się tam wyżej podniecają, pewnie nie czytały książki tylko ulotki kolportowane przez adwersarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Biblia Szatana 07.12.10, 14:08 Croyance, w twardej oprawie 300 stron nazywasz broszurką? Bój się Boga (dowolnie wybranego)! Odpowiedz Link Zgłoś
baba503jaga Re: Biblia Szatana 08.05.14, 12:12 Czasami zastanawiam się, czy faszyści mieli rację, paląc stosy książek na ulicach? Czy nie jest tak, ze ludzie przestali myśleć samodzielnie, tylko bezmyślnie powtarzają to, co "jest napisane"? Czy jedną z takich książek, co warto by było wrzucić na stos, jest Biblia Szatana La Vey? Mam jeden egzemplarz do odstąpienia, dla zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Biblia Szatana 08.05.14, 12:35 Jak juz jestesmy w temacie... A szatanskie wersety gdzie? Mialam kiedys szlag mi trafil... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Biblia Szatana 08.05.14, 12:44 sebaga napisała: > Wiecie moze gdzie mozna ją dostać? Potrzebuję pilnie na papierze i najlepiej po > polsku. > Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. Nie rozumiem w czym problem ) Odpowiedz Link Zgłoś