kub-ma 25.05.11, 10:21 Jak Wasze fryzury mają się przy wietrznej pogodzie? Robi im to jakąś różnicę? Moja fryzura ze względu na jakość włosów jest zwiewna i powiewna. Niewielki wiatr nie ma znaczenia, ale większe podmuchy robią rewolucję i efekt końcowy bywa mało ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 10:25 Wichura chyba dla każdych włosów ma znaczenie...łagodny wietrzyk moim nie szkodzi, bo jak je puszczam luzem to mi wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 10:30 kali_pso napisała: > Wichura chyba dla każdych włosów ma znaczenie... Pewnie tak, ale są takie fryzury, że po tej wichurze wystarczy przeczesać reką. Moim niestetu to wtedy nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 10:41 kub-ma napisała: > kali_pso napisała: > > > Wichura chyba dla każdych włosów ma znaczenie... > > Pewnie tak, ale są takie fryzury, że po tej wichurze wystarczy przeczesać reką. > Moim niestetu to wtedy nie wystarczy dla moich nie ma mam krotkie wlosy, z jednej strony calkiem prawie podgolone, a tyl stawiam zeby sterczal. chyba ze mi wichura to sterczace polozy to bedize mialo wplyw Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 10:44 Mam długie włosy i przy wietrze zaraz mam je na twarzy. Muszę mieć koński ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 10:51 w moim wypadku taki wiatr dziala nawet na korzysc wole nawet taki wiatr we wlosach, niz przylizana fryzure a ze moje wlosy sa geste, to dopiero jest efekt Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 11:02 Nic mi się nie dzieje. Mam teraz tak krótkie włosy, że chyba mój mąż ma dłuższe ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 12:07 Moje włosy żyją swoim życiem i nic i nikt nie jest w stanie ich ujarzmić. Wiatr tam w sumie tez swoje robi, ale nawet mocne podmuchy nie zmieniają jakoś znacząco ogólnego nieładu na mojej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 12:17 mam tzw. krótkiego boba z grzywką. Wystarczy potrząsnąć głową, a włosy wracają na swoje miejsce i jest po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Wiatr we włosach 25.05.11, 12:38 robi znaczącą. mam delikatne, kręcone włosy. wiaterek lekki jest OK, ale już mocniejsze dmuchnięcia "piórkują" moje włosy i zamiast fryzury mam na głowie przyklapnięte nie wiadomo co, przy głowie wyprostowane, an końcach skręcone, ogólnie tragiczne. a jak dostanie sie do tego jeszcze trochę wilgoci to juz w ogole dramat. jedyne co mnie ratuje to lakier do włosów i to w sporych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś