yenna_m 05.06.12, 19:58 jechałam czołgiem w hełmofonie, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:04 a ja viperem Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:04 Widziałam Widziałam Slicznie Ci w tym hełmofonie Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:06 Też bym chciała zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:07 Dlaczego nie jestem zaskoczona, że w TYM wątku są wpisy akurat was trzech? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:13 no wlaśnie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:14 ale czemu nikt nie pyta co to jest viper Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:24 ja sie wstydzilam zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:28 w szpitalach sa takie wiadra do mopow na kolkach po wyjeciu wiader zostaje stelaz czyli viper Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:43 hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 23:03 CHCIAŁABYM to zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 15:41 ach... takim viperem Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 15:40 bo taki parkował na moim osiedlu, o czym uświadomił mnie mój brat. Odpowiedz Link Zgłoś
lepsza.polowa Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:06 Jechałam na wielbłądzie. Bez hełmofonu Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:24 Bez hełomofonu to już nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:26 w helmofonie mogloby byc czadowo Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:26 Wielbłąd w hełmofonie też niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:09 W liceum którejś soboty wyszłam sobie z domu, kupiłam bilet na Intercity do Krakowa, wsiadłam i pojechałam. Następnie przeszłam się po krakowskim rynku, zjadłam obiad w barze sałatkowym "Chimera", potem znów udałam się na dworzec, kupiłam bilet powrotny i wróciłam do Warszawy. Nikomu o tym nie powiedziałam, ani rodzicom, ani znajomym, więc sprawa nie zaistniała. Gdyby nie to, że sto złotych z kieszonkowego poszło w plecy, uznałabym, że ten bezcelowy wyjazd mi się przyśnił Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:21 Jechałam koleją zębatą do Vall de Nuria. Momentami szyny zbliżały się na odległość ok 30 cm do przepaści. Trochę stresu było, ale chętnie bym to powtórzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:23 uwielbiam ten bar, byłam tam ostatnio chyba 12 lat temu, istnieje jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:34 Istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:44 ha, to muszę się wybrać przy którejś wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:58 Za każdym razem, gdy jestem w Krakowie, idę tam na duży talerz sałatek i koktajl z selera naciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:22 Super pomysl. zamierzam zastosowac, chociaz nie jestem pewna, czy z \krakowem - raczej w inna stronę Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:31 Jechalam autostrada na wstecznym. Ale tylko kawalek Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:41 W krytycznej sytuacji przeszłam w nocy przez las i nie pomyślałam nawet o strachu- w normalnej sytuacji bym chyba zawału dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:44 W sklepie mięsnym poprosiłam o kilogram landrynek... Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:53 Też jechałam I jeszcze amfibią! Teraz mnie pobijcie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:22 o ile tej amfibi nikomu nie ukradas to moj viper wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:28 Nie, za to prowadząc ją wjechałam wraz z całą ekipą w niezłe bagno. Potem oddałam kierowanie najwyższemu stopniem i powiedziałam coś w stylu: "panie (majorze / chorąży / szeregowy - nie znam się, wtedy wiedziałam), teraz proszę sobie radzić". Poradził sobie. Ale dobrze, że i tak lało, to nikomu nie przeszkadzało nieco więcej nadmiarowej wody (błota ). Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:52 ja prowadziłam traktor po polu jak miałam dziesięć lat Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 20:59 malowałam jajka markerem Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:25 Ja tez i nie wiedziałam, ze to dziwne - do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:40 Bo to zależy, KOMU je malowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:11 Zwazywszy na moj paralizujacy lęk wysokości- latanie motolotnią. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: yenna 05.06.12, 21:21 Pewnie jako Janek, Grigorij, Tomuś i Gustlik w jednym... nie licząc psa. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: yenna 05.06.12, 21:24 tak tylko pytam, jako pasazer jechalam topasem i skotem, jako kierowiec to juz cos <wzdycha_z_zazdroscia> Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: yenna 05.06.12, 21:26 skotem też jechałam i amfibią też w hełmofonie Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:29 Jechalam w wysokich gorach serpentynami, autobusem, siedząc na bagazniku na dachu, na walizkach i tobołkach róznych. Bardzo dobrze wspominam, w środku umieralam ze strachu (drogi waskie, ze aby sie minąć trzeba byl zjeżdżać do zatoczek, w przepaściach wraki samochodow i widoki jakie u nas tylko z Orlej Perci), na dachu nie balam się nic a nic. I przepieknie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:31 o, i jeszcze w 1991 roku jechałam śmierciarką na stopa! (zaliczylam wyladunek na smietnisku - kurs: Bialy Kosciol- i ...chyba Strzelin ) Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:37 U mnie nie tyle najdziwniejsza, ale najbardziej idiotyczna i najdurniejsza, że teraz walę się w głowę na wspomnienie własnej tępoty: jazda pod prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
sycylia_beauty Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:45 ale motoryzacyjny watek sie zrobil ;P ja scieralam maslo na tarce Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 10:11 > ja scieralam maslo na tarce Ja tak regularnie robię, przyrządzając kruche ciasto - nie wiedziałam, że to dziwne Z dziwniejszych rzeczy kulinarnych - kroiłam bagietkę nożyczkami (tak robią w pewnym azjatyckim kraju). Odpowiedz Link Zgłoś
w-za-duzym-swiecie Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:20 Ja też! Grupowo, po imprezie, nad ranem. Bardzo dobrze to wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
w-za-duzym-swiecie Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:21 To był odzew na: o, i jeszcze w 1991 roku jechałam śmierciarką na stopa! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitauka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 09:26 Właśnie zastanawiałam się do którego z powyższych wpisów to dopasować i najbardziej mi pasowało do malowania jajek markerem Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:44 Spałam pod namiotem na przełomie września i października w Syberii Wschodniej. Włosy mi do ścianki przymarzły W tym samym miejscu i czasie kąpałam się nago w jeziorze, przy ludziach, poubieranych zresztą w kurtki i wełniane chusty. Do tej pory nie wiem, czemu się na to zgodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:44 A, i siedziałam w kokpicie Złotego Boeinga LOTu Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 23:02 jestem pod wrażeniem (kąpieli i spania pod namiotem także ) Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 21:44 Poszłam na koncert metalowy bo ukochany szedł Ale to chyba kategoria:poświęcenie... Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:39 W wojsku byłam i jakoś "wyszła" mi służbowa koszulka (uświniłam ją czymś szpetnie) i musiałam poratować się swoją prywatną. RÓŻOWA była, o czym niestety każdy mógł się przekonać, bo zdradziecko wystawała spod moro. Do tego moje włosy nie dawały się upchnąć pod berecik, bo długie raczej były (za tyłek sięgały). Dowódca skręcał się z rozpaczy na mój widok. Katusze cierpiał z mojego powodu również na strzelaniu. Ja silnie praworęczna jestem i równie silnie ślepa na prawe oko. I dzielnie starałam się to skoordynować. Ba, sukcesy strzeleckie odnosiłam nawet, bynajmniej nie polegające na tym, że nikogo nie postrzeliłam, ani jedynego dobrze widzącego oka sobie nie wydłubałam. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:47 Chyba nic,oprocz seksu w morzu pelnym ludzi.I przejazdu Polska-Niemcy na stopa i to jakos na okolo.Aaa i raz mialam zacmienie i zamiast spytac kiedy bedzie impreza z okazji 30lecia malzenstwa,spytalam kiedy stypa. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:49 No i zwialam tuz przed ustalaniem terminu slubu,wszyscy wiedzieli,czekali na zaproszenia,a ja sie spakowalam i wyjechalam na drugi koniec kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:48 Jako ok. 13-14latka zatrzymałam pociąg "na stopa" gdzieś między Tarnogajem a Brochowem, wsiadłam do lokomotywy wraz z rowerem i dojechałam do Głównego. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 22:51 Pokonałaś nas wszystkie Chylę czoła hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 23:00 o kurcze, jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
guamma Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 05.06.12, 23:21 skoku z samolotu z 4000 mnp nie uznaje za dzwiny - zawsze chcialam i sie ziscilo. szukam w pamieci sytuacji, ktorej sama nie ogarniam - czyli dziwnej. No moze niekoniecznie normalne bylo gdy skakalam z okna z parteru (kolezanka nie chciala mnie wypuscic - przekomarzala sie). Siadlam wiec na parapecie, zlapalam reka piorunochron. Nie bylo wysoko ale byla taka gorka wpoprzek. Siedzialam wiec, obliczalam trajektorie lotu, jak mam upasc, zeby bylo bezpiecznie i skoczylam.... wszystko dobrze, bardzo ladnie wyladowalam - tylko zapomialam puscic tego piorunochronu i wtedy to ujrzalam moje chrzastki na stawie bo skora mi sie nieco zdarla Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 07:35 pierwsza rzecz jaka mi przychodzi na myśl w kategorii dziwne/głupie to strzelałam z nielegalnej broni do znaku drogowego - dziurka jaką w nim zrobiłam jeszcze długo mi przypominała o mojej głupocie, bo znak poszedł do wymiany po jakichś 6 latach od celowania. z tej samej broni strzelałam jeszcze do pustej butelki ustwionej na słupku przydrożnym(ale tu juz zwykla żwirówka, nie droga wojewódzka jak z tym znakiem) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 07:50 jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 09:32 Dawno temu, w czasach PRL to było - nasz pies paskudnie rozciął łapę, do weterynarza jakoś go dowiozłam tramwajem (łapa w grubym bandażu i worku foliowym), ale po szyciu w narkozie pies był nieprzytomny, a lecznica właśnie się zamykała i kazano mi się z nim zabrać od razu... A pies ważył ok. 40 kg. Ubłagałam lekarkę żeby parę minut go przypilnowała i pobiegłam szukać taksówki - ale zadna nie chciała mnie zabrać z psem, w dodatku po narkozie. Zobaczyłam milicyjny radiowóz (tzw. "sukę" ), zatrzymałam i wyłuszczyłam o co chodzi. Milicjanci byli nieco zdziwieni, ale podjechali ze mną do lecznicy, własnoręcznie wytaszczyli psa, dowieźli nas do domu i jeszcze wtargali śpiące bydlę na 4 piętro ! Było to niedługo po stanie wojennym, zaufanie do milicji było w narodzie zerowe, więc mój czyn wszyscy uznali za wyjątkowo desperacki Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 10:21 Co prawda nie ja, ale moja koleżanka w sylwestra, poboczem trasy "E7" jechała na oklep na koniu, na stację paliw po wino i spiewała koniowi "nie płacz Jolka" Odpowiedz Link Zgłoś
alfabetta Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 10:53 Właśnie policzyłam, że będąc w ciąży leciałam 14 razy samolotem... na wakacje, city breaks, konferencje... i to nawet w całkiem odległe miejsca, typu Indie. Teraz chyba już bym nie była taka szalona Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 11:57 Ukradłam wielkie rogi renifera w noc polarną i dowiozłam rowerem z koła podbiegunowego do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 11:58 Chodzi o białą noc, było widno Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiłyście :D 06.06.12, 14:57 Zabawne jest jeszcze to, że te rogi są najzbędniejszą rzeczą jaką kiedykolwiek miałam, ale głupio mi je wyrzucić albo sprzedać Jakoś nigdy nie umiałam ich powiesić, bo w sumie idea domku myśliwskiego z rogami i głowami zwierząt na ścianach jest mi całkiem obca. I tak przewalają się przez kolejne przeprowadzki z kąta w kąt (kradzione nie tuczy jak widać ) Odpowiedz Link Zgłoś