Dodaj do ulubionych

PiS chce karac za in vitro

27.06.12, 12:40
Czytalyscie?
PiS chce kary za in vitro

Banda oszolomow, chyba pozostaje miec tylko nadzieje, ze dzieki temu straca kolejne punkty procentowe i juz nigdy sie do wladzy nie dorwa.
Gdyby PiS wygral znow i chcial takich zmian, wyprowadzilabym sie z tego kraju.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 12:43
      Chcący zaistnieć w okresie posuchy debile. Jest Euro, święto, luz - oni nie umieją się w tym odnaleźć, bo naturalnym środowiskiem ich działania jest wojna. To wymyślają głupoty.
    • atowlasnieja Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 12:45
      To by było karanie za głupotę: bo żyć (i rodzić dzieci) na podwórku takich oszołomów jest głupotą.
    • rozaly Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 13:05
      No idą chłopaki po kolejne "zwycięstwo"
    • attiya Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 13:06
      to po co się klepie o tym, że przyrost naturalny się obniża drastycznie
      poza tym wzrośnie pobyt na wycieczki do Czech, Słowacji, Niemiec....polskie firmy poupadają, nie oszukujmy się, to niezły biznes w dzisiejszych czasach. Ostatecznie poprzenoszą się za granicę
      no ale to czarny scenariusz, mam nadzieję, że nie przejdzie
      podoba mi się też ten kawałek o zgodności z nauką kościoła katolickiego
      czy to ma dotyczyć wszystkich obywateli żyjących w Pl czy też tylko katolicków?
      • baszi [...] 27.06.12, 13:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gazeta_mi_placi Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 15:24
          Zmniejsz w końcu na stałe swój podpis albo dostaniesz bana.
    • anel_ma Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 13:07
      wszystkim członkom i wielbicielom PiS, oraz ich rodzinom zycze bezpłodności

Bóg dał człowiekowi rozum i wolną wolę, a kościół kat. niech spada na bambus i sie zajmie własnym rozporkiem
    • martishia7 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 13:12
      Nawet się nie zdenerwowałam. Przecież tego nie da się potraktować poważnie. Myślę, że nawet oni sami nie wierzą w jakąkolwiek możliwość powodzenia takiego projektu. Bicie piany dla bicia piany.
    • edelstein Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 13:19
      “Projekt zgodny z nauka KK“zapomnieli,ze Polska jest krajem swieckimtongue_out Owieczki przeciez nie beda sie in vitrowac,wiec co sie tak rzucaja jak go..no w sloiku?
      Jesli PiS dojdzie do wladzy to Polska stanie sie drugim Watykanem.Masakra jakas,rozumiem,ze mozna miec poglady zgodne ze swoja wiara,ale nie wolno ich przekladac na ludzi co nic z KK wspolnego nie maja.Pl chyba przydalby sie najazd Muzulmanow.Utemperowaloby to PiS.Moja babcia jest pro PiSowa i zadne argumenty do niej nie trafiaja.Straszne.Chyba na czas wyborow zaprosze ja tutaj,by czasem glosu nie oddala.
    • baszi [...] 27.06.12, 13:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sadosia75 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 13:42
      PiS chce wszystkich zmusić do przestrzegania praw KK. Problem polega na tym, że siłą nic się nigdy nie zyskuje pozytywnego. I takim sposobem nie tylko zrażają ludzi do samych siebie jako partii ale tez do samych siebie jako wyznawców KK i do samego KK.
      No cóż. Można by powiedzieć nie idź tą drogą PiSie ale.... po co smile niech idą jak cielę pod nóż.
    • thorgalla Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:17
      Mogę liczyć na paczki z forum? big_grin
      • attiya Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:38
        możesz tongue_out
        • thorgalla Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 15:05
          Dzięki dziewczyny
      • angazetka Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:41
        I na grypsy z wynikami meczów wink
      • pszczolaasia Re: PiS chce karac za in vitro 28.06.12, 08:41
        moze posadza nas w jednej celiwink
        moga mnie ukarac. powodzenia.
        ale nic nie zmieni faktu ze moje dzieci sa juz na swiecie. howgh.
    • lilly_about Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:23
      Niech sobie strzelą w łeb, wszyscy po kolei.
      • attiya Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:38
        pomarzyć piękna sprawa....tongue_out
    • ola Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:24
      ręce opadają.
      nie ma lepszego sposobu, by mnie zmotywować do chodzenia na wybory...

BTW - znajomy lekarz zastanawiał sie dziś, jak nakaz "zachowania integralności DNA" odniesie się do kwestii przeszczepów. Bo przecież człowiek po przeszczepie nerki traci ową integralność i było - nie było staje się hybrydą...
    • a.va Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:32
      Chyba nie zdają sobie sprawy, ile rocznie się robi w Polsce in vitro i ile dzieci się urodziło z tej procedury. To nie dotyczy garstki ludzi, tylko całej rzeszy. Dodając do tego rodziny i znajomych tych ludzi - taka propozycja to odcięcie się od kilku milionów wyborców. Samobój pierwsza klasa.
    • irima2 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 14:55
      Ale właśnie na tym polega demokracja. Skoro taki jest ich światopogląd to mają prawo zgłaszac takie projekty. Ich elektorat zgadza się z postulatami i na nich głosuje.
    • alabama8 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 15:11
      Oglądałam niedawno na TVN style reportaż o in vitro. Bohaterka opowiadała o swoich zmaganiach - nie tylko z samym problemem zajścia w ciążę, ale z późniejszym zabiegiem in vitro. Wszystko wraz z mężem zrobili w tajemnicy. Dlaczego? Mąż był senatorem z PIS-u i nie mógł otwarcie i oficjalnie poprzeć in vitro, a co dopiero przyznać się że sam to zrobił.
      Po śmierci męża wszystko się wydało i została przez swoje środowisko potwornie napiętnowana. Żal że bogobojni katolicy potrafią tak się nawzajem nienawidzić.
      • princy-mincy Re: PiS chce karac za in vitro 28.06.12, 08:55
        to dopiero hipokryzja pana senatora
    • olena.s Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 16:24
      Zdecydowanie pogniotło ich na umysłach.
    • babcia47 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 16:32
      dla mnie ciekawostką biologiczną jest co jeszcze PiS wymysli, powie, wykombinuje, by za wszelka cene nie wygrać wyborów i zmniejszyc swój potencjalny elektorat...nie powiem, nie mozna się nudzić, bo jego działacze wraz z prezesem są w tej materii bardzo produktywni..ale mnie to mało martwi, bardziej mnie martwi, że są w parlamencie w wystarczajaco duzej ilości by wpływać na życie ludzi, którzy ich elektoratem nie są i raczej, szczególnie w swietle ich "pomysłów", nigdy nie będą...
    • kamcia_79 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 18:33
      Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam, a tak było miło bez ich gąb podczas euro.

A jak patrzę na Piechę, który jeszcze parę lat temu bez skrupułów przyznał ze zrobił wiele aborcji, a teraz taki dwulicowiec nawrócony, to mi się nóż w kieszeni otwiera
    • paskudek1 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 20:31
      tak się teraz zastanawiam czy wg proponowanych przepisów zbrodnia in vitro będzie ulegała przedawnieniu a jeżeli tak to po jakim czasie? bo może się okazac że np. kilka tysięcy małych dzieci zasili ośrodki adopcyjne bo rodzice trafią do pierdla.
      • attiya Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 20:57
        niezły pomysł, niezły pomysł
        ja proponuję dopisać do tej propozycji ustawy taki wniosek nakazujący ABW i CBA aby wgryźli się w dokumenty pacjentów owych klinik a następnie wszystkich korzystających z ich usług wsadzili do więzienia
        • paskudek1 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 21:10
          ale uściślijmy - z potomstwem czy bez? A może potomstwo posluży jako żywy dowód w sprawie? Kurcze, wiem ze to już głupawka ale te ich pomysly sa przerażające.
          • amonette Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 21:12
            Ja jestem ciekawa, czy będą wsadzać tylko matki w ciąży, czy też nielegalnie wyprodukowane dzieci...
            A może dzieci likwidować, wtedy by aborcja była OK wink
            Prezes naprawdę do gruntownego przeglądu sie nadaje.
            • paskudek1 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 21:22
              prezes? głównym pomysłodawca moim zdaniem jest szanowny poseł Piecha. Niegdys czynny lekarz dokonujacy taśmowo aborcji, dzis pierwszy w szeregach obrony życia nienapoczętego oraz godności zygoty.
              • amonette Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 22:10
                Bez prezesa tam nikt nawet nie miauknie. Zwłaszcza teraz.
        • attiya nobel 28.06.12, 08:53
          najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że ta metoda dostała nobla a u nas chcą za to karać więzieniem
          pamiętam, że w dniu gdy owgo nobla przyznano, to tvn, polsat, superstacja trabiły o tym pół dnia natomiast w wiadomościach w tv publicznej nawet słowem o tym nie zająknięto się
    • iza232 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 20:41
      A moim zdaniem oni nie zdają sobie sprawy z głupoty i niedorzeczności własnego pomysłu. Tyle w nich pychy i buty, że zdaje im się że to pomysł stulecia i że miliony im przyklasną. A najgorsze, że zwą się katolikami a tyle w nich jadu, zawziętości, nienawiści, nietolerancji. Nie wiadomo: śmiać się czy płakać. Przerażające....
    • amonette Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 21:05
      Czyli: betonie, przybywaj wink

Głupie zagranie z politycznego punktu widzenia - PO jest rozczarowanych wielu umiarkowanych wyborców i szuka alternatywy. Na szczęście Prezes przypomniał dobitnie, czym jest PiS.
    • mgielka82 Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 21:12
      za to PO dowala takie podatki,z jak juz masz dziecko to nie wiadomo za co je wychowac.
      nie ma ulgi rodzinnej, vat na art dzieciece do gory,żlobki droższe,zyski z oszczednosci opodatkowane,w planach jeszcze prywatyzacja szpitali i podatek katastralny (1% od mieszkania o wartosci 300tys to 3000zł rocznie!!!)od przyszlego roku prad +50% drozszy, paliwo juz teraz kosztuje majatek.koszmar jakis
      • amonette Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 22:13
        Wolę to niż rządy oszołomów. Z opcji dżuma/cholera wybieram cholerę, chociaż to wyjątkowo g... choroba wink
      • pade Re: PiS chce karac za in vitro 27.06.12, 23:09
        podaj źródło tych swoich rewelacji
        • mgielka82 Re: PiS chce karac za in vitro 28.06.12, 15:08
          źródła?no z pewnoscia nie popularna telewizja.chyba widzisz cene paliwa na stacjach?widzisz ile kosztuja art, dla dzieci i zapytaj pani w U.S czy przysluguje ulga na dzieci.a o prywtyzacji szpitali mowila nawet skazana sawicka."szkoda" ze nie wprowadzili nas do strefy euro-jak planowali to dopiero byłaby bieda w tym kraju.
          • pade Re: PiS chce karac za in vitro 28.06.12, 15:22
            rozumiem, że GPC codziennie na Twym stole jestbig_grin
      • yenna_m Re: PiS chce karac za in vitro 28.06.12, 10:06
        zawsze bylam zwolennikiem PO, ale rzeczywiscie przeginają na maksa sad
        PIS miewa oszolomskie pomyslu, ale jest mniej szkodliwy dla naszych potrfeli
    • yenna_m powaliło ich (n/t) 27.06.12, 23:47

• thorgalla Re: PiS chce karac za in vitro 28.06.12, 10:34
      https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307063_256578347784098_946580168_n.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka