wpak 30.06.12, 00:12 może ktoś wie? słyszałam dzisiaj w radiu taką piosenkę, coś jak tango, śpiewa kobitka po angielsku, no i to by było na tyle. Help. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: pytanie muzyczne 30.06.12, 00:18 zarabiscie duzo informacji moze chociaz jakie to radio albo kilka slow z piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: pytanie muzyczne 30.06.12, 00:37 radio (ew. zakres fal i miejsce gdzie)=>godzina=>słowa=>ramówka Nie da się inaczej. Znaczy "słyszałam w .... o.... śpiewała ... (tu słowa)... kobieta, po angielsku". Wtedy ogromna szansa na odkrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
wpak Re: pytanie muzyczne 30.06.12, 00:41 Radio BBC ale w Polsce tez to już kiedyś słyszałam na pewno pada tam słowo dream i na pewno nie jest to Adele nana nana nana nana, nana nana na na na ,że nie ułatwiam? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: pytanie muzyczne 30.06.12, 00:49 Powtórzę powoli i spokojnie: miejsce, zakres fal, godzina - to podstawa, "nanana" można sobie darować. Każda stacja muzyczna (w zasadzie) publikuje gdzieś playlistę, sprawdzenie nie wymaga detektywistycznych talentów, jedynie minimalnego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: pytanie muzyczne 30.06.12, 03:09 Może to Caro Emerald 'Night like this'? www.youtube.com/watch?v=G_19qvf6idk Odpowiedz Link Zgłoś
wpak Re: pytanie muzyczne 30.06.12, 08:57 No ta! Dzięki! panno. w. paski -Co można robić o 3:09??? Słuchać radia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: pytanie muzyczne 01.07.12, 05:19 Droga Wpak, można słuchać radia, oczywiście. Można też wracać z imprezy, podobnie jak dziś a na zaśnięcie puścić sobie Davida: www.youtube.com/watch?v=N4d7Wp9kKjA Mam całą płytę C.E., jeśli lubisz jazzowo-swingujące klimaty z lekką nutą erotyzmu (ale nie wulgarnego, raczej w stylu puszczania oka do słuchacza) to polecam. Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś