Dodaj do ulubionych

Jeśli nie

21.12.12, 17:36
Vichy neovadiol, to co? Dostałam pilne zamówienie na prezent i ma być właśnie cos w tym guście. Pomóżcie, ładnie proszę.
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Jeśli nie 21.12.12, 17:39
      Yves Roche ma taki krem teraz, nie wiem czy dobry. A czemu nie neovadiol?
      • malila Re: Jeśli nie 21.12.12, 17:46
        A ja nie mówię, że nie, ale może jest coś ciekawszego. Ja nie bardzo w temacie jestem, bo ja to raczej na olejkach jadę, albo na innych organicznychwink
        • jola-kotka Re: Jeśli nie 21.12.12, 17:50
          To sa sredniej klasy kremy.
          Jesli ktos cos takiego chce to co ciekawszego znajdziesz,chyba ze z wyzszej polki krem.
        • franczii Re: Jeśli nie 21.12.12, 19:09
          Krem na prezent to dosc ryzykowna sprawa. najlepiej dac ten, o ktory poprosila.
    • jola-kotka Re: Jeśli nie 21.12.12, 17:42
      No ale o co chodzi to krem do twarzy dostepny w aptekach,koszt okolo 100zl.
    • franczii Re: Jeśli nie 21.12.12, 19:08
      Eucerin Dermodensifyer, Nuxe Nuxuriance, LRP substiane. Kremy tych marek sa na pewno swietnie tolerowane przez skore. Testowalam na sobie, akurat nie te konkretne kremy ale inne wymienionych firm. A najlepiej zapytaj w aptece o zamiennik.
    • emilka_x Re: Jeśli nie 22.12.12, 19:47
      Może lepszy będzie bon zakupowy do apteki, w końcu zainteresowana sama może sobie krem wybrać bo tak to ciężko trafić, a jeśli nie to wzięłabym jednak ten sprawdzony, na inny może mieć uczulenie lub nie podpasuje, nie ryzykowałabym.
    • nandadevir Re: Jeśli nie 22.12.12, 19:59
      to serum z vichy jest b dobre, mojej mamie 60l bardzo spasowało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka