Dodaj do ulubionych

Kraśko w wiadomościach

12.02.13, 19:56
Jak widzę Kraśkę jarającego się, tym że oto przemawia prosto z Watykanu, to mi słabo.
"Jesteśmy TU, w tym NAJWAŻNIEJSZYM MIEJSCU." "Najważniejsze pytanie, DLACZEGO".
Drażni mnie ta jego ekscytacja. Was też?
Obserwuj wątek
    • iwoniaw On tak zawsze ma 12.02.13, 20:07
      Pamiętam, jak z trudem hamował entuzjazm pod Smoleńskiem i omal się nie posikał z ekscytacji relacjonując powódź - w sumie dobrze, że to abdykacja, a nie papieski pogrzeb wink
      • peggy_su Re: On tak zawsze ma 12.02.13, 20:24
        Masz rację, gdy Jan Paweł II umierał, Kraśko też się tak jarał że jest w centrum wydarzeń uncertain
        • czar_bajry Re: On tak zawsze ma 12.02.13, 21:05
          Fakt Kraśko tak ma...
    • carmensitas Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:14
      Lepsza była wczoraj Kolenda-Zalewska, kiedy prawie prychnęła śmiechem przed kamerą. Widać było że z trudem się powstrzymuje smile A to przez jakiegoś gościa, który za nią spacerował z parasolką.
      Ach, ten Watykan...
      • drosetka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:18
        chyba Kolenda-Zaleskawink mnie smieszyła relacja ten całej włoskiej dziennikarki co to jak usłyszała jako pierwsza słowa papieża to sie rozpłakała, o matko jakie nieszczęscie. Co sie dziwic , chłopisko już ma 90 na karku, chce odpocząć ,a ta beczy.
        • carmensitas Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:22
          A miałam sprawdzić, miałam sprawdzić...
          Ale tak mi się nie chciało...
          • drosetka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:23
            big_grinbig_grin
      • lucadimontezemolo Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:25
        carmensitas napisała:

> Lepsza była wczoraj Kolenda-Zalewska, kiedy prawie prychnęła śmiechem przed kam
        > erą. Widać było że z trudem się powstrzymuje smile A to przez jakiegoś gościa, któ
        > ry za nią spacerował z parasolką.
        > Ach, ten Watykan...

To był Gabriele Paolini, więc Pani Kolenda-Zalewska podniecenia nie mogła ukryć, wszak z prawdziwą mogła w tv występować tongue_out
    • ginger.ale Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:56
      mnie też się dziś przypomniało jak relacjonował powódz stojąc w jakimś rybackim wdzianku do pasa w wodzie...
    • ksionzka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:03
      Denerwujący człowiek, denerwująca maniera, denerwujące relacje. Wkurza mnie, że prowadzi zawsze relacje z w sumie najbardziej sensacyjnych wydarzeń jakby się wprost po to urodził. Ten człowiek zniechęciłby mnie do odebrania głównej nagrody lotto jakby miał mi zakomunikować ze wygrałam. Już to widzę.

-Jestem tu, gdzie miliony Polaków chciałoby być. Jestem w miejscu w które zwrócone są twarze i oczy wszystkich polaków. Tu gdzie spełnia się sen jednego człowieka. Szczęśliwca, wybrańca boga. Człowieka,który trafił 6 - sześć niezwykłych, magicznych liczb. Tym miejscem jest studio lotto. Studio, które każdy z nas zna z ekranów telewizorów. Ekranów, w które każdy z nas wpatruje się podczas losowań w nadziei na uśmiech losu. Zaraz połączymy się z szczęśliwcem, kobietą, być może matką - przekażemy wiadomość i na własne oczy zobaczymy co czuje osoba, której życie diametralnie się odmieni, szary dzień zastąpi słońce i radość. Tylko tutaj państwo zobaczą jak odmienia się los.
      • mayaalex Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:16
        smile smile smile
      • pade Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:19
        Niezła jesteś Ksionzkobig_grin
      • thegimel Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:37
        E tam, dzisiejszą kumulację, to nawet z rąk Kraśki bym przyjęła wink
        Ale fakt, irytujący jest.
      • peggy_su Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:10
        ksionzka dobra jestes big_grinbig_grin dawno mnie tak forum nie rozśmieszyło big_grin
      • leniwiec26 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:15
        zgadzam się!!!

a relacja... świetna! wywołałaś szczery śmiech na koniec dnia smile
      • zuwka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:17
        Piękne! Jakbym Kraske słyszała smile naprawdę fajny post
      • carramell Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:50
        ksionzka, przyznaj się - piszesz teksty Kraśce!
        smile
    • intuicja77 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:21
      mnie niepomiernie dziwi jakim cudem osoba z tak poważna wadą wymowy prowadzi główne wydanie wiadomości .
      jakim cudem w ogóle prowadzi jakieś wiadomości.
    • adwarp Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:24
      i Kraśko w Watykanie pytający dziennikarkę stojącą w Warszawie - co będzie dalej, jak będzie wyglądało życie papieża?
      • marzeka1 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:32
        Najgorsze, że Kraśko staje się wzorem, jest taki młody dziennikarz, czasami nadaje relacje z Niemiec- normalnie karykatura Kraśki- a Ksionżka nieźle pokazała jego manierę.
    • solaris31 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:47
      w Hameryce był, to sie nauczył wink

ech, nie cierpię tych egzaltacji. nie można juz normalnie i po ludzku przekazywać wiadomości?
    • j_a_ch Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:44
      Też mnie to mierzi.
      W ogóle ciężko się ogląda Wiadomości w ostatnich dniach. Kraśko świeci wprost własnym światłem z Watykanu i nawet nie próbuje ukryć ekscytacji dymisją papieża, wygląda to wręcz niestosownie, jakby stało się coś radosnego. Do tego ten wspomniany korespondent z Niemiec, z podobną manierą. I jeszcze przemiła skądinąd Beata Tadla...tylko po co ona tak BARDZO się stara przypodobać widzom jedynki? Mam wrażenie że w tvn aż taka nie była. Egzaltacja w mimice, gestykulacji, tonacji...grrr. Może oni w tych Wiadomościach mają taki prikaz? Chociaż nie, bo Ziemiec na przykład bardzo fajnie prowadzi. Widać to jakiś taki typ dziennikarza albo moda. Beznadzieja.
    • marghe_72 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:56
      Mnie Kraśko drażni od dawna.
      Wzoruje się na hamerykańskich dziennikarzach a to mi zupełnie nie leży
    • marghe_72 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:58
      tu stronka pana co to za Kolendą stał wink
      www.gabrielepaolini.com/html/index.htm
    • asia_i_p Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:59
      "ZE ŚRODKA KORKA - Wojciech Mann" - z tej maniery w sumie nabijano się już dawno.

Jej szczyt zaobserwowałam w początkach TVN-u albo Polsatu, niestety nie pamiętam którego - wiadomości pogodowe i nagle słychać "i z tej właśnie chmury strzelił piorun, który zabił turystę".
    • j_a_ch Re: Kraśko w wiadomościach 13.02.13, 00:16
      Mann pięknie sparodiował te różne wygibasy dziennikarskie, pamiętna jest prognoza pogody w jego wykonaniu.
      A z Kraśką mam jeszcze taki problem, że jak prowadzi to nie mogę skupić się na tym co mówi tylko wiecznie kontempluje ten jego fryz. Przedziwnie mu się włos układa w taką jakby falę...i zawsze inną big_grin
      Panie stylistki mają chyba niezły zgryz z tym.
    • feniks_z_popiolu Re: Kraśko w wiadomościach 13.02.13, 06:17
      Kraśko przywiózł sobie tę manierę ze Stanów, wcześniej nie był tak egzaltowany. Mnie najbardziej odpowiada p. Andrzej Turski z Panoramy. Nie kreuje się na kogoś, kto ma wpływ na losy świata. Jego informacje są rzetelne i czytelne. Z inteligentnym dowcipem. Klasa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka