peggy_su 12.02.13, 19:56 Jak widzę Kraśkę jarającego się, tym że oto przemawia prosto z Watykanu, to mi słabo. "Jesteśmy TU, w tym NAJWAŻNIEJSZYM MIEJSCU." "Najważniejsze pytanie, DLACZEGO". Drażni mnie ta jego ekscytacja. Was też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw On tak zawsze ma 12.02.13, 20:07 Pamiętam, jak z trudem hamował entuzjazm pod Smoleńskiem i omal się nie posikał z ekscytacji relacjonując powódź - w sumie dobrze, że to abdykacja, a nie papieski pogrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: On tak zawsze ma 12.02.13, 20:24 Masz rację, gdy Jan Paweł II umierał, Kraśko też się tak jarał że jest w centrum wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
carmensitas Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:14 Lepsza była wczoraj Kolenda-Zalewska, kiedy prawie prychnęła śmiechem przed kamerą. Widać było że z trudem się powstrzymuje A to przez jakiegoś gościa, który za nią spacerował z parasolką. Ach, ten Watykan... Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:18 chyba Kolenda-Zaleska mnie smieszyła relacja ten całej włoskiej dziennikarki co to jak usłyszała jako pierwsza słowa papieża to sie rozpłakała, o matko jakie nieszczęscie. Co sie dziwic , chłopisko już ma 90 na karku, chce odpocząć ,a ta beczy. Odpowiedz Link Zgłoś
carmensitas Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:22 A miałam sprawdzić, miałam sprawdzić... Ale tak mi się nie chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:25 carmensitas napisała: > Lepsza była wczoraj Kolenda-Zalewska, kiedy prawie prychnęła śmiechem przed kam > erą. Widać było że z trudem się powstrzymuje A to przez jakiegoś gościa, któ > ry za nią spacerował z parasolką. > Ach, ten Watykan... To był Gabriele Paolini, więc Pani Kolenda-Zalewska podniecenia nie mogła ukryć, wszak z prawdziwą mogła w tv występować Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 20:56 mnie też się dziś przypomniało jak relacjonował powódz stojąc w jakimś rybackim wdzianku do pasa w wodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:03 Denerwujący człowiek, denerwująca maniera, denerwujące relacje. Wkurza mnie, że prowadzi zawsze relacje z w sumie najbardziej sensacyjnych wydarzeń jakby się wprost po to urodził. Ten człowiek zniechęciłby mnie do odebrania głównej nagrody lotto jakby miał mi zakomunikować ze wygrałam. Już to widzę. -Jestem tu, gdzie miliony Polaków chciałoby być. Jestem w miejscu w które zwrócone są twarze i oczy wszystkich polaków. Tu gdzie spełnia się sen jednego człowieka. Szczęśliwca, wybrańca boga. Człowieka,który trafił 6 - sześć niezwykłych, magicznych liczb. Tym miejscem jest studio lotto. Studio, które każdy z nas zna z ekranów telewizorów. Ekranów, w które każdy z nas wpatruje się podczas losowań w nadziei na uśmiech losu. Zaraz połączymy się z szczęśliwcem, kobietą, być może matką - przekażemy wiadomość i na własne oczy zobaczymy co czuje osoba, której życie diametralnie się odmieni, szary dzień zastąpi słońce i radość. Tylko tutaj państwo zobaczą jak odmienia się los. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:37 E tam, dzisiejszą kumulację, to nawet z rąk Kraśki bym przyjęła Ale fakt, irytujący jest. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:10 ksionzka dobra jestes dawno mnie tak forum nie rozśmieszyło Odpowiedz Link Zgłoś
leniwiec26 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:15 zgadzam się!!! a relacja... świetna! wywołałaś szczery śmiech na koniec dnia Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:17 Piękne! Jakbym Kraske słyszała naprawdę fajny post Odpowiedz Link Zgłoś
carramell Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:50 ksionzka, przyznaj się - piszesz teksty Kraśce! Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:21 mnie niepomiernie dziwi jakim cudem osoba z tak poważna wadą wymowy prowadzi główne wydanie wiadomości . jakim cudem w ogóle prowadzi jakieś wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:24 i Kraśko w Watykanie pytający dziennikarkę stojącą w Warszawie - co będzie dalej, jak będzie wyglądało życie papieża? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 21:32 Najgorsze, że Kraśko staje się wzorem, jest taki młody dziennikarz, czasami nadaje relacje z Niemiec- normalnie karykatura Kraśki- a Ksionżka nieźle pokazała jego manierę. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 22:47 w Hameryce był, to sie nauczył ech, nie cierpię tych egzaltacji. nie można juz normalnie i po ludzku przekazywać wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_ch Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:44 Też mnie to mierzi. W ogóle ciężko się ogląda Wiadomości w ostatnich dniach. Kraśko świeci wprost własnym światłem z Watykanu i nawet nie próbuje ukryć ekscytacji dymisją papieża, wygląda to wręcz niestosownie, jakby stało się coś radosnego. Do tego ten wspomniany korespondent z Niemiec, z podobną manierą. I jeszcze przemiła skądinąd Beata Tadla...tylko po co ona tak BARDZO się stara przypodobać widzom jedynki? Mam wrażenie że w tvn aż taka nie była. Egzaltacja w mimice, gestykulacji, tonacji...grrr. Może oni w tych Wiadomościach mają taki prikaz? Chociaż nie, bo Ziemiec na przykład bardzo fajnie prowadzi. Widać to jakiś taki typ dziennikarza albo moda. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:56 Mnie Kraśko drażni od dawna. Wzoruje się na hamerykańskich dziennikarzach a to mi zupełnie nie leży Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:58 tu stronka pana co to za Kolendą stał www.gabrielepaolini.com/html/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kraśko w wiadomościach 12.02.13, 23:59 "ZE ŚRODKA KORKA - Wojciech Mann" - z tej maniery w sumie nabijano się już dawno. Jej szczyt zaobserwowałam w początkach TVN-u albo Polsatu, niestety nie pamiętam którego - wiadomości pogodowe i nagle słychać "i z tej właśnie chmury strzelił piorun, który zabił turystę". Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_ch Re: Kraśko w wiadomościach 13.02.13, 00:16 Mann pięknie sparodiował te różne wygibasy dziennikarskie, pamiętna jest prognoza pogody w jego wykonaniu. A z Kraśką mam jeszcze taki problem, że jak prowadzi to nie mogę skupić się na tym co mówi tylko wiecznie kontempluje ten jego fryz. Przedziwnie mu się włos układa w taką jakby falę...i zawsze inną Panie stylistki mają chyba niezły zgryz z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Kraśko w wiadomościach 13.02.13, 06:17 Kraśko przywiózł sobie tę manierę ze Stanów, wcześniej nie był tak egzaltowany. Mnie najbardziej odpowiada p. Andrzej Turski z Panoramy. Nie kreuje się na kogoś, kto ma wpływ na losy świata. Jego informacje są rzetelne i czytelne. Z inteligentnym dowcipem. Klasa! Odpowiedz Link Zgłoś