Dodaj do ulubionych

Kłamczuszek Kaczuszek.

13.03.13, 19:57
Piękne wypunktowanie wszystkich kłamstw oraz konfabulacji Kaczyńskiego.
Zastanawiam się czy on jest tak głupi, że myśli iż to nie zostanie sprawdzone?

platforma.org/pl/artykul/platforma/polska/48-klamstw-i-polprawd-jaroslawa-kaczynskiego/
Obserwuj wątek
    • zona_mi wklejone przez moderatora - Autor:murwa.kac 13.03.13, 20:58
      pieknie, pieknie
    • cersei8 Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 13.03.13, 21:52
      On chyba zyje we wlasnym swiecie, w ktorym to jest prawda.
      Ja nie jestem wielka zwolennicza PO, ale patrzac na pograzajacego sie w obledzie Kaczynskiego, jestem gotowa zaglosowac na kazdego kto uniemozliwi mu dojscie do wladzy.

Btw wiem, ze nie powinno sie nikomu wypominac tego co robili jego rodzice, dziadkowie, ale skoro PIS doszedl w tym do perfekcji... Czy zastanawialiscie sie DLACZEGO Rajmund Kaczynski, jako byly zolnierz AK po wojnie dostal wille na Zoliborzu i posade na wyzszej uczelni zamiast miejsca w wieziennej celi jak inni z tej formacji???
      • morgen_stern Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 13.03.13, 21:54
        No ja tam się kiedyś nad tym zastanawiałam...
        Co do kłamczuszka, to obawiam się, że i tym razem mu się upiecze.
    • dzika41 Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 13.03.13, 21:56
      > Zastanawiam się czy on jest tak głupi, że myśli iż to nie zostanie sprawdzone?

Nie wiem czy tu chodzi o głupotę...
      On po prostu wie że jego elektorat tego nie przeczyta a nawet jeśli to przeczyta to w to nie uwierzy bo przecież jest spisek....
      wink
      • morgen_stern Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 13.03.13, 22:01
        No właśnie. Kto się przejmie sprostowaniem oprócz krejzi? smile
      • anulka.p Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 13.03.13, 22:02
        "Upiecze się", bo przecież nikt poza największymi lemingami nie traktuje poważnie tej propagandowej agitki PO. Kłamstwo nr 1 - powiedział droga szybkiego ruchu, zamiast ekpresowa. Łał, ale pojechał!
        • krejzimama Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 14.03.13, 08:59
          Pokaz mi gdzie w prawie polskim występuje określenie droga szybkiego ruchu?
          Wskaz mi na mapie choćby jeden odcinek drogi szybkiego ruchu.
          Spośród dziesiątek kłamstw wybrałaś to najmniejszego kalibru.
          To jakieś usprawiedliwienie?
          • anulka.p Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 14.03.13, 09:12
            Wzięłąm po prostu pierwsze. I raczej to wygląda na pomyłkę, niż jakieś celowe kłamstwo.
            Reszty nie chce mi się czytać, tak jak pisałam Blaszczak ogłosił, że za chwilę będzie sprostowanie do sprostowania. Też nie będę tego czytać. To partyjne agitki i tyle.
            • krejzimama Re: Kłamczuszek Kaczuszek. 14.03.13, 09:37
              No, ale w temacie dróg wypowiada sie pan bez prawa jazdy to tak wychodzi.
              Ewentualnie mogę zgodzić się, że to brak precyzji oraz niechlujswo połaczone z niewiedzą.
              Nie chce ci sie czytać a się wypowiadasz. Poseł Płaszczak ta oaza merytorycznych wypowiedzismile)
    • feel_good_inc Jeden drugiego wart 14.03.13, 08:12
      To są bracia syjamscy, którzy bez siebie nie istnieliby na scenie politycznej.
      Kto zagłosowałby na Tuska, gdyby nie straszenie Kaczyńskim?
      Kto zagłosowałby na Kaczyńskiego, gdyby nie straszenie Tuskiem?
      A smutna prawda jest taka, że nie ma na kogo głosować.
      • lauren6 Re: Jeden drugiego wart 14.03.13, 09:04
        O to, to.
        Teraz czekam na odbicie piłeczki przez PIS i analogiczne wypunktowanie kłamstw Tuska. Rozpoczynając od drugiej Irlandii.
        • anulka.p Re: Jeden drugiego wart 14.03.13, 09:08
          I będzie takie, Błaszczak zapowiada już.
          A potem będzie pewnie kolejne kontrsprostowanie i taj wojenka tusko-kaczyńska będzie sobie trwała, z aplauzem najwierniejszych fanów. Reszta wzruszy ramionami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka