ekaczmarczyk 31.05.13, 16:38 Wlasnie leci na CZWORCE. Ale by sie potanczylo tak jak w filmie jeszcze najlepiej z takim Patrickiem.... Ech szkoda goscia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulcia77 Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 16:46 Pamiętam, kiedy zmarł, to była pierwsza informacja, jaką podało radio po włączeniu się jako mój budzik o piątej rano. Wiesz, na zasadzie, że włącza mi się radio budzik i pierwsze słowa jakie słyszę, to że dziś zmarł Patrick Swayze. Wstyd się przyznać, ale aż chłopa obudziłam i popłakałam się. Szkoda go... P.S. Mogliby "Wykidajłę" powtórzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 16:50 Właśnie przełaczyłam z "Zakochanych". Piosenka z Dirty Dancing- She is like the wind to jedna z moich ulubionych . Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 16:53 Dobrze Ze chlop na zakupach weekendowych bo by byla dooopa z ogladania filmu Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 16:54 No a " Shes like a wind" legenda... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna72 Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 16:54 przelaczylam ) pamietam jak mialysmy po 16 czy 17 lat i zrobilysmy sobie wlosy jak Baby nosilysmy biale tenisowki i tanczylsmy na mostku ehhh czasy Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:05 Ja pamietam Sylwestra jakies 10 lat temu. Tanczylam na jakiejs " domowce" z kolega i skoczylam na niego tak jak Jenifer na Patricka w wodzie raz mnie zlapal, drugi raz nie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:07 Do Patricka mu bylo daleko, ale po paru drinkach bylo mi to obojetne Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:14 Ze wszystkich filmów, jakie widziałam, ten oglądałam najwięcej razy. Wczoraj oglądałam, mąż wrócił i pyta: znowu to oglądasz? a potem usiadł i oglądał ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:53 ja też ogladałam wczoraj. i to mąż mnie zawołał jak zobaczył, że film jest w Tv. film, który widziałam najwiecej razy. na drugim miejscu mam "Przeminęło z wiatrem" Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:54 Ajajaj... Fajny moment i piosenka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:56 U mnie tez na drugim PRZEMINELO Z WIATREM. Ogladam raz w roku jak maz jedzie na szkolenie dwu dniowe Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 17:56 Ileż Wy macie lat aby wspominać takie starocie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 18:13 Ja? No 18 tyle ze razy dwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 19:54 Wczoraj oglądałam wieczorem. Dirty Dancing jest filmową miłością mojego życia z Patrickiem na czele W kinie byłam 24 razy na wideo oglądałam ...nie wiem ile razy o DVD i TV nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 19:58 Film nie wytrzymał próby czasu. Muzyka tak. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 01:25 I film wytrzymał i muzyka też. A jak ktoś tego nie rozumie, to mi go żal. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 07:54 No ja ci szczerze współczuje skoro jakiś niskich lotów film budzi w tobie tyle emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 09:39 Budził. Jak miałam 16 lat. Ale jeszcze umiem sobie je przypomnieć. Co nie znaczy, że nie wytrzymał próby. To my dorosłyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 09:44 No i dla mnie to oznacza, że nie wytrzymał próby czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 09:48 A jaki, na przyklad, wytrzymal? Twoim zdaniem oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 17:30 Masa filmów. Na przykład Łowca androidów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 17:29 No widać jej zdaniem wytrzymał. Coś pominęłam? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 10:20 Niektórzy nie dorośli ale się od razu zestarzeli i zgorzknieli Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 20:15 > Ale by sie potanczylo tak jak w filmie A ja umiem bo od lat chodzę na kurs gdzie uczą m.in. mambo. Może nie aż tak jak sam P. ale już prawie, prawie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Dirty Dancing... 31.05.13, 23:53 Potanczylo jak potanczylo.... ta twarz, to cialo.... ! Kiedys mozna mi sie bylo utozsamiac z Baby, dzis raczej z zona jednego z tych podstarzalych biznesmenow Jak film pojawil sie w kinach, jako jedyna w klasie chyba go nie widzialam, tak jakos wyszlo. Obejrzalam go po raz pierwszy ostatnio jakos, pewnie na okolicznosc smierci Patricka. Usmialam sie, bo dzisiaj ten taniec to juz nie taki "dirty", gorsze wygibasy juz widzialam, a wtedy to bylo "hot" jak nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Dirty Dancing... 01.06.13, 14:46 Kocham ten film, to jeden z tych kilku, ktore co jakis czas musze obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś