morgen_stern 01.08.13, 13:40 Kompilacja z Rosji jak któraś zna język, to niech przetłumaczy, co jest na początku i na końcu, bo ja już na tych bukwach słabo się wyznaję. Positive compilation of Russian dash cams(Video by ArkadiYM93- Author ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Coś pozytywnego! 01.08.13, 14:08 Kurka, a jak ja pod żłobkiem w śniegu nie mogłam wyjechać, koła się w miejscu obracałay, to nikt mi nie pomógł Nie znam (już) rosyjskiego niestety, więc nie wiem, co tam jest napisane, ale wideo bardzo mnie wzruszyło W ogóle, w rosji mam wrażenie, że kamery w autach to prawie standard. Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Coś pozytywnego! 01.08.13, 14:20 Jak złapałam gumę to męczyłam się z zapieczonymi śrubami. Sama musiałam wyjść na środek ulicy i ubłagać kierowcę żeby mi to cholerstwo odkręcił. Obluzował śruby, wręczył klucz i tyle go widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Coś pozytywnego! 01.08.13, 14:25 A mnie dziś rano jakiś obcy gość pomógł zaparkować. Zaczęłam się kokosić bo myślałam że się nie zmieszczę a pan pokazał żeby jechać i się zmieściłam Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Coś pozytywnego! 01.08.13, 14:33 z tym dzieckiem to hard było. Mnie natomiast bawi ten filmik Przejscie dla pieszych dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Coś pozytywnego! 01.08.13, 14:37 ahahahaa dziadek pocwałował z kopyta Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Coś pozytywnego! 01.08.13, 14:33 O jak miło, u nas chyba tylu chętnych do przeprowadzania nie ma Nie zidentyfikowałam wszystkich przepuszczanych zwierzaków a wy? Napisy pokrótce przypominają, że przyjemnie jest bezinteresownie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś