yenna_m 02.08.13, 16:01 utożsamia się ktoś z moim dzisiejszym nastrojem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petuniasta Re: Nic mi się dziś nie chce 02.08.13, 16:03 Oj tak! A tu w pracy jak na zlosc ciagle czegos ode mnie chca Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Nic mi się dziś nie chce 03.08.13, 17:50 A mnie sie nie chce dzisiaj Narobilam sie jak kon, wypucowalam chate, przygotowalam wiekszosc dan dla dzisiejszych gosci (16 sztuk, hehe), jeszcze jakis drobiazgi zostaly typu nakrycie stolu. Do tego strzelilam sobie w stope. bo chcialam byc mila i zaprosic ludzi na jutro (rodzinke 2+2) i myslalam, ze reszta tej rodzinki jest na wakacjach i nie przyjda (oni chodza zwasze cala gromada i nie ma ze zaprosze jedna siostre z rodziny czy jednego brata Okazalo sie, ze sa na miejscu i owszem przybeda chetnie w ilosci 12 sztuk Bosko po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Nic mi się dziś nie chce 03.08.13, 17:55 przyniosa chociaz cos ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Nic mi się dziś nie chce 03.08.13, 17:59 Tak, ale tylko w zakresie slodkosci, reszta nalezy do nas. Na szczescie lodowa i zamrazara zawsze u nas pelna i nawet takie wizyty nie zaskakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Nic mi się dziś nie chce 03.08.13, 18:00 jak najbardziej się utożsamiam tym bardziej,że w nocy wyjeżdżamy nad morze więc od rana robimy zakupy,pakujemy się i sprzątamy..serdecznie w de mam już ten wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś