Dodaj do ulubionych

Gosia Baczyńska

03.08.13, 23:22
Sukienkę ślubną dla K.Zielińskiej zaprojektowała Gosia Baczyńska, znana polska projektantka.
Tekst linka. Pani Gosia jak podają media również została zaproszona na ślub i wesele. Jak oceniacie jej ubiór na tę okoliczność ?? stosowny na tę okazje?? szacun za rajty przy wygarze 35 stopni.
---
gazeta_mi_placi napisała: " Długo by pisać, a mnie ręka boli"
"pan się przestanie masturbować w kąpieli, bo uderza pan łokciem o brzeg wanny i stąd ten ból" by kosheen4
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Gosia Baczyńska 03.08.13, 23:31

Ona nawet Liszowska wyprzedza pod wzgledem paskudnego ubioru.Ja wiem,ze szewc bez butow chodzi,ale qrde sa granice.Botow to ona na chyba tylko jedna Pare skoro tak zjechane sa.

Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisane,ze wrogow nalezy kochac.
    • mindtriper Re: Gosia Baczyńska 03.08.13, 23:33
      Znam Baczyńską z kilku sytuacji towarzyskich, nie jakieś wielkie przyjaźnie, takie tam, cmok-cmok, każdy odchodzi w swoją stronę z drinkiem.
      I, tu będę wredną plotkarą, jest ona bardzo, bardzo, bardzo zakompleksioną osobą ze względu na figurę. To tak jakby mała dziewczynka nagle wpadła do środka ciała wielkiej baby i nie mogła się odnaleźć. Jej największym marzeniem jest po prostu schudnąć, a nie robić haute-couture.
      • varna771 Re: Gosia Baczyńska 03.08.13, 23:36
        moge jej polecić bardzo dobrą dietetyczke, którą "przetestowałam" na sobiesmile
        • mindtriper Re: Gosia Baczyńska 03.08.13, 23:38
          Sądzisz, że nigdy nie próbowała "wypróbowanych" dietetyczek?
          • varna771 Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:00
            mindtriper napisała:

> Sądzisz, że nigdy nie próbowała "wypróbowanych" dietetyczek?
            Nie wiem. Może próbowała? ale nie ma silnej woli? może ma problemy ze zdrowiem? trudno powiedzieć, nigdy szczupłej Baczyńskiej nie widziałam, co by można powiedzieć, że schudła czyli coś próbowała zrobić w tym kierunku, ale niestety jo jo " przyszło" i wróciła do dawnej świetności.
      • cherry.coke Re: Gosia Baczyńska 03.08.13, 23:39
        mindtriper napisała:

> Znam Baczyńską z kilku sytuacji towarzyskich, nie jakieś wielkie przyjaźnie, ta
        > kie tam, cmok-cmok, każdy odchodzi w swoją stronę z drinkiem.
        > I, tu będę wredną plotkarą, jest ona bardzo, bardzo, bardzo zakompleksioną osob
        > ą ze względu na figurę. To tak jakby mała dziewczynka nagle wpadła do środka ci
        > ała wielkiej baby i nie mogła się odnaleźć. Jej największym marzeniem jest po p
        > rostu schudnąć, a nie robić haute-couture.

Ja troche nie kumam, jak osoby na tym poziomie zarobkow moga nie chudnac, jesli chca? Co za problem wynajac sobie jakas trenerke, zeby codziennie smagala pejczem, i kogos, kto bedzie robil zdrowo karmil i kipisz w lodowce? I niech mnie waza co drugi dzien?

Rozumiem malego zuczka, ktory z problemem jest sam i nikt mu nie pomoze, jesli woli brak, ale przy takich mozliwosciach?
        • aurinko Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:06
          Dokładnie, Cherry, jak ktoś chce a ma do tego środki i możliwości (a p. Baczyńska ma i środki i możliwości) to nie ma wytłumaczenia.
          • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:17
            Akurat się nie zgodzę. Pewnie często tak jest, ale nie zawsze.
            Przykładem Keely Shea Smith, żona Brosnana-zmaga się z Hashimoto; w jej przypadku sztab lekarzy dietetyków, trenerów i nawet psychoterapeutów nie pomógł.
            Nie sądzę, że tak jest w przypadku Baczyńskiej, ale nigdy nic nie wiadomo, dlatego ja nie oceniam.
            • cherry.coke Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:36
              No dobra, masz racje.

Choc naprawde nie wiem, ile jest chorob, ktore az tak zaburzaja prosta matematyke "pobor kalorii a wydatkowanie kalorii", zeby dwoch specjalistow zajmujacych sie dwa koncami rownania nie pomoglo.
              • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:42
                Przypuszczam, że takich chorób jest bardzo, bardzo niewiele, co nie zmienia faktu, że jednak są. uncertain
                • crises Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 10:54
                  Takich, które uniemożliwiałyby w ogóle jakiekolwiek schudnięcie? Raczej nie ma. Owszem, są takie, przy których chudnie się trudno, wolno i bardzo trudno jest utrzymać wagę po schudnięciu, ale to tyle.

Osoby próbujące bezskutecznie schudnąć raczej prezentują efekt jo-jo, jak Kristie Alley, nie przypominam sobie Baczyńskiej chudszej ani o 5 kg. I szczerze mówiąc, raczej podejrzewałam dotąd, że jej to wisi.
            • ichi51e Re: Gosia Baczyńska 30.08.22, 13:19
              zona Brosnana urodziła się pięknoscia. Nawet gruba widać ze jest piękna - ktoś taki może nie mieć motywacji akceptuje się jaki jest i tyle. Ma kochającego męża karierę - serio nie musi już walczyć o wygląd.
        • escott Re: Gosia Baczyńska 30.08.22, 13:07
          Schudnąć może prawie każdy - schudnąć trwale już niespecjalnie. Dla bardzo wielu osób bez szczególnie rzadkich chorób utrzymanie niskiej wagi wymaga poświęcania temu pół życia, metabolizm jest albo zniszczony dietami albo genetycznie słaby, więc trzeba się ciągle głodzić i uważać na wszystko, a do tego poświęcać mnóstwo czasu na ćwiczenie. Więc może odchrzańmy się od ludzi i dajmy im poświęcać życie na ciekawsze przedsięwzięcia niż bycie wystarczająco szczupłym <3
      • a.nancy Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:05
        > To tak jakby mała dziewczynka nagle wpadła do środka ci
        > ała wielkiej baby i nie mogła się odnaleźć.

Terry Pratchett twierdzi, że w środku każdej grubej dziewczyny jest szczupła dziewczyna i mnóstwo czekolady tongue_out
        • varna771 Re: Gosia Baczyńska 06.08.13, 02:55
          a.nancy napisała:

> > To tak jakby mała dziewczynka nagle wpadła do środka ci
          > > ała wielkiej baby i nie mogła się odnaleźć.
          >
          > Terry Pratchett twierdzi, że w środku każdej grubej dziewczyny jest szczupła dz
          > iewczyna i mnóstwo czekolady tongue_out
          supersmile najlepsza odpowiedz ze wszystkichsmile
    • run_away83 Re: Gosia Baczyńska 03.08.13, 23:38
      Czerń na ślubie, zwłaszcza w wydaniu totalnym, to faux pas. Poza tym wszystko sprawia wrażenie rzeczy wybranych przypadkowo, bez przymiarki (spódnica ciasnawa i za krotka, skraca jej jeszcze nogi), a te buty i rajty to już zakrawają na jakąś parodię...

Wstyd.
    • aga.doris Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:14
      Ja pomijam już niestosowność czerni na ślubie, to że całość i każda sztuka z osobna to jakiś koszmar (spódnica !!!) ale jak ta kobieta wytrzymała przy 35 stopniach w grubych rajstopach, bluzce z długim rękawem i pikowanym wdzianku?!?! Jej tusza nie ma tu nic do rzeczy, bo przy takiej pogodzie suknia typu zwiewny namiot rozwiązałaby sprawę. Moim zdaniem to problem na kozetkę do dobrego psychologa.
      • misterni Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 12:55
        "Zwiewny namiotconfused Grubasy powinny zdecydowanie unikać ciuchów typu namiotowego. Ona powinna założyć jasną, dopasowaną sukienkę (nie obcisłą!!!) tuż za kolana. W całkiem długiej też wyglądałaby źle. Ewentualnie mogłaby mieć eleganckie długie spodnie i do tego jakąś zgrabną tunikę lub bluzkę koszulową.
        No ale czego spodziewać się po projektantce, która ubrała zgrabniutkiej pannie młodej suknię, w której wygląda jak parkometr. uncertain
        Że też Katarzyna pozwoliła sobie toto założyć.
        • aga.doris Re: Gosia Baczyńska 06.08.13, 08:38
          Grubasy powinny zdecydowanie unikać ciuchów typu namiotowego

Powinny? To jest wyłącznie kwestia aktualnie panującego trendu. Raz jest to namiot, raz opakowanie typu baleron czyli blisko ciała. Myslę, że przy 35 stopniach ciepła jednak zwiewny namiot lepiej by się sprawdziłwink Bardzo mi się podobają stylizacje Magdy Gessler. Są zwiewne, bardzo kobiece - nie namioty ale też nie za blisko ciała, fajna kolorystyka, ciekawe fasony dobrane do jej sylwetki, dopracowane detale.
    • heca7 Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 00:20
      Abstrahując od Baczyńskiej to dla mnie jakieś spotkanie towarzyskie było a nie ślub wink Część gości pozowała jak na "ściance". Cud, że rodzice panny młodej się załapali.
      Fenomenu Baczyńskiej jakoś nie rozumiem.
    • moofka Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 07:19
      nie podoba mi sie
      wyglada brzydko i niedbale
      suknia slubna tez mi sie nie podoba
      ladnie prezentowaly sie glinka, majka jezowska i mlynarska
      • mindtriper Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 09:41
        He, he, he - pierwsza myśl - małżeństwo Jeżowskiej z Młynarską i ich córka. Idiota robił podpisy.
    • przeciwcialo Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 09:00
      Szewc bez butów chodzi. Suknia tez jakas taka niedokończona wink
    • na_pustyni Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 09:14
      pomijajac wszystko rajstopy do odkrytych butow wygladaja paskudnie
    • kropkacom Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 09:32
      Gosi brakuje pazura. Nawet z tą figurą mogłaby by poszaleć ze swoim ubiorem. Skoro jednak nie chce to nie moja sprawa. Widać lubi się grzać w ciemnych rajstopkach.
    • mvszka Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 09:37
      to nie pierwszy ani ostatni przypadek, że "szewc bez butów chodzi" czyli projektant ubrany od czapy na ślub gdzie kolor czarny jest mocno niestosowny oraz że sława i pieniądze nie załatwiają w życiu wszystkiego jak się niektórym wydaje - Gosia jak miałaby coś brać to lepiej niech więcej je - wygląda jak mała kuleczka
    • lid.dy Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 22:17
      Wyglądała tragicznie, a projekt sukni panny młodej fatalny. Zastanawiam się, że są osoby grube wśród "naszych celebrytów", ale ubierają się z klasą mimo tuszy (np. Ta od Kammela) lub jako tako (vide Grycanki).
      • lelija05 Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 13:30
        Albo Wellman - zawsze wygląda super.
    • mary_lu Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 22:34
      Nigdy jeszcze nie widziałam na niej choć jednej ładnej, czy pasującej sztuki odzieży, ładnego makijażu, czy czegoś, co by można było nazwać fryzurą. Zawsze jak przedwojenna kucharka w żałobie, na wychodnym.. jakieś za ciasne sukienczyny, niedopinające się sweterki, zdeptane buty, rozmazany smutny makijaż, nieświeże włosy.
    • ga-ti Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 22:49
      Cała na czarno, błyszcząca spódnica podkreślająca fałdy na brzuchu, grube rajstopy do sandałów (rozciapanych - ja rozumiem, że do tańca najlepiej nadają się rozchodzone buty, ale chyba zdążyłaby się przebrać niepostrzeżenie wink ), jakaś przykrótka bluzka i pikowana kurtka/koszula... Ciekawe co by było, gdyby któraś z emam taką stylizacje zaproponowała?

Czy ona nie może sobie czegoś fajnego zaprojektować? Toż chyba potrafi i wie, jak troszkę zatuszować i podkreślić co trzeba. Na prawdę 'zwykłe' kobiety mimo, że grube potrafią ubrać się stosownie do okazji, ładnie i elegancko.
      • kota_marcowa Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 22:52
        > Czy ona nie może sobie czegoś fajnego zaprojektować? Toż chyba potrafi i wie, j
        > ak troszkę zatuszować i podkreślić co trzeba.

Jej projekty wyglądają nie lepiejtongue_out
        • lucadimontezemolo Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 23:20
          Ona jest zawsze fatalnie ubrana.
    • japanunieprzerywalempanieposle Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 23:34
      jest ona bardzo, bardzo, bardzo zakompleksioną osobą ze względu na figurę"

zawsze mialam takie wrazenie o niej. rajty pewnie po to zeby nogi mniej grubo wygladaly
      • edelstein Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 23:54

Moze udzielala sie kiedys na ematce I ktos zrobil demota na jej temattongue_out
        • lafiorka2 Re: Gosia Baczyńska 04.08.13, 23:57
          dawać ją do Trinny i Susanah big_grin
          Powiedzą jej, że pod spód można gacie założyć wyszczuplające i może jakoś zaradzą na ten ubiór.
          Boszsz i to jest projektant mody?Chyba w Pipidówie wielkiej.
          no sorry.
    • lilly_about Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 07:34
      Upiór w operze
      • kietka Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 13:06
        artystka i tyle...
    • marianna72 Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 13:27
      one tam wszystkie byly beznadziejnie ubrane to byla chyba jakias rewia na najgorszy strojwink) Podobala mi sie w miare chyba mama panny mlodej i druga babka tez ok 50-60 w okularach i kapeluszu reszta jakby sie z choinki urwala
    • lelija05 Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 13:35
      Rozumiem artystka - może mieć w de jak wygląda.
      Ale choć na taką okazję jaką jest ślub, mogła by wyglądać schludnie - a ona zawsze wygląda niechlujnie.
      Mijałam niedawno idąc chodnikiem babeczkę z nadwagą - miała na sobie bawełnianą dopasowaną tunikę w turkusowo fioletowe esy floresy, do tego miała fioletowe leggisnsy i wyglądała fantastycznie.
      Jak się chce to można mimo tuszy wyglądać jak milion dolarów.
      • k1k2 Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 19:47
        > miała na sobie bawełnianą
        > dopasowaną tunikę w turkusowo fioletowe esy floresy, do tego miała fioletowe l
        > eggisnsy i wyglądała fantastycznie.

w takim zestawie to nawet Linda Evangelista nie bedzie wygladac jak milion dolarów
        • lelija05 Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 21:04
          Linda we wszystkim wygląda jak milion dolarów.

A mijana pani wyglądała świetnie.
    • anielka5 Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 20:00
      A ja nie rozumię, dlaczego kobiety mają takie parcie na długie włosy. Przecież w niektórych sytuacjach to tylko pogarsza wygląd i nie ma nic wspólnego z seksapilem. Krótka, młodzieżowa fryzurka naprawdę może zdziałać cuda. Jesli kobieta jest "przy kości" to moim zdaniem długie włosy powodują, że wygląda ociężale.
      • aga.doris Re: Gosia Baczyńska 06.08.13, 05:37
        anielka5 napisała:

> A ja nie rozumię,

Ja też nie rozumiemwink
    • pochodnia_nerona Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 21:17
      To się emamy dowartościowały... ONE to się potrafią ubrać. To kto to po ulicach tak fatalnie ubrany chodzi? wink
      • ga-ti Re: Gosia Baczyńska 05.08.13, 21:59
        pochodnia_nerona napisała:

> ...To kto to po ulicach
        > tak fatalnie ubrany chodzi? wink

Celebrytki smile
    • evee1 Re: Gosia Baczyńska 06.08.13, 05:56
      To, ze GB jest gruba wcale nie musi oznaczac, ze ma byc kiepsko ubrana. A taka na tym zdjeciu niestety jest. Pierwszy raz o niej slysze, ale jak zobaczylam jej zdjecie, to trudno mi uwirzyc, ze jest jakas projektantka.
      Uwazam, ze na przyklad Ewa Bem potrafila sie ubrac, nawet gdy byla wieksza od ww Gosi.
    • emwu55 Re: Gosia Baczyńska 06.08.13, 07:39
      specjalnie się tak ubrała, aby było o czym mówić/pisać. Taka prowokacja.
    • oudkasper [...] 30.08.22, 11:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • princesswhitewolf Re: Gosia Baczyńska 30.08.22, 11:48
      Rajty latem...- niee
      Kolor niestosowny na slubie chyba ze miala chrapke na Pana mlodego i cierpi.

Poza tym byloby ok
    • lilia.z.doliny Re: Gosia Baczyńska 30.08.22, 11:56
      Wykopalisko, ale z oplotkowanych i obfotografowanych tu par, chyba żadna już para nie jest
      • zosia_1 Re: Gosia Baczyńska 30.08.22, 20:21
        Może rodzice Zielińskiej nadal są razem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka