Dodaj do ulubionych

Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P

28.08.13, 12:14
Zamarzył się mojej czteroosobowej rodzince wyjazd nad Bałtyk w październiku.
Ale,
szukamy domu całorocznego/apartamentu z kuchnią, kominkiem z bezpośrednim wyjściem na plażę, czyli w skrócie pisząc szukamy domku bezpośrednio z którego można wyjść na plażę/ brzeg morza, gdzie w okno nie będzie zaglądał nam inny szukający wytchnienia, gdzie z okna, tarasu będziemy mieli widok na morze. I nie interesuje nas pobyt w ośrodkach, 200-300 metrów od morza.
Jako, że nie znam wybrzeża Bałtyku a w necie nie znalazłam nic takiego zwracam się do Was ememy, może Wy wiecie gdzie ja nad morzem znajdę takie cudo?
No wiem, fanaberia,
ale morze do spełnienia?
Obserwuj wątek
    • adwarp Jurata nt 28.08.13, 12:50
      • noemi123 Re: Jurata nt 28.08.13, 12:54
        Jeżeli chodzi o hotel Bryza to odpada, byłam.
        Bardziej interesuje nas domek/apartament przy plaży.
        • kietka Re: Jurata nt 28.08.13, 12:57
          nic takiego nie znajdziesz, bo nad polskim morzem, jest pas ochronny, ktory nalezy do Urzedu morskiego, wiec po domy na plazy jedzcie do USA, lub poludnie europy, ale to tez nie wszedzie.
          • kol.3 Re: Jurata nt 28.08.13, 18:24
            Bzdura.
          • sarah_black38 Re: Jurata nt 24.01.14, 19:22
            kietka napisała:

> nic takiego nie znajdziesz, bo nad polskim morzem, jest pas ochronny, ktory nal
            > ezy do Urzedu morskiego, wiec po domy na plazy jedzcie do USA, lub poludnie eur
            > opy, ale to tez nie wszedzie.

I bardzo dobrze, bo zaraz nastawialiby takich gargameli blisko plaży, które zeszpeciłyby krajobraz. My nie Stany ,że mamy kilka tys. kilometrów wybrzeża ...
        • adwarp Re: Jurata nt 28.08.13, 13:24
          myślałam o apartamencie, których w Juracie jest dużo,
    • mdro Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 12:57
      Polskie plaże są na ogół oddzielone od lądu pasmami (chronionych) wydm. Jak więc sobie wyobrażasz to "bezpośrednie wyjście na plażę"?
      • matyldamoja Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 13:16
        łeba hotel NEPTUN jest wszystko o co ci chodzismile
    • real.dorka Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 13:19
      A Zatoka Pucka może być? Zobacz w google maps Rewę i inne okoliczne miejscowości, powinno się coś znaleźć.
    • adwarp Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 13:25
      "gdzie w okno nie będzie zaglądał nam inny szukający wytchnienia"

w paździermiku, to wszędzie
    • kol.3 Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 18:24
      Willa Anna Maria w Sarbinowie. Apartament z kominkiem. Absolutnie przy plaży.
    • euphoria77 Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 19:49
      Dom na wydmie Gąski
    • zuwka Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 28.08.13, 21:41
      Tu masz hotel w Sopocie z wyjściem bezpośrednio na plażę www.hotelchinski.pl/hotel.html a tu trochę tańsza opcja w Sarbinowie: wyjście bezpośrednio na plażę przez ogród i widok z tarasu bezpośrednio na morze www.przyplazysarbinowo.pl/
    • noemi123 Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 29.08.13, 09:34
      Dziękuję za pomysły.
      Jakikolwiek hotel odpada absolutnie, mamy dość hotelowania, szukamy domku/samodzielnego apartamentu.
      Znalazłam Sarbinowo, dom przy plaży z prywatnym zejściem na plażę i nad samym brzegiem morza smile
      I o to nam chodziło smile
      • jolandajackowska Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 15.10.13, 20:01
        Dzięki za namiar Dom przy plaży Sarbinowo - super miejscówka, naprawde komfortowo, czysto ładna willa i w środku fajnie urządzona z klimatem no i bliskość morza -prywatne wyjście na plażę. Rewelacyjna promenada w Sarbinowie ok 2km można śmigać z wózkiem i na rolkach. Polecamy
    • owianka Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 15.10.13, 20:11
      W serialu "Lekarze" ze trzy odcinki temu Maks i Alicja mieszkali właśnie w takim domku z ogromnym tarasem na samej plaży nad Bałtykiem. Też mi się taki marzy i zastanawiałam się, czy w Polsce to kręcili.
    • net79 Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 15.10.13, 20:31
      Sopot Grand Hotelwink
    • net79 Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 15.10.13, 20:33
      tu masz pełno ofertwink

--
      Adulkowy Blog
      "Dlatego nam jeden język i dwie uszy dano, iżby mniej mówiono, a więcej słuchano..."
      • czar_bajry Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 16.10.13, 00:40
        W Gdyni są takie domy.
    • heca7 Re: Można, na samej wydmie ;) 15.10.13, 21:31
      przymorzu.com/
      Osobiście widziałam. Wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. leży między Sarbinowem a Gąskami. Cisza , spokój ale do obu miejscowości piechotą bez zmęczenia dojdzie nawet dziecko.
      • heca7 Re: Widzę, że już znaleziony ;) n/t 15.10.13, 21:32

• kitty4 Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 16.10.13, 07:19

Byłam, za ogrodzeniem jest plaża tak faktycznie tam wygląda, dom stoi na wydmie nad plażą. Do morza no jest tyle na ile szeroka jest ta plaża.

przymorzu.com/lokalizacja.html#!prettyPhoto
      • ziarenko-piasku Re: Bywalczynie plaż bałtyckich pomóżcie :-P 16.10.13, 11:49
        Łeba - domki na campingu Ambre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka