Dodaj do ulubionych

Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki

12.10.13, 18:05
na balkonie, znak że studenci z Podkarpacia wrócili na nowy rok akademicki.
Czekam jeszcze na bokserki malowniczo przełożone przez barierkę do ususzenia.
A Wy po czym poznajecie, że studenci (słoikowi) wrócili?
Obserwuj wątek
    • tanebo Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 18:08
      Trawka drożeje...
    • quadalupa Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 18:09

przynajmniej czyściochy smile
      • przystanek_tramwajowy Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 18:12
        Choinka, a ja się wczoraj zastanawiałam, kto to wietrzy lekko szarawą pościel. Teraz wiem, że wrócili studenci z Radomia. big_grin
    • mona_mayfair Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 18:21
      Jak sie miasto wyludnia, to poznaję, że wrócili.. gdzies tam, gdzie studiują;p
      • jola-kotka Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 18:47
        Są ciekawsze sposoby żeby to zauważyć niż oglądanie cudzych gaci.Wystarczy wejść np.do coyota w Szczecinie czy do jakiegokolwiek clubu aby zobaczyć,że wrócili studenci,miasto zaczyna żyć i jest super.
    • demonii.larua Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 19:32
      Zdecydowanie odmładza się gawiedź na Monciaku big_grin
    • goodnightmoon Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 19:34
      gazeta_mi_placi napisała:

> A Wy po czym poznajecie, że studenci (słoikowi) wrócili?

No jak to po czym??? 33-letnie matki zaczynają być zaczepiane w Empiku ... tongue_out
      • przystanek_tramwajowy Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 22:03
        goodnightmoon napisała:

> gazeta_mi_placi napisała:
        >
        > > A Wy po czym poznajecie, że studenci (słoikowi) wrócili?
        >
        > No jak to po czym??? 33-letnie matki zaczynają być zaczepiane w Empiku ... tongue_out

Studenci sponsorek szukają wśród podstarzałych pań, którym ciągle się wydaję, że takie ponętne.
        • goodnightmoon Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 22:15
          przystanek_tramwajowy napisał:

> Studenci sponsorek szukają wśród podstarzałych pań, którym ciągle się wydaję, że takie ponętne.

big_grin

O kurcze, przypomniałam sobie, że mi się też raz coś podobnego się przydarzyło. I to jeszcze z wózkiem byłam!!! Choroba, zupełnie nie zaczaiłam, że chłopaczyna sponsorki szuka big_grin
          • przystanek_tramwajowy Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 22:24
            goodnightmoon napisała:

> O kurcze, przypomniałam sobie, że mi się też raz coś podobnego się przydarzyło.
            > I to jeszcze z wózkiem byłam!!! Choroba, zupełnie nie zaczaiłam, że chłopaczyn
            > a sponsorki szuka big_grin

Raczej sądzę, że jego mamusia była z forum Długie Karmienie Piersią, karmiła go do matury. No a jak wyjechał na studia, to chciał sobie poszukać jakiegoś innego cyca, żeby possać od czasu do czasu.
            • goodnightmoon Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 22:34
              przystanek_tramwajowy napisał:

> No a jak wyjechał na studia, to chciał sobie poszukać jakiegoś innego cyca, żeby possać od czasu do czasu.

No i mógł od razu tak powiedzieć, poratowałabym młodzieńca w potrzebie wink
            • iwles Przystanek_tramwajowy 14.10.13, 08:48

Nie musisz cytować poprzedniczki w całości, drzewko pokazuje komu odpowiadasz. A jeśli już musisz, to proszę cytować tylko ten fragment, do którego chcesz się odnieść.
    • kerri31 Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 21:59
      Po tym jak zaczniesz mieć mniej czasu na forum, wtedy będzie jasne, że wróciłeś na uczelnie konczyć swoje 10-letnie studia licencjackie z pedagogiki.
    • loola_kr Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 22:01
      po korkach smile
    • run_away83 Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 22:48
      Po dwoch rowerach - sztruclach zaparkowanych w holu klatki sschodowej (nie, nie przeszkadzają mnie ani nikomu innemu, miejsca jest dużo, nie stoją w przejściu). Mamy fatalną komunikację miejską, sąsiedzi-studenci jeżdżą rowerami.

A tak w ogóle to są bardzo fajni i kulturalni, imprezują głównie na mieście, jeśli robią domówkę to na tyle grzeczną że ich nie słychać, mówią dzień dobry, nie palą na klatce schodowej, pamiętają o zamykaniu drzwi wejściowych, jak mijam ich na schodach obładowana dziećmi i zakupami to proponują pomoc smile Ja też jestem dla nich miła - zjawiają się czasami z prośbą o pożyczenie blendera, żelazka albo gofrownicy, nie ma problemu, pożyczam wink
    • anorektycznazdzira Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 12.10.13, 23:04
      Nasi nie są Gazeta słoikowi, bo ja nie z Warszawy,
      ale poznajemy po tym, ze gwałtownie przestaje być możliwe przejechanie przez miasto.
    • lafiorka2 Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 14.10.13, 10:46
      bosze gazeta jaka ty jestes żałosna?

sama bardzo liubię pościele wywalać na świeże powietrze....
      Też wg ematki nie można?
      gaci nie suszyć na balkonie
      pościeli też nie
      palić nie można
      czyli co można?Mieć balkon do kwiatków?

O słoikach poczytaj w weekendowej GW może wreszcie zrozumiesz?
      • gazeta_mi_placi Re: Wietrzą się poduszki i kołdra w kwiatki 14.10.13, 11:05
        Na wsi można, pewnie że można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka