Dodaj do ulubionych

pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika

12.01.14, 11:00
witajcie,
nigdy w zyciu niczego nie ściągałam z netu;p
teraz mam ochotę ściągnąć kilka filmików do ćwiczeń -rozpoczęłam projekt "odchudzanie"wink
czy takie ściąganie ejst płatne ,muszę płacić jakiś abonament?
sama nie wiem ,kiedyś sporo było wątków ,ze ścigali ludzi za niezapłacone abonamenty -chyba ,że coś przekręciłam
podpowiedzcie ,proszę .
a z youtube da się coś ściągnąć?
pytania moze głupie ,ale kompletnie się na tym nie znam
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 11:16
      Na chomiku jest limit 50MB odnawialny co sobotę.
      Na filmy to nie wystarczy.Na ebooki jak najbardziej.
      Można wykupić większy transfer.

>>,ze ścigali ludzi za niezapłacone abonamenty
      Pewnie o pobieraczka chodzi i jemu podobne.
      Unikać

> a z youtube da się coś ściągnąć
      Chyba można,pewnie są specjalne programy do tego.
      Osobiście nie próbowałam.Mam konto na YT i w ulubionych zapisuje filmiki aby je mieć stale pod ręką.
    • wioskowy_glupek Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 11:16
      Na chomiku dostajesz co miesiąc 50 mb darmowego abonamentu i w ramach tego sciągasz. Natomiast możesz za parę zl dokupić transfer. Z YT sciągasz za free ale musisz zainstalować program albo wpisz w google ściąganie filmów z YT
      • joann_80 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 11:40
        wioskowy_glupek napisała:

Z YT sciągasz za free ale m
        > usisz zainstalować program albo wpisz w google ściąganie filmów z YT

ale jaki sens ma ściąganie filmów z YT skoro po prostu bez żadnych problemów można je oglądać ...na YT. Oświeć mnie , bo nie rozumiem suspicious
        • bj27 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 12:29
          ?? Naprawde zawsze masz dostep do sieci i nigdy Twoj dostawca netu nie mial awarii?? Zdradz zatem ktoz to. I co w przypadku, gdy nie ma pradu (zakladajac, ze mowimy o stalym laczu a nie necie mobilnym).
          • joann_80 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 29.01.14, 17:16
            nigdy nie miałam problemu z netem i nie żartuję, 12 lat też nie mam. Serio nie widzę sensu skoro nie mieszkam w puszczy, płacę rachunki na czas, w razie problemów nie z mojej winy mam jeszcze net w telefonie. Poza tym w razie awarii po prostu nie korzystałabym i tyle.
        • bj27 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 12:30
          Napisz ze zartujesz, albo ze masz 12 lat uncertain
        • thorgalla Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 12:52
          Ma sens taki,że wiele filmów zostaje wykasowanych np. z powodów licencyjnych więc jeżeli komuś bardzo zależy to niech ściągnie na kompa.
        • peonka Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 29.01.14, 17:27
          Ja mam bardzo słaby zasięg netu, w takim miejscu mieszkam niestety... gdybym chciała ćwiczyć online, miałabym pól minuty ćwiczeń i pół minuty odpoczynku smile
    • anika772 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 11:48
      Ja nie ściągam , po prostu odpalam FitnessBlender albo Jillian Michalels na Youtube i ćwiczę.
      • haneke_29 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 11:57
        No 30 day shred z Jilian można bez problemu znaleźć na YT, ale "Ripped in 30 days" już musiałam właśnie z chomika ściągać.
    • haneke_29 Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 11:56
      Ja z chomika ściągam od lat i jest to chyba najlepszy i najbezpieczniejszy sposób na pobieranie plików z sieci. Jeśli nie masz wykupionego transferu to nic się nie ściągnie, proste.

Co do afer z abonamentami to nie daj się w to nigdy wkręcić, to jest zawsze oszustwo. Najlepszym sposobem jest po prostu podawanie zmyślonych danych przy rejestracji.
      • fish_flesh_fowl Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 13:24
        haneke_29 napisał(a):

> Ja z chomika ściągam od lat i jest to chyba najlepszy i najbezpieczniejszy spos
        > ób na pobieranie plików z sieci.

Ściąganie z torrentów jest milion razy prostsze i nie trzeba płacić.
    • gazeta_mi_placi Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 12:32
      Jak chcesz więcej transferu wysyłasz odpowiedniej treści sms pod podany tam numer, w zależności od ilości transferu kosztuje to od około 4 zł za sms do 10.
      • lewababa Re: pobieranie z chomikuj.pl-pytanie laika 12.01.14, 12:46
        dziękuję za odpowiedzi
        wlasnie chodzi o to ,ze nie mam stalego dostępu do netu,tylko mobliny
        duzo podróżuję , sypiam często w hotelach i wtedy mając filmik na lapku ,moge spokojnie codziennie poćwiczyć ,nie martwiąc się o net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka