Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę

Myślę, że odpowiedzi w tym wątku mogą pomóc nie tylko mnie, niejedna z tego skorzysta.
Przy okazji wątków sąsiednich takich jak np. o dyskryminacji otyłych wpisują się osoby, które mam wrażenie posiadają sporą wiedzę nie tylko teoretyczna o prawidłowym, skutecznym odchudzaniu. Nie chcę nikogo obrazic i pominąc róznych nicków, ale zapamiętałam np. Madzioreck, D.O.S.I.A., opium74 czy jakoś tak. Zwłaszcza jak mnie moja słaba pamięć nie myli wypowiadała się już nie raz Madzioreck, że skutecznie bez efektu jojo schudła.
Nie chciałam umieszczać mojej prośby własnie w tym sąsiadnim wątku, bo tam temat o odchudzaniu bardzo rozbudowany, zamieniony w jatkę i zapewne by moje pytanie nie zostało przyuważone.
Czy dziewczyny byłybyście tak miłe i poświęciły parę minut na wypisanie przykłądowego menu dziennego albo jeszcze lepiej tygodniowego, które sprawiło, że waga poleciała w dół, nie było niedoborów róznych składników w Awszych organizmach, brak efektu jojo.
Byłabym Wam bardzo wdzięczna.
Parę słów o sobie, mam 36lat, obecnie ponad 70kg, męczę się... w teorii wydaje mi sie, że jestem super hiper zorientowana, brak mi silnej woli. Ale bardzo chcę coś zrobić.
Z góry dziekuję