Dodaj do ulubionych

Mini pralka - ma któraś?

21.06.14, 06:35
Nawet nie wiedziałam ze takie coś istnieje. Chodzi o mieszkanie, które jest bazą na wypady wakacyjne. Nie ma tam pralki tradycyjnej a czasem trzeba przeprać bieliznę lub dziecięce ciuszki. Lepsze to to od przepierki w misce?
Obserwuj wątek
    • emila.dudek Re: Mini pralka - ma któraś? 21.06.14, 09:01
      Mam, a w zasadzie mój mąż, który jest w delegacji w DE. Lepsze to niż pranie ręczne. Ja pralkę dostałam, bo ktoś chciał się pozbyć ale w przyszłym tyg mają być podobne i do tego z wirówką w Netto.
      • pucio09 Re: Mini pralka - ma któraś? 21.06.14, 12:21
        No właśnie widziałam ofertę Netto i stąd moje pytanie, dzięki smile
        • emila.dudek Re: Mini pralka - ma któraś? 21.06.14, 14:21
          Dodam jeszcze, że z pralki korzystają koledzy i są mu wdzięczni, bo prania do domu wozić nie muszą.
    • jematkajakichmalo Re: Mini pralka - ma któraś? 21.06.14, 14:24
      Moj brat ma taka w mieszkaniu, ktore czasami wynajmuje, albo spi ktos z rodziny jak przyjedzie. Korzystalam z niej i na te kilka dni do przepierki bielizny i rzeczy corki byla super.
      • jematkajakichmalo Re: Mini pralka - ma któraś? 21.06.14, 14:29
        A nie... sorki, teraz patrze na ta oferte netto i widze, ze to calkiem co innego.
        Ja mam na mysli "prawdziwa" pralke automatyczna tylko taka maluska, chyba na 2 albo 3 kg prania.
        • jaagna Re: Mini pralka - ma któraś? 21.06.14, 21:51
          Ja mam Elektroluxa na 3 kg od kilku lat (może ze cztery) i jestem bardzo zadowolona. Dla singla w sam raz. Pralka ma 1100 obrotów (teraz nowszy model "mojego" Elektroluxa ma 1300 obrotów, to model Electrolux EWC 1350), ciuchy wychodzą z niej nie tak bardzo wymięte i naprawdę dobrze odwirowane.
          To ten nowszy model
          • szpulakasia Re: Mini pralka - ma któraś? 22.06.14, 00:13
            ja mam elektroluxa od 13 lat na 3 kg i jestem mega zadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!piorę bardzo często,pralka generalnie nie do zdarcia.....nie muszę czekać az mi sie nazbiera tylko piorę i mam....rodzina 2plus1
            • pederastwa Re: Mini pralka - ma któraś? 22.06.14, 08:23
              To na pewno nie masz mini pralki. Minipralki są na 1,5 kg prania i wyglądem przypominają większy kosz na śmieci.

www.google.com/search?q=mini+pralka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6nWmU_ugFqz20gWTl4CgBw&ved=0CEAQsAQ&biw=1280&bih=572
              • szpulakasia Re: Mini pralka - ma któraś? 22.06.14, 08:48
                mam taką jak w linku electrolux,jest też maleńka i zajmiuje bardzo mało miejsca w łazience ale wsad obliczony na max 3 kg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka