rrrewija 15.07.14, 15:39 www.pudelek.tv/video/Przerazajacy-zart-z-KAPLANEM-MORDERCA-6045/ uwielbaim te filmiki!! jakby jakiegoś starego dziadka przestraszyli, ale z chłopakami tez jest slodko) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: cha cha cha 15.07.14, 15:57 Kretynizm. Jak mu podczas takiego żartu ktoś zejdzie na zawał, to może się opamięta, debil jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
rrrewija Re: cha cha cha 15.07.14, 16:00 nie badz starą jęcząca baba.. na zawal... rosapulchra-0 napisała: > Kretynizm. Jak mu podczas takiego żartu ktoś zejdzie na zawał, to może się opam > ięta, debil jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: cha cha cha 15.07.14, 16:26 Wolę być starą jęczącą babą niż śmiać z cudzego strachu. A ludzie różnie reagują i nie wszyscy są zdrowi, więc taki żartowniś - idiota powinien to wziąć pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: cha cha cha 15.07.14, 16:17 JejQ, będzie żart jak trafią na kogoś nerwowego z pistoletem . Nie wiem, jak to się ma takie żartowanie wobec prawa, i co na nie łowcy odszkodowań Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: cha cha cha 15.07.14, 17:26 dostanie żartowniś od kogoś bejsbolem albo kulke w łeb, to mu się żartów odechce Odpowiedz Link Zgłoś
rrrewija Re: cha cha cha 15.07.14, 18:33 co ty tam mozesz wiedziec masz w sygnaturce link do: kliknij i pomoz.. dewotka zapierdziała ja sie caly czas smieje, do ulubionych dodałam evita-is-me napisała: > porazajacy idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: cha cha cha 15.07.14, 18:37 Nic dziwnego, zachowanie typowe dla tępych idiotek. Odpowiedz Link Zgłoś
rrrewija Re: cha cha cha 15.07.14, 18:40 Nzzywasz siebie tepa idiotką!! q_fla napisała: > Nic dziwnego, zachowanie typowe dla tępych idiotek. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: cha cha cha 15.07.14, 18:58 Dlaczego obrażasz każdą osobę, która się z tobą nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś