mnb0 26.07.14, 12:28 Wlasnie zdalam sobie z tego sprawe. Przez wiele lat sie oszukiwalam, ze jestem ladna, ale tak nie jest. Co zrobic, zeby byc ladniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riki_i Re: Jestem brzydka 26.07.14, 12:32 Zgłosić się do TVN-u do kliniki dr Szczyta, albo zagranicznego programu typu "Łabędziem być". Odpowiedz Link Zgłoś
zum.zum.zone Re: Jestem brzydka 26.07.14, 12:40 Po co? Jak doszlas, ze sama oszukiwalas sie i jednak wedlug Twoich kryteriow nie jestes ladna, to za duzo nie zmienisz. Chyba, ze kryteria nie sa zupelnie Twoje... bo rownanie do obrobionych zdjec jest dosyc skomplikowane ; ) Daj spokoj z ladnoscia, brakiem urody. Na bank masz wiecej do zaoferowania swiatu, a ze akurat nie jest to powalajaca uroda, co z tego! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Jestem brzydka 26.07.14, 12:44 Ale po co, skoro kiedyś stwierdziłaś w jakimś wątku, że zrobiłaś już swoje i nie masz żadnych oczekiwań wobec życia? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Jestem brzydka 26.07.14, 12:53 najgorsze ze dopiero teraz sobie uswiadomilas, ja tam wiem cale zycie i nie mam problemu no jestem brzydka, paskudna i tak se z tym zyje spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 23:54 Nie, to wrodzona wredota tak nia sponiewierala, ze teraz patrzec w lutrze na siebie nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:13 eeeee tam, nie ma brzydkich kobiet, sa tylko niezadbane/niezrobione. dobry kolor i ciecie wlosow, lekka opalenizna lub dobry fluid i troche rozu, ladnie podkreslone oczy, fajne, dobrze dobrane ciuchy, dobra figura, wyprostowana sylwetka, zadbane zeby - i juz nie jestes brzydka tylko z interesujaca uroda co i tak nijak sie ma do atrakcyjnosci dla mezczyzn, ale to juz zupelnie inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:21 Jakby wszyscy byli piękni byłoby nudno. Ważniejszy piękny charakter niż buzia A tak serio, zakładając, że jesteś brzydka, to przeszkadza ci to w czymś? Bo o ile ludzie nie odwracają się z obrzydzeniem na twój widok, a tak raczej nie jest, to w ogóle problemu nie widzę. Pomyśl ile pustaków dzięki tobie czuje sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:28 > Jakby wszyscy byli piękni byłoby nudno. Ale ja bym wolala, zebym to ja byla ta piekna, a inni ci brzydcy, zeby mnie nie bylo nudno. > Ważniejszy piękny charakter niż buzia Charakter mam jeszcze gorszy... > A tak serio, zakładając, że jesteś brzydka, to przeszkadza ci to w czymś? Chcialabym lamac serca twardym panom, a nie moge. >Pomyśl ile pustaków dzięki tobie czuje sie lepiej To mnie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 14:30 > Ale ja bym wolala, zebym to ja byla ta piekna, a inni ci brzydcy, zeby mnie nie > bylo nudno. Calineczka została uznana za brzydką przez żuki, bo nie miała czułków i 6 odnóży. Więc jeko jedyna ładna zostałabyś pewnie odrzucona przez resztę -jako skrajne brzydactwo Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Jestem brzydka 26.07.14, 15:18 > > > A tak serio, zakładając, że jesteś brzydka, to przeszkadza ci to w czymś? > > Chcialabym lamac serca twardym panom, a nie moge. Tutaj uroda zupelnie nie jest potrzebna. Ladnego chlopa, bardzo rzadko ladna baba zlapie. Zazwyczaj fajny wizualnie facet ma niezbyt ladna partnerke. Takze powinnas isc w kierunku lamania serc pieknych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:26 > co i tak nijak sie ma do atrakcyjnosci dla mezczyzn, ale to juz zupelnie inna bajka A mnie wlasnie o TE bajke chodzi. Mow zaraz co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:29 > A mnie wlasnie o TE bajke chodzi. Mow zaraz co i jak. To akurat nie z urodą ma związek, tylko z czasem dostępu Wymaluj się jak kamienica po renowacji, załóż spódnisię do połowy zadka, od razu znajdziesz amatorów. Tyle że nie ręczę za wartość tych amatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: Jestem brzydka 26.07.14, 15:11 Myślę, że ci wartościowi również posiadają popęd seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:48 Mam sąsiadkę - wyłupiaste oczy, przyciężkie zawieszenie, nienachalnie proste zęby i nos, który prosi się o operację. Ale: stwarza pozory atrakcyjnej - o 7 rano na spacerze z psem zrobiona, ale trzeba przyznać - ze smakiem, podrywa, ale subtelnie, wszystko, co jest płci męskiej i na drzewo nie ucieka. Wielu panów wodzi za nią maślanym wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: Jestem brzydka 26.07.14, 15:12 > Wielu panów wo > dzi za nią maślanym wzrokiem. No z pewnością. A może w tym wzroku jest stwierdzenie: czego ona od mnie chce, lustra nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jestem brzydka 26.07.14, 16:55 no niestety nie mam pojecia jak ale widzialam kilka razy zwykle, zupelnie przecietne i nieporywajace dziewczyny na ktore zwracali uwage wszyscy mezczyzni. i tez sie zastanawiam, co to jest. moze jednak te oslawione feromony? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:24 Wiele da się porawić www.unidentunion.pl/metamorfozy Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:33 Mawiaja, ze nie ma brzydkich kobiet, tylko wina brak Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:38 Tez jestem brzydka. Przynajmniej zęby wyprostowalam i teraz wlosy zapuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 13:54 zapraszam do mnie, zrobimy wspólnie weekendową metamorfoze Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Jestem brzydka 26.07.14, 14:18 ja też jestem a potrzeganie jest ważne postrezganie przez społeczenstwo podepne sie pod ten wątek z moja historią sprzed paru tygodni na chwile znalazlam sie w mojej pracy w nowym miejscu jednym z poznanych męzczyzn jest facet, który ma lekka nadwagę, ale ogolnie wygladem nie odpycha odpycha smrodem naprawde, inaczej tego nie da sie opisac w ciagu jednej godziny był dwa razy pod prysznicem i sie przebierał zuzył chyba pol butelki dezodorantyu nic ohydny, pawiogenny odor ryby nie ustępował zagadalam do chlopa, od odgadał, poszlismy w swoje strony to, co tego mezczyzne wyroznia z tlumu, to nie tylko koszmarna won on jest przerazliwie, bezbrzeznie smutny TMAU nieuleczalne, okrutne, stygmatyzujace facet lezy psychicznie, ewidentnie pomimo, ze ludziska zagadaują do niego, usmiechaja sie, zaprawszaja na kawe on wie, ze budzic moze jedynie obrzydzenie koszmarna, diabelska, potworna choroba apod smrodem jest zupelnie zdrowy, zalamany czlowiek chcialby byc brzydki jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Jestem brzydka 26.07.14, 14:23 A właściwie co to oznacza "jestem brzydka". To raczej chyba świadczy o psyche. Odkryłam kiedyś, że na gazecie istnieje forum dla brzydkich ludzi. Było to dawno temu, nie wiem więc czy nadal funkcjonuje. I wówczas udzielały się osoby, które po długim opowiadaniu jakie są masakrycznie brzydkie, po czym wklejały zdjęcia... Dla mnie to zryta psyche, bo wśród tych nielicznych zdjęć nie było w ogóle odrzucających, a niektóre były ładne, tylko tzw. charakterystyczne. Nie lalka barbie ale np. Steczkowska. Ale to nadal nie były wybitnie brzydkie osoby. W ogóle myślenie o sobie w ten sposób jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jestem brzydka 26.07.14, 14:51 Moja terapeutka twierdzi że to co my widzimy w lustrze nijak się ma do rzeczywistości bo człowiek wobec siebie jest nieobiektywny,także jestem pewna,że nie jesteś brzydka ani nie masz takiego złego charakteru. Nie ma ludzi tylko złych ani tylko dobrych. Masz poprostu gorszy dzień. Idź do fryzjera,kosmetyczki,popraw sobie samopoczucie nowa kiecka. Podobno w takich przypadkach należy zacząć zmiany od głowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jestem brzydka 26.07.14, 15:16 Nie wierzę - podeślij fotkę to ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jestem brzydka 26.07.14, 16:22 Znam kobietę, która ma odwrotny... problem? Nie wiem, czy można tak napisać, bo problemu to ona właściwei nie ma :_D Otóż pani jest od zawsze chyba przekonana, że piękna jest i atrakcyjna powalająco, i że wszyscy panowie rwą ją, bo powstrzymać się wręcz nie mogą. Śmiechu jest z tego co niemiara, żony i dziewczyny już nawet niekoniecznie zżymają się na umizgi do ich samców, samce z uprzejmości nie gonią potwory, bo ich nauczono, że grzecznym należy być wobec kobiet. Dziewczyna urody jest nienachalnej i niestety dość charakterystycznej (chociaż jeden z kolegów określił ją "kobieta urody nikczemnej"), chuda i średnio zgrabna. No ale humor dzięki swojemu skrzywieniu umysłowemu ma nieustająco świetny A może zaczyna ci się depresja? Tak nagle cię "oświeciło" żeś brzydka? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jestem brzydka 26.07.14, 18:39 Zjadłaś omlet z grzybkami, jak w "Bridget Jones"? Tam po grzybkach jedna przyjaciółka odkrywa, że jest zachwycająca, a druga nie może na siebie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Jestem brzydka 26.07.14, 23:46 > Co zrobic, zeby byc ladniejsza? Poczekac, az minie PMS, hormony wroca do normy i poprawi sie humor Odpowiedz Link Zgłoś