dyrgosia 31.08.04, 20:43 Mój fantastyczny niemąż robił mi zawsze kolację, a dziś stwierdził: siedzisz przed komputerem kolacji nie ma i tak za pogaduchy będę dziś głodować !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: To może chociaż mi swoją fotkę wyślesz ?nt. 31.08.04, 20:48 Niestety dalej mi skaner nie działa, najwcześniej jutro z pracy, ale pamiętam... chyba, że umrę z głodu... Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 20:47 ja tez chce fotke 18 lipiec twoja tez Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 20:49 Josik11 ja Twoich też nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 21:13 dostałam , dzięki zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 21:12 Myślę , ze na dobre ci to wyjdzie...jest taie chińskie powiedzenie .... śniadanie zjedz sam obiadem podziel sie z przyjacielem kolacje oddaj wrogowi ( albo męzowi moj mąz powiedział wczoraj, ze jak zjade do 61 , to rzuci palenie....boje sie, że będzie palił do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 21:15 bea.bea napisała: > Myślę , ze na dobre ci to wyjdzie...jest taie chińskie powiedzenie .... > śniadanie zjedz sam > obiadem podziel sie z przyjacielem > kolacje oddaj wrogowi ( albo męzowi > > moj mąz powiedział wczoraj, ze jak zjade do 61 , to rzuci palenie....boje sie, > że będzie palił do końca życia 61, to mój może spokojnie palić Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 21:15 I tak sie powinnas cieszyc...Moj mi nie robi kolacji (((( buuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Nie dostałam kolacji 31.08.04, 21:16 madelaine6 napisała: > I tak sie powinnas cieszyc...Moj mi nie robi kolacji (((( > buuuuuu... > dlatego ja ważę 80 kg....buuuuu wszystko przez jego kolacyjki.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ma rację chłopina ;)) 31.08.04, 21:23 dzięki za współczucie i zrozumienie, a ja dla Was cierpię... Odpowiedz Link Zgłoś