Dodaj do ulubionych

czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005??

02.09.04, 10:35
hello wink
mam termin porodu na luty 2005 i chetnie pogadam z innymi mamami z terminem
zblizonym do mojego wink

morepig
Obserwuj wątek
    • jezzik Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 02.09.04, 12:08
      Gratulujesmile Zajrzyj na forum w oczekiwaniu, tam jest watek mam lutowych
      Pozdr.
      • morepig Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 02.09.04, 20:41
        dzieki, zaraz zagladam wink
    • slma Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 02.09.04, 12:15
      Moja żona ma termin na luty, szkoda tylko, że nie ma dojścia do internetu.
      Pozdrawiam i życzę zdrówka. Sławek
      • utalia Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 02.09.04, 18:41
        W lutym rodzic jest bardzo fajnie... ja rodzilam 1 lutego 2003 a Ty dokladnie
        na kiedy masz termin. Utalia
        • morepig Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 02.09.04, 20:39
          na razie na 16, ale jeszcze za dwa tyg ide na usg i bedzie dokladniej wink
    • iwcia75 tak, ja bede rodzic w lutym 02.09.04, 19:11
      termin na 10lutego.
      • morepig Re: tak, ja bede rodzic w lutym 02.09.04, 20:40
        a jak sie czujesz?? mnie dopiero minely mdlosci... wink
        nie moge sie doczekac, kiedy mlode zacznie mnie kopac wink
        • iwcia75 morepig 03.09.04, 09:56
          mam minimalny brzuch i wszyscy sie ze mnie smieja ze slowami- a gdzie ta twoja
          ciąza? wczoraj kolezanka z pracy mowi do mnie- podobno pani iwonko jest pani w
          ciaza, ktory to miesiac, drugi? w kolejce nikt miejsca nie ustepuje, bo musi
          byc ciaza widoczna! w pracy tez luzow nie ma- jednak ostatni raz weszla na
          stolek, bo potem w strarchu i bolu spedzilam cale popoludnie.
          nie wymiotuje juz(tylko w 3 mies wymiotowalam codziennie wieczorem),ale zdarza
          mi sie wymiotowac raz na tydzien, zwykle przy myciu zebów(najchetniej bym wcale
          nie myla). najbardziej mnie bola plecy-zwłaszcza ich dolna czesc.
          aha, dziecko pomimo malego brzucha mi sie bardzo rusza,ale to jest wyczuwalne
          tylko jak polozysz reke na brzuchu i potrzymasz dluzsza chwile. tak sie rusza
          jakby jakis motyl. nawet raz mąż poczuł to,ale to tzeba troche dłuzej reke
          potrzymac.
          • morepig Re: morepig 03.09.04, 17:41
            ja tez mam minimalny brzuszek- maz mowi ze wcale nie mam, ale to pewnie
            odpowiedz "poprawna politycznie" wink
            na usg wyszlo ze chlopak- nie wiem po czym ten facet to poznal- nic nie bylo
            moim zdaniem widac. i tez bardzo ruchliwy wink
            mnie pobolewa czasem brzuch- szczegolnie po wejsciu na 3 pietro po spacerze...
            no i te placy na dole- to jest straszne. bola mnie od samego poczatku-
            wczesniej myslalam ze mnie przewialo, ale to juz trwa 2 miesiac...
            w spodnie sie mieszcze ale tylko biodrowki wink niestety i one robia sie ciasne
            na dole brzucha.
            weszlam na to forum mam lutowych- niektore pisza ze maja juz duuuze brzuchy wink
            zapraszam tam wink

pozdr

morepig
            • iwcia75 Re: morepig 03.09.04, 20:12
              myslalam,ze tylko mnie boli w dole pleców czyli za przeproszeniem w tyłku. nie
              wiesz skad sie to bierze?? bo niektore ciezarne czegos takiego nie maja.
              • morepig Re: morepig 03.09.04, 21:43
                nie mam pojecia- 9 wrzesnia mam wizyte, to moze sie czegos dowiem. maz sie
                smieje ze sobie wyyslam, a aj np nie moge wstac z wanny jak sie poloze itp... a
                jak kiedys ogladalismy shreka, to mnie tak polamalo, ze nie moglam nawet
                lezec... wtedy chyba uwierzyl wink
    • pani_owieczka Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 04.09.04, 00:17
      ja tez jestem lutowa smile
      bede mama do kwadratu bo pierwsze juz ostro bryka smile
      pozdrawiam
      serdecznie
      ania
      • morepig Re: czy któraś z emam bedzie rodzic w lutym 2005? 04.09.04, 17:51
        hej wink
        teraz jest nas juz wiecej, na forum na oczekiwaniu wink
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=13070276
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka