Dodaj do ulubionych

Wypada nie wypada

20.09.14, 17:21
Cały tydzień zalatana, wczoraj goszcząca rodzinę męża i nie to, że przy paluszkach- kolacja przy stole i gadki o polityce. Rano córka mi wstała o 8 jak nigdy. Ogarnęłam chałupę mąż zabrał po południu małą do teściowej, która się uparła zrewanżować, ma owych gości w domu (mąż po pracy przyjedzie tam o 22). Jest mi tak dobrze cisza spokój normalnie raj a muszę jechać, bo czekają .....czy wypada udać chorą słabą kij wie ....JAK MI SIĘ NIE CHCE sad
Obserwuj wątek
    • rhaenyra Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 17:26
      na twoim miejscu udalabym ze zlapalam wrednego wirusa
      i nie dosc ze bym nie pojechala to bym kazala chlopu i dziecku zostac u tesciowej do konca tyg albo chociaz weekendu

a bym sie relaksowala w kapieli a potem pod kocykiem z ksiazka i winkiem

no ale zrobisz jak chcesz
      • kkalipso Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 18:41
        Za tydzień dokładnie tak zrobię - teraz jednak zdecydowałam się poświęcić. Dzięki!
    • mynia_pynia Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 17:27
      Jeśli dzieci nie będą zawiedzione to bym bez zbędnego przykładania się wymyśliła jakąś bajkę - kłamać umiem świetnie wink
    • aquella Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 17:30
      wypada lub nie to szczerze odmówić, Ty chcesz udać chorą/słabą więc dla gości będziesz naprawdę taka. Czy zatem wypada być chorą/słabą ?? Nie podlega dyskusji w ogóle wink
    • aurinko Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 17:44
      Powiedziałabym prawdę, że mi się nie chce i tyle.
    • rosapulchra-0 Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 18:08
      A nie wystarczy powiedzieć, że jesteś zmęczona i potrzebujesz spokoju?
      • kkalipso Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 18:40
        Gdyby chodziło tylko o teściową to nie miałbym takich dylematów - ale będzie się musiała tłumaczyć innym dlaczego synowa nie przyjechała , jeszcze zaczną sobie dodawać , a że jednemu wujkowi się spodobałam to ponoć czeka ......no i zaraz wyruszam tylko włosy zrobię tongue_out
        • rosapulchra-0 Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 18:43
          No to miłego spotkania ci życzę smile
          • kkalipso Re: Wypada nie wypada 20.09.14, 18:49
            Dzięki dziewczyny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka