wielkafuria 21.11.14, 08:50 Kanterajta. o mamo, własnie zerknełam na program sniadaniowy. To jest jakis zakład czy on postanowił zmienic swoj imaż? Lubicie u mezczyzn zarost? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbibarbi Re: wąsy 21.11.14, 08:52 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tylko nie wąsy! Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: wąsy 21.11.14, 16:28 No w ramach akcji Movember jak najbardziej wasy musza byc bez brody. Wlasnie po to, by zwracaly na siebie uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: wąsy 21.11.14, 09:07 www.wprzerwie.pl/wlacz-sie-do-akcji-movember-i-zapusc-wasy-w-listopadzie-video-,artykul,458938,1,12364.html Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: wąsy 21.11.14, 09:24 nie znam człowieka zarost u faceta lubię ale nie każdy mój mąż nosi takie coś sextile.files.wordpress.com/2014/08/norton.jpg i byłoby mi bardzo przykro,gdyby się kiedyś ogolił. na szczęście nie ma takich pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: wąsy 21.11.14, 09:58 Edward Norton o poranku, dziękuję! N/t: dla mnie wąsy mają prawo istnieć wyłącznie w zestawie z brodą. Samodzielnie - fu, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.fer Re: wąsy 21.11.14, 13:34 mój nosi bardzo podobny, choć taką typową brodę też kiedyś miał ale zmienił styl i teraz właśnie więcej goli niż zapuszcza, choć mi się akurat to podoba. tym bardziej że mocno o zarost dba, nawet ma do niego taki specjalny trymer philipsa którym go przycina i stylizuje. taka pielęgnacja to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: wąsy 21.11.14, 14:46 Bardzo lubię u mężczyzn brody. Albo gładkie policzki. Przez całe moje życie widziałam jednego faceta, który dobrze wyglądał z wąsami. Jeden z nich miał na imie Farrokh Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: wąsy 21.11.14, 14:48 Yyyy, chciałam napisac, ze dwóch. Mam dziś jakąś sraczkę forumową która nie chce isć w parze z czytelnością wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: wąsy 21.11.14, 14:57 Nie, absolutnie. A już wąsy występujące samodzielnie, bez brody, to kompletna porażka. Ale najlepiej jak zarostu w ogóle brak - mój mąż ma bardzo słaby zarost, tylko na na brodzie i górnej wardze, w dodatku wolno rosnący i mnie to odpowiada. Faceci z polikami, na których już pod koniec dnia przebija stercząca szczecina, są dla mnie fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: wąsy 21.11.14, 23:25 default napisała: > Nie, absolutnie. A już wąsy występujące samodzielnie, bez brody, to kompletna p Wyobraź sobie faceta z brodą, ale bez wąsów. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: wąsy 21.11.14, 18:49 > To jest jakis zakład czy on postanowił zmienic swoj imaż? Listopad jest, zapuszcza wąsy w ramach akcji Movember. > Lubicie u mezczyzn zarost? Lubię, ale nie w wersji wąsy solo. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: wąsy 21.11.14, 23:50 Zarówno wąsy jak i broda są dla mnie aseksualne i ogólnie mnie brzydzą. Jedyny zarost jaki mnie się podoba to taki trzydniowy i ani milimetra więcej, a i to w szczególnych okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: wąsy 22.11.14, 00:02 Lubie, kiedy chca sie przypodobac kobietom. Mogą w tym celu sobie nawet majtki załozyc na głowe, jesli będzie az taki kryzys. Moge uznac, czy mi sie to podoba lub nie, prawda. Odpowiedz Link Zgłoś