29.12.14, 11:29
Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet, a coraz więcej patologii...
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: Poziom 29.12.14, 11:31
      Znaczy wiecej tych co wrzeszczą przy porodzie? wink
    • wielkanocnaniespodzianka Re: Poziom 29.12.14, 11:34
      zgadzam się z tobą. ale podobnych wątków było, wiodącą była jedna odpowiedź: spadaj, nie czytaj, i co, jesteś lepsza, itp. wyświechtane, płytkie zdania. nawet w takich wątkach dużo dziewoj (tu celowo używam paskudnego określenia) jest agresywna.

shell.erka napisała:

> Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet
      > , a coraz więcej patologii...
    • solejrolia Re: Poziom 29.12.14, 11:38
      nie odniosłam takiego wrażenia.zwłaszcza, że nadal jest tu wiele ematek, które współtworzyły to forum, były od samego początku.
      trole (a więc i patologia) też są, wiadomo, ale zawsze pojawiały się i znikały, więc nie ruszają mnie.
    • dziennik-niecodziennik Re: Poziom 29.12.14, 11:40
      a do czego nawiązujesz? bo jak do bidetu, to ja przepraszam...
      smile
      • aqua48 Re: Poziom 29.12.14, 11:58
        Bo dobrze wychowani są w powszechnej pogardzie jako ci co mają przewrócone w głowie i kij w d.. Teraz w cenie jest własna wygoda, luz i nieprzejmowanie się żadnymi zasadami ani innymi ludźmi, ich prawami i uczuciami.
    • marzeka1 Re: Poziom 29.12.14, 12:00
      A ja nie mam takiego wrażenia, poza tym gdy coś nie pasuje tak bardzo, to lepiej olać to (np. ja całkowicie wypisałam się z forum kraj, gdy była tam - i pewnie jest- niesamowita nienawiść ludzi do siebie) lub w ustawieniach wpisać osoby, których nie ma zamiaru się czytać w ogóle (mam wpisane 2 osoby i jak chcą, to niech się produkują, ja tego nie widzę).
    • bumbunierka1 Re: Poziom 29.12.14, 12:02
      Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet, a coraz więcej patologii...

A moglabys zdradzic, co sadzisz o swoim poziomie? wink
      • kamykwskarpecie Re: Poziom 29.12.14, 12:21
        I inteligencji wink
      • jamesonwhiskey Re: Poziom 29.12.14, 15:02
        nie przejmuj sie , ty akurat doskonale wpisujesz sie w nurt glowny
    • kamunyak Re: Poziom 29.12.14, 14:57
      zawsze mozna załozyc forum dla np. kulturalnych, dobrze wychowanych, dla tych po studiach/maturze/zawodówkach, co wolisz.
      Sama na forum byłam wiele lat temu, potem nie byłam, w miedzyczasie na innym forum funkcjonowalam pod nowym nickiem, wrocilam z nim na to forum. Tak, że nie wszystko jest takie oczywiste, jakby sie wydawalo.
    • kropkacom Re: Poziom 29.12.14, 15:09
      Byłoby jaśniej, kochanie, gdybyś napisała o co właściwie chodzi smile
    • edelstein Re: Poziom 29.12.14, 15:14
      Ee ja wlasnie zauwazylam,ze jatek co raz to mniej.Robi sie tu nudno
      • shell.erka Re: Poziom 29.12.14, 15:25
        Fakt. Ale to tylko potwierdza moja teoriewink żeby jatka trwała kilkaset postów to uczestniczki musza mieć ostre, ale inteligentne argumenty, a temat zabawniejszy albo ciekawszy niż 10 letnie narty, które ktoś ma nadzieje opchnąć na forumtongue_out
        • edelstein Re: Poziom 29.12.14, 15:47
          W watku o nartach nie masz chamstwa nad ktorego prezencja sie tak uzalasz.Spoko jakis podnozek habibiego wlasnie wrzucil Post o ciemiezonych muzulmanach,moze sie cos z tego urodzi mimo walki w ania tego tematu co miesiac
          • shell.erka Re: Poziom 29.12.14, 15:59
            Eee bo nie o chamstwo tylko chodzi tylko o wrażenie cwaniactwa, kretactwa, naciągania. Do tego styl pisania, zdrobnienia, mysle ze sporo becikowego poszło na laptopy i internetwink
            A ten wątek o prawie jazdy mnie dobił.
    • mamameg Re: Poziom 29.12.14, 15:40
      Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet, a coraz więcej patologii..

Tak, tak, zima też już nie taka jak za młodych lat, prawda? wink
      • shell.erka Re: Poziom 29.12.14, 15:59
        To tezwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka