shell.erka 29.12.14, 11:29 Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet, a coraz więcej patologii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Poziom 29.12.14, 11:31 Znaczy wiecej tych co wrzeszczą przy porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: Poziom 29.12.14, 11:34 zgadzam się z tobą. ale podobnych wątków było, wiodącą była jedna odpowiedź: spadaj, nie czytaj, i co, jesteś lepsza, itp. wyświechtane, płytkie zdania. nawet w takich wątkach dużo dziewoj (tu celowo używam paskudnego określenia) jest agresywna. shell.erka napisała: > Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet > , a coraz więcej patologii... Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Poziom 29.12.14, 11:38 nie odniosłam takiego wrażenia.zwłaszcza, że nadal jest tu wiele ematek, które współtworzyły to forum, były od samego początku. trole (a więc i patologia) też są, wiadomo, ale zawsze pojawiały się i znikały, więc nie ruszają mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Poziom 29.12.14, 11:40 a do czego nawiązujesz? bo jak do bidetu, to ja przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Poziom 29.12.14, 11:58 Bo dobrze wychowani są w powszechnej pogardzie jako ci co mają przewrócone w głowie i kij w d.. Teraz w cenie jest własna wygoda, luz i nieprzejmowanie się żadnymi zasadami ani innymi ludźmi, ich prawami i uczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Poziom 29.12.14, 12:00 A ja nie mam takiego wrażenia, poza tym gdy coś nie pasuje tak bardzo, to lepiej olać to (np. ja całkowicie wypisałam się z forum kraj, gdy była tam - i pewnie jest- niesamowita nienawiść ludzi do siebie) lub w ustawieniach wpisać osoby, których nie ma zamiaru się czytać w ogóle (mam wpisane 2 osoby i jak chcą, to niech się produkują, ja tego nie widzę). Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Poziom 29.12.14, 12:02 Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet, a coraz więcej patologii... A moglabys zdradzic, co sadzisz o swoim poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Poziom 29.12.14, 15:02 nie przejmuj sie , ty akurat doskonale wpisujesz sie w nurt glowny Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Poziom 29.12.14, 14:57 zawsze mozna załozyc forum dla np. kulturalnych, dobrze wychowanych, dla tych po studiach/maturze/zawodówkach, co wolisz. Sama na forum byłam wiele lat temu, potem nie byłam, w miedzyczasie na innym forum funkcjonowalam pod nowym nickiem, wrocilam z nim na to forum. Tak, że nie wszystko jest takie oczywiste, jakby sie wydawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Poziom 29.12.14, 15:09 Byłoby jaśniej, kochanie, gdybyś napisała o co właściwie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Poziom 29.12.14, 15:14 Ee ja wlasnie zauwazylam,ze jatek co raz to mniej.Robi sie tu nudno Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Poziom 29.12.14, 15:25 Fakt. Ale to tylko potwierdza moja teorie żeby jatka trwała kilkaset postów to uczestniczki musza mieć ostre, ale inteligentne argumenty, a temat zabawniejszy albo ciekawszy niż 10 letnie narty, które ktoś ma nadzieje opchnąć na forum Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Poziom 29.12.14, 15:47 W watku o nartach nie masz chamstwa nad ktorego prezencja sie tak uzalasz.Spoko jakis podnozek habibiego wlasnie wrzucil Post o ciemiezonych muzulmanach,moze sie cos z tego urodzi mimo walki w ania tego tematu co miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Poziom 29.12.14, 15:59 Eee bo nie o chamstwo tylko chodzi tylko o wrażenie cwaniactwa, kretactwa, naciągania. Do tego styl pisania, zdrobnienia, mysle ze sporo becikowego poszło na laptopy i internet A ten wątek o prawie jazdy mnie dobił. Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Poziom 29.12.14, 15:40 Mam wrażenie ze coraz mniej na forum inteligentnych i dobrze wychowanych kobiet, a coraz więcej patologii.. Tak, tak, zima też już nie taka jak za młodych lat, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś