Dodaj do ulubionych

Dziadki chcą nad Solinę

31.03.15, 09:14
a ja mam znaleźć im kwaterę. Problem w tym, że nigdy nie byłam, nie widziałam. Dziadek chce ciszy i łowiska, babcia ogródka, miejsc do pochodzenia. Obowiązkowa plaża w bliskiej odległości.
Jeśli macie kwatery godne polecenia to poproszę, a jeśli nie kwatery to choć miejscowość lub obszar, który spełnia dziadkowe kryteria.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Dziadki chcą nad Solinę 31.03.15, 09:25
      To chyba od strony Polańczyka, bo od strony pola namiotowego i barów trudno o ciszę.
    • memphis90 Re: Dziadki chcą nad Solinę 31.03.15, 10:27
      A tam są w ogóle ładne plaże? Ja byłam nad Soliną raz i trafiłam tylko na gliniankę (glina klejąca się do stóp, woda mętna od gliny), kąpieliskiem trudno było to nazwać. Ja akurat byłam w jakimś ośrodku wojskowym- niby nad samym jeziorem, ale do wody daleko. I w ogóle wszędzie daleko, na szlaki trzeba było dojechać samochodem.
    • ga-ti Re: Dziadki chcą nad Solinę 31.03.15, 10:45
      A to ma być podróż sentymentalna? Bo mogą się nieźle zdziwić uncertain
      Jeśli szukać, to jak najdalej od Soliny, tamy i znanych miejscowości, tam ciszy nie uświadczysz, wszędzie 'jarmark'. Podobno miejscowi jeżdżą na drugą stronę, po przeciwnej niż trasa 694.

Mnie zdziwił fenomen tego miejsca, pojechaliśmy na jeden dzień, dzieciakom (i sobie też) tamę pokazać, zobaczyliśmy, dzieci się pobawiły i pojechaliśmy szczęśliwi, że jednak ta okolica nie była naszym miejscem docelowym w Bieszczadach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka