Dodaj do ulubionych

Casting na prezydenta

01.05.15, 10:34
ewybory.eu/wybory-prezydenckie-2015/kandydaci/
Cóż, gdybym miała wybierać wyłącznie "spojrzeniem" na podstawie załączonych foto, to jednak najlepiej wypada Bronek. Poważny, męski, w garniturze i w okularach (znaczy- mądry), budzi zaufanie.
Jarubas z kolei zupełnie niemęsko, taki Ogórek w spodniach, śliczniusi, wylizany, z loczkiem i kędziorkiem.
Kukiz wygląda jak menel spod budki z piwem.
Ogórek- jak celebrytka, dobrze, że tu bez halki.
Kowalski- jak wciśnięty w garniak element świata przestępczego, bliski kolega Masy.
Palikot- smutna pacynka ze skarpety tudzież inny muppet.
Duda ma podpis "PiS" i nie umiem tego zignorować mimo, że (zwodniczo) milusio się uśmiecha. Poza tym skóra mu się błyszczy. Na co mi potliwy prezydent?
Młode Wilczki wyglądają jak młode wilczki, IMO brakuje im jednak ładnych garniturków, które mówiłyby "jestem młody, ale mega profesjonalny, w Europie i na świecie będą mnie szanować".

Mając na uwadze, że nie czuję się jakoś specjalnie bombardowana programami wyborczymi, obietnicami, planami itd - mam wrażenie, że kampania leży, a najwyżej pełza- więc mam pełne prawo wybierać sobie na podstawie porozwieszanych wszędzie słitaśmych foci kandydatów, prawda?

Wątek lajtowy, gdyby ktoś wziął mnie jednak na poważnie wink
Obserwuj wątek
    • mid.week [...] 01.05.15, 10:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jesienna.nuta Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 13:35
      Wybór pomiędzy dżumą a cholerą...
      Co za upadek państwa polskiego.
    • rosapulchra-0 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 13:35
      memphis90 napisała:

w okularac
      > h (znaczy- mądry),
      W okularach powiadasz?
      https://3.bp.blogspot.com/-Pzllmbb5nQQ/UMhKrwN3EsI/AAAAAAAAAAc/R4vQRPHWvGM/s320/jenny_erickson.jpg
    • zlotarybka_1 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 13:40
      mnie troche smieszy bezpartyjnosc Komorowskiego i Ogorek
      • miodowa2 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 16:28
        Mnie nie śmieszy "bezpartyjność" !!!!!!!! Komorowskiego, mnie dziwi, że pisząc takie bzdury mają wyborców za durniów...
        • marzeka1 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 16:33
          E tam, mam zamiar zagłosować na Kukiza, bo w nosie mam głosowanie jako "mniejsze zło", a na PO , więc i Komorowskiego już nigdy nie zagłosuję, najwyżej w II turze 2 nazwiska skreślę, jeśli tam nie będzie Kukiza.
          A jak komuś kojarzy się z menelem spod budki z piwem- trudno, niech radośnie na Bronka głos odda.
          • bi_scotti Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 16:55
            Najprzystojniejszy z nich jest ten Braun, co tylko po raz kolejny dowodzi, ze interesowac sie warto wylacznie brzydkimi facetami, bo przystojni miewaja mocno narabane w pogladach. Nie moge zniesc tego, ze jedyna startujaca kobieta jest tak bez sensu - jak mnie sie marzy dozyc Polski reprezentowanej przez Pania Prezydent, eh ... Girl Power!
            • marzeka1 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:15
              Cóż, mnie się wydaje, ze pani Ogórek na jakiś czas mocno ograniczyła możliwość głosowania na kobietę prezydenta, bo dla części -niestety- będzie wyobrażeniem, że "taka jest kobieta", a szkoda, bo na mądrą i sensowną kandydatkę na Panią Prezydent chętnie bym głosowała.
    • gazeta_mi_placi Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:21
      Komorowski byłby idealny gdyby zrzucił jakieś 12 kg. Jego żona- 20 kg. Szkoda, bo ładna z twarzy i mogłaby całkiem nieźle wyglądać.
    • wapaha Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:34
      Bronek jest męski ??? O jesssssuuu suspicious
      • gazeta_mi_placi Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:38
        Jakby schudnął z 12 kg to czemu nie? Jak na polityka wygląda całkiem całkiem.
        • wapaha Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:44
          i 15kg by mu nie pomogło- to typ ciepłych kluch. Może i sympatyczny ale na pewno nie męski. Już Duda jest bardziej męski.
          • triss_merigold6 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:47
            Ale to są wybory prezydenckie, a nie konkurs na najdłuższe przyrodzenie.
            • gazeta_mi_placi Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:51
              W tym przypadku zapewne wygrałby Hoffman.
            • wapaha Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:51
              Triss, głęboko współczuję przyjmowania za kryterium męskości "długości przyrodzenia" tongue_out
              W ogóle-Ty jakieś braki masz czy może inny jest powód tego, że takie skojarzenie przyszło ci do głowy ?
              • triss_merigold6 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:53
                Trudne słowo metafora. Nie synonim, tylko metafora.

• wapaha Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:56
                  Wow ale błysnęłaś.
                  • triss_merigold6 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 17:58
                    Nie zrozumiałaś obu słów, prawda?
                    • iskierka3 Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 18:06
                      Z twarzy to najbardziej na NIE - Duda i Kukiz.
                      • gogologog ciekawe info w sprawie castingu - Bul ponizej 10% 01.05.15, 18:51
                        Media rządowe jak ognia unikają niewygodnych tematów dotyczących antyobywatelskich decyzji Bronisława Komorowskiego podjętych przez niego podczas pięciolecia urzędowania na stanowisku Prezydenta RP. Trudno obecnie dowiedzieć się czegokolwiek więcej o konsekwencjach podpisanej przez "Bula" ustawy podwyższającej Polakom VAT czy zwiększającej składkę rentową dla przedsiębiorców (szacuje się, że tylko te dwie decyzje przyczyniły się do wydrenowania z kieszeni polskich podatników i przedsiębiorców w latach 2011-2015 o co najmniej 40 miliardów złotych!). Równie mało można się dowiedzieć o innych klepniętych przez Komorowskiego ustawach zwiększających w naszym kraju fiskalny ucisk (przypomnijmy, że było ich łącznie 13). Żaden z funkcjonariuszy telewizji uchodzących za rządowe nie zająknie się nawet o fakcie, że "Bul" w ciągu ostatnich 5 lat był niczym notariusz Platformy Obywatelskiej akceptujący wszystko to, co wcześniej przepchnęła przez Sejm ekipa Tuska, a obecnie Kopacz (nie zawetował ani jednej ustawy podnoszącej Polakom podatki).
                        • gazeta_mi_placi Re: ciekawe info w sprawie castingu - Bul ponizej 01.05.15, 18:53
                          I tak wygra, a Ty sobie co najwyżej popsioczysz na forum big_grin
                    • wapaha Re: Casting na prezydenta 01.05.15, 18:50
                      To była ironia geniuszu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka