zuleyka.z.talgaru 18.05.15, 18:32 j.w. - czy już się odbyło? Nosz jestem ciekawa ile awantur urządziły obie matki weselne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vre-sna Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:35 Upiłaś się czy upaliłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:36 Przeca ona w ciazy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Najgorętsze weselicho na ematce 19.05.15, 10:03 annajustyna napisała: > Przeca ona w ciazy?! Ja Cię proszę, nie używaj tego paskudnego słowa, aż mnie ciarki przechodzą, jak je widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:37 Czekam na relacje azile Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:38 Bylo.Ja jestem ciekawa czy strój lyzwiarki zostal zalozony. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:44 Cos przegapilam widac... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:44 Skąd wiesz, że było? Było coś pisane? Nic nie wiem. Przeoczyłam? Ja stawiałam na czerrrrrrrwiec, bo r Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:56 Zadziwiają mnie stwierdzenia, że strój gości może zepsuć parze młodej wesele, zwłaszcza, jeśli tym strojem nie jest suknia, imitująca ślubną. Ważne, żeby gość się dobrze czuł i tyle, a o ile jest zdrowy psychicznie, to w dresie, czy w bikini nie przyjdzie. Moja córka miała w nosie, jak kto był ubrany, mimo, że co najmniej kilkanaście dziewczyn/kobiet miały białe sukienki (w tym jej teściowa). Żadna nie przypominała ślubnej i problemu nie było. Co do tego przykładowego zestawu - sukienka mnie nie zachwyca, ale n ie jest nieodpowiednia, bez przesady. Te buty do niej nie pasują, ale - znowu - absolutnie nie pamiętam, jakie kto miał buty na weselu córki, za to zaobserwowałam, że w połowie imprezy wszystkie panie miały na stopach baleriny, prócz panny młodej i mnie (za co mnie pokarało, bo sobie paznokieć odbiłam). Torebka, pokazana przez założycielkę wątku natomiast absolutnie nie pasuje ani do sukienki, ani do butów, jednak nie przypuszczam, aby zepsuła komukolwiek wesele. Azile to wysmarowala ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:05 Abja znam historie ze panna mloda miala pretensje do siostry przyrodniej o ubranie. Sukienka nie byla biala ale bardzo charakterystyczna i wszyscy bardziej komentowali niz panny mlodej. Bylo to cos w typie stroju krakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:14 Ojej, tylko taka subtelna relacyjka azile? Jestem rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:22 Zescie ja wystraszyly i relacji nie bedzie Szkoda,zapowiadala sie ciekawa historia moze Azile sie zlituje. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:25 Kurcze a ja nawet mojej 13- latce nic jasnego na wesele nie chciałam kupić. Wreszcie przeszła sukienka biała w niebieskie kwiatki z Zary. A tu proszę, tyle pań na biało. Jakoś nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:44 I czy teściowa nadużywała busa i gdzie siedziała babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 18:57 Tesciowa miala biala sukienke! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_kuperas Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:45 I rzucała bukiet o pólnocy! Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:30 a w kopertach zebrała więcej niż młodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:01 Pewnie nie dane będzie się nam dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:01 Ciąża ci już tak na musk pada, że musisz trollować? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:12 Ty nie w ciąży, a trollujesz aż furczy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:17 tobie pod tym względem nie dorastam do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:27 Pod żadnym mi nie dorastasz rosiczko Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:55 Pyskuj dalej, trolluj dalej, kólorowo! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:01 Odstaw to co bierzesz, a zacznij brać to, co ci lekarz przepisał Odpowiedz Link Zgłoś
pani.mysz Re: Najgorętsze weselicho na ematce 19.05.15, 01:21 To z powodu braku tego na co może paść ciąża Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:26 Czy ty rosa w ogóle znasz definicję trollowania? Podpowiem - trollowanie, to nie jest synonim plotkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
azile.oli Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:23 Nie będę dokładnej relacji zdawać, napiszę tylko, że było super goście zachwyceni, młodzi wyglądali pięknie , świetnie się bawili. Nikt nie miał zepsutego nastroju. Tyle. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam. Nie wydarzyło się nic takiego, czym mogłabym rozpęta dyskusję. Ślub wzruszający, wesele szampańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:29 Kto jezdzil busem i czy tesciowa siedziala przy babci? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:32 i czy lyzwiarka byla grana? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:35 A co to jest ta lyzwiarka? Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:54 Kiecka weselna matki panny młodej Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:57 znalazłam forum.gazeta.pl/forum/w,567,157059171,157059171,_Czy_to_bardzo_niestosowne_Weselna_kreacja_.html nie wiem czemu, ale zapamiętałam ją jako czerwoną Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:01 Musialas?ja i bez tego linka mam to cudo przed oczyma. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:03 Jejku, Katarina Witt w Sarajewie 1984 wysiada... Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:04 ano musiałam bo ja właśnie nie pamiętałam szczegółów tylko IDEĘ łyżwiarki musiałam sobie odświeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:13 Juz to byloby duzo lepsze... www.plotek.pl/plotek/51,78649,17938136.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 19:58 Buty na obcasie byly,wiec pewnie lyzwiarka tez. Odpowiedz Link Zgłoś
azile.oli Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 20:10 Pomijając wszystko, to niezależnie od kreacji zazwyczaj się na tego typu imprezy wkłada buty, w których noga ładnie wygląda. A ja na dodatek jestem niewysoka. Ani myślę natomiast pisać, w jakiej kiecce byłam, bo nowa dyskusja jest zbędna. O białych sukienkach gości napisałam dlatego, że było ich bardzo dużo i szczerze - w niczym to nie przeszkadzało - ani pannie młodej, ani mnie. Te sukienki w niczym nie przypominały sukni ślubnej. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 21:06 Ja wkladam takie w ktorych wygodniej sie tanczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Najgorętsze weselicho na ematce 19.05.15, 09:52 No i fajnie że wszystko sie udało. Teraz niech się uda codzienne życie małżeńskie córce i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:16 wy byście się ubrały na wesele swojego dziecka? Poproszę o zdjęcia przykładowych kreacji. Bo powiem szczerze, że ja nie mam zielonego pojęcia. Żadna z moich córek jeszcze się za mąż nie wybiera i to nawet dobrze, bo jeszcze za młode są. Ale gdyby przyszło mi szukać jakiejś kiecki na tego typu imprezę, to powiem, że nie wiem, co mogłabym na siebie włożyć, żeby nikogo nie urazić swoim ubiorem, nawet forumki. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:23 Raczej nie sukieneczke jak na kac Vegas w Bangkoku . Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:27 to zależy. od tego ile miałabym lat, figury, miejsca wesela, pory roku itd. inaczej na plażę, inaczej do pałacyku inaczej do góralskiej chaty. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:36 Na wesele syna tę, żeby synową przyćmić: A tę, na wesele córki: Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:45 Która to synowa, a która panna młoda? A z tą, co sobie tę bułkę od kolan w dół wstawiła, to jaki masz problem? Ja tego nie rozumiem. Naprawdę. Ubrała się, jak chciała - jej sprawa. Jakoś z tego powodu przykrości nie miała, więc o co kaman? Dla mnie, nawet gdyby poszła w piżamie, ale się dobrze z innymi gośćmi bawiła, to tylko się cieszyć, że nie przywiązuje aż tak wielkiej wagi do wyglądu, bo co inni powiedzą. Nosz kuźwa - w wolnym świecie żyjemy w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:49 Problem mam z obydwiema powyższymi sukienkami, bo obie są równie... niebanalne W realu liczę jednak na to, że ani syn, ani córka nie będą organizować weselicha, a jesli będą, to mnie nie zaproszą, więc problem mnie ominie. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinaaa81 Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 20:50 O raju, bombowe Dosłownie i w przenośni Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 22:30 O, i już wiem co założę na wesele szwagierki! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: No dobra, mądrale, a jak 18.05.15, 21:04 Z pewnoscia nie w strój lyzwiarki.Na dyskoteke sie tak nie ubieram,wiec co dopiero slub wlasnego dzieciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Najgorętsze weselicho na ematce 18.05.15, 22:31 Ubawiłam się czytając Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś