Dodaj do ulubionych

mężowie...

16.10.15, 15:50
Dzisiaj w pracy podrywał mnie i ciągle wypisuje mi na facebooku mezczyzna majacy na oko 8letnia corke i zona spodziewa sie drugiego dziecka bo to mi szefowa powiedziala. Nie wiem w jaki sposob urwac to zeby do mnie nie wypisywal, nie zapraszal do dodatkowej pracy- jest na wyzszym stanowisku, wiecej wie w czyms w czym ja sie szkole. Dzis wlasnie w piatek pracuje dodatkowo wiec oczywiscie zaprosil, ze mnie nauczy to i tamto. W pracy ciagle chce zrobic na mnie wrazenie. Niezrecznie sie czuje. To moja nowa praca. Chce byc mila bo wiadomo to wspolpracownik, jak mowie wiecej znaczacy niz ja. Ja nie wiem kryzys wieku sredniego czy co. Jak sie pozbyc natreta? Nie reagowac?
Obserwuj wątek
    • cytrynamalina Re: mężowie... 16.10.15, 15:52
      Dodam, ze sam mnie znalazl na portalu pod jakims durnym pretekstem...uncertain no nie wiem nie odpisywac mi glupio, odmawiac zaproszenia raz okej a pozniej tez mi bedzie dziwnie
    • mozambique Re: mężowie... 16.10.15, 15:55
      jestes leniwą i niedouczoną parcownicą ?

tearz jeszzce chce cie podszkolic
      za chwile wywali
      • cytrynamalina Re: mężowie... 16.10.15, 15:57
        To znajdę nową pracę. Nie jestem niedouczona jestem około 15lat młodsza więc pewne szkolenie jeszcze przede mną.
    • alsk9 Re: mężowie... 16.10.15, 15:56
      cytrynamalina napisała:
      > Chce byc mila

Skończ z tą jakże niemądrą postawą i przestań być miła a zacznij być sobą. Kilka krotkich żołnierskich słów załatwi sprawę.
      Facet wyczuł, że jesteś uległa i wolisz być miłą dziumdzią niż szanowaną specjalistką. Więc korzysta.
      • cytrynamalina Re: mężowie... 16.10.15, 15:58
        Nie wiem, nie miałam do tej pory takiej sytuacji bo pracowałam praktycznie z samymi kobietami i teraz nie wiem. Tak teraz nie bede sie przez weekend odzywac jak napisze, a jak nie skonczy w poniedzialek powiem mu cos ostrzej.
        • morgen_stern Re: mężowie... 16.10.15, 16:01
          A nie możesz go w ogóle olać? Ignor całkowity. Jeśli będzie taki głupi, żeby cię osobiście podpytać, to popatrz mu prosto w oczy i powiedz wyraźnie, że nie wiesz o czym mówi. Koniec tematu.
    • nenia1 Re: mężowie... 16.10.15, 16:00
      Ale kim on jest, tylko współpracownikiem? To mówisz, że nie masz czasu bo narzeczony z więzienia na przepustkę wyszedł i tyle.
      • cytrynamalina Re: mężowie... 16.10.15, 16:03
        Oczywiscie odmowilam mowiac ze na piatek mam juz plany z narzeczonym. I chyba nie przemowilo mu to do rozumu bo nadal pisze teraz co robi w dodatkowej pracy...co za ch.. zona w ciazy a on takie rzeczy. Pocieszcie mnie, ze nie wszyscy sa tacy...
        • nenia1 Re: mężowie... 16.10.15, 16:07
          Nie wszyscy są tacy.
        • alsk9 Re: mężowie... 16.10.15, 17:38
          to znaczy przeżywasz traumę bo facet ci coś tam pisze?
          a ty orgazm i spazmy i histeria ale czytać go nie możesz przestać?
        • anorektycznazdzira Re: mężowie... 16.10.15, 19:38
          Rzeczywiście nie wszyscy są tacy.
          Ale większość jest całkiem podobna.
    • awesome810 w sensie, że pan cię podrywa 16.10.15, 17:24
      oferując ci pomoc w sprawach zawodowych, bo więcej wie i więcej umie?
      Ot, wyrachowana szuja jedna....
    • lauren6 Re: mężowie... 16.10.15, 17:46
      Jessu, co za problem. Chce cię czegoś nauczyć to korzystaj. Nikt ci nie każe w podzięce robić mu loda.
    • tak_to_nowy_nick Re: mężowie... 16.10.15, 18:19
      > Dzisiaj w pracy podrywał mnie i ciągle wypisuje mi na facebooku mezczyzna

Pytanie podstawowe: Włoch? Jak nie - olej big_grin
    • asmarabis Re: mężowie... 16.10.15, 19:28
      Zaraz, zaraz bo ja sie juz calkiem pogubilam- ta praca to w Wiedniu?
    • eve-lynn Re: mężowie... 16.10.15, 19:47
      No dobra - to jeden. A reszta? W tytule jest liczba mnoga wiec spodziewalam się "raining men" a tu tylko jeden?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka