eve-lynn 16.03.16, 08:19 Znacie jakieś godne polecenia? Chodzi mi o jakieś organiczne z minimalną ilością "syfu". Czytałam ze cynkowe są bezpieczne. Googlam sobie i jest tego trochę ale chciałam popytać zanim kupie. Może znacie coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia_pynia Re: bezpieczne sunblokery 16.03.16, 09:04 Olej z malin i olej z pestek dzikiej marchwi - zero syfu, a faktor 50. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: bezpieczne sunblokery 16.03.16, 09:24 No właśnie czytałam trochę i te tylko roslinne to bezpieczne te z nie sa bo nigdy nie wiadomo ile ten faktor faktycznie będzie wynosił i ile.trzymał. a córkę mam bardzo jasna blondynkę i nie chce ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: bezpieczne sunblokery 16.03.16, 10:23 Ja mam SVR do twarzy, ale barwiony, wiec dla dziecka się nie nadaje. Nie wiem czy wszystkie blokery tej firmy są mechaniczne, ale jeśli tak, to bardzo polecam. Twarz mam nieopalona nawet po całym dniu w pełnym słońcu, bez dosmarowywania. Odpowiedz Link Zgłoś