korniz 09.06.16, 13:09 W tym roku pierwsze kupiłam nosze i nawet sobie chwalę. Pojdę po następne .Są takie śliskie i matowe które wolicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaviatoorka Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 13:17 KIEDYŚ miałam do nich stosunek ambiwalentny, a nawet byłam nimi zdegustowana. Zastanawiałam się, komu przychodzi do głowy, by je nosić i dlaczego? TERAZ po 8 tyg jeżdżenia na wózku z nogą w gipsie, kiedy jedna jest o kilka cm szczuplejsza w obwodzie od drugiej (grube kolano pomiędzy chudym udem a pajęczą łydką, na drugiej też pomimo ćwiczeń-galaretowatość mięśni, blee ) MARZĘ O NICH, kupię pierwsze, które mi jutro w galerii wpadną w ręce. Co potwierdza fakt, że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia, świat z pozycji wózka naprawdę wygląda inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 13:21 Nie noszę, nie kupuję, nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 13:32 Lubię. Mam dwie pary matowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 13:33 ehkem, nie używam, wolę legginsy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 20:25 O zgrozo! Ale chyba nie czarnych! Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:24 w ciazy nosilam bo byly wygodne teraz w upalne dni wole szorty czy spodnice, nie chowam nog ale mam jedna pare takich pumpowatych dzinsow i bardzo je lubie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_petronela Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:29 Mam dwie pary, bardzo sobie chwalę, bo świetnie ukrywają moje krzywe nogi, są przewiewne dzięki czemu idealne na lato Jedne czarne, drugie we wzory granatowo-kremowe, oba matowe. Odpowiedz Link Zgłoś
magkul99 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:36 Mi się kiedyś nawet podobały, ale gdy przypadkowo natrafiłam na plebiscyt najbardziej aseksualnych części kobiecej garderoby i alladynki były tam na zaszczytnej pierwszej pozycji , przeszła mi "miłość do nich". Plebiscyt oczywiście stworzyli panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_petronela Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:47 Hihihi jakoś nie jestem zdziwiona, na szczęście mojemu mężowi zwisa, co ubieram, bo podobno najbardziej podobam mu się nago. Co nie zmienia faktu, że to najwygodniejsze spodnie do biegania za dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
magkul99 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:52 aniela_petronela napisał(a): > Hihihi jakoś nie jestem zdziwiona, na szczęście mojemu mężowi zwisa, co ubieram > , bo podobno najbardziej podobam mu się nago. Co nie zmienia faktu, że to najwy > godniejsze spodnie do biegania za dziećmi Mój mąż tez niezmiennie twierdzi , że woli zawartość bardziej od opakowania, ale mimo wszystko rozciągnięte dresy domowe staram się zakładać tylko do odgruzowywania domu. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:50 No faktycznie to jest wielki powód do zmartwień i rezygnacji z wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 15:11 Uff, a juz myslalam ze ja jedna nie wiem! A po przeczytaniu odpowiedzi o zlamanej nodze i gipsie, doszlam do wniosku ze to buty na plaskim musza byc, wystepujace w opcji matowe i lakierki Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 20:18 Chyba jednak nie buty a spodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:37 Nie nie nie. Malo co mi sie tak nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:41 dla osób z krzywym nogami i niebyt foremnym podwoziem, jak znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 14:52 I dla osób ze stomią. Łatwo ukryć wszystko w tej "pielusze". Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 22:27 Worek stomijny nie jest mocowany w kroczu, drogi znawco. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 15:02 Mam takie bardzo szerokie pumpy, ale nie z krokiem między kolanami. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 15:28 Żadnych. Już chyba burka jest bardziej seksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 15:35 Nie. Okropnie się w takich czuję i nie podobają mi się na innych kobietach głupio mi się kojarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 15:42 Jak nisko maja krok? W ogole skojarzylo mi sie ze zdjeciem jakiejs grubej baby z bloga "biale kozaczki" - pod zdj komenty typu "double pampers i double kupa" Jest troche roznych fasonow pomiedzy alladynkami a legginsami. I nie wierze w te przewiewne poliestry z bazaru czy pepco,korniz Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 15:51 Uwielbiam, to mój ukochany wiosenno-letni ciuch. Z tym, że absolutnie nie w opcji "dżinsy/dresy z lekko obniżonym krokiem" . Noszę szyte tylko takie szyte w Azji i sprzedawane jako spodnie do jogi, z cieniutkiej, miękko układającej się bawełny, z krokiem w okolicy kostek - można je nosić na różne sposoby, tak że wyglądają jak długa lub krótka spódnica, tudzież kombinezon/sukienka (w zależności jak bardzo są obszerne). Mam kilkanaście par, we wszystkich kolorach tęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 17:09 O to to! Tylko musialabym miec max 150 cm wzrostu zeby nosic damskie yoga pants jsko kombinezon (z gora bez ramiaczek) Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 22:40 picture-cdn.wheretoget.it/sau0q3-i.jpg o cos takiego chodzi? Bo yoga pants to bardziej leginsy. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 22:55 Mniej więcej, tylko ja wolę gładkie i bardziej obszerne, im obszerniejsze, tym ładniej się układają. Kupuję głównie na ebayu i amazonie. Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Alladynki kupujecie ? 11.06.16, 13:08 To jeszcze podpowiedz pod jaka nazwa, bo jakos ciezko mi idzie? Sarouel? Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Alladynki kupujecie ? 11.06.16, 20:04 Kupuję na angielskim ebayu/amazonie, w wyszukiwarkę wpisuję "low crotch harem pants" i wyskakuje tego ogromna ilość, do wyboru do koloru. Polecam zwrócić uwagę na skład tkaniny, powinna być czysta bawełna. Jak chcesz żeby dały się nosić na różne sposoby, to szukaj takich z maksymalnie obniżonym krokiem, powinny wyglądać prawie jak worek z otworami na stopy www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=nb_sb_noss?k=low+crotch+harem+pants m.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=low+crotch+harem+pants&isNewKw=1&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xlow+crotch+harem+pants&sqp=low+crotch+harem+pants Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 16:01 Noszę od dawna. W duże upały, na nieformalne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 16:03 Brrrr tak samo jak sukienki dresowe Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 16:21 tzn jakie sliskie i matowe? generalnie to lubie i mam, ale takie z krokiem w normalnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 16:58 Mam kilka par kupionych na wojazach niektore tak cienkiej bawelny ze moge przeciagnac przez obraczke , z krokiem na normalnej wysokosci i nienormalnej. Pakuje na wyprawy wakacyjne, a ze ostatnio jezdzimy do Azji to sie nie wyrozniam w tlumie. Bardzo sa wygodne , malo miejsca zajmuja w walizce, przewiewne i obyczajowo akceptowane przy zwiedzaniu ( w swiatyniach itp). Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Szarawary? Nieeeee 09.06.16, 21:31 A propos - dzisiaj byłam w sklepie indyjskim i było całe mnóstwo, zarówno z krokiem przy ziemi, czyli ten typ aledil.pl/system/oferty/logo1_21372_640.jpg jak i w odpowiednim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Alladynki kupujecie ? 09.06.16, 21:51 Nie,bo wygladaja moim zdaniem komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś