Dodaj do ulubionych

Rolnik szuka żony 3

24.09.16, 21:20
Do tych co oglądają, jak wam się podoba ta edycja? Mi się rzuciło w oczy, że rolnicy wyglądają na znacznie gorzej prosperujących finansowo niż ci w poprzedniej serii. Za to kandydatki całkiem sensowne i atrakcyjne.
Obserwuj wątek
    • paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 24.09.16, 21:31
      ten młody ladny i fajny. Taki uśmiech szczery ma smile
      ten katolik taki troszkę nawiedzony.
      Jest tam też taki w bardzo srednim wieku który jest śliski i każdej mówi z oblesnym wyrazem twarzy ze wyglada elegancko.
      • mokka39 Re: Rolnik szuka żony 3 24.09.16, 22:19
        Dla mnie katolik jest dość przystojny, ale rzeczywiście, chyba nawet dla religijnych dziewczyn może być za bardzo nawiedzony, bo non stop gada o Biblii i wierze.
        Ten koło sześćdziesiątki w wizytówkach wydawał się bardziej sensowny, a teraz to rzeczywiście wygląda na typ erotomana. Nie wiem czy zauważyłaś, że jak była taka ruda, czerwona na twarzy kandydatka, mniej atrakcyjna to od razu ją spławił i już taki miły i prawiący komplementy nie był.
        Ten samotnie wychowujący dzieci wydaje się dość fajnym facetem, ale ten dom zdewastowany i niechlujne podwórko słabo wyglądają.
    • paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 09:43
      kiedy to w ogóle jest, bo ja chyba raz przez przypadek na to trafiłam.
      • mokka39 Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 10:45
        Chyba w niedzielę, ale nie wiem na pewno, bo powtórki w necie oglądałam.
      • bbuziaczekk Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 15:56
        Niedziela 21:25 albo 21:30 jakos tak

Ogladam kazda serie i każdy odcinek. A tak po prostu z ciekawości smile
        Szkoda ze jedna z dziewczyn w tej serii się wycofala bo były 2 rolniczki.
        • feiticeira Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 20:54
          Wycofała się? Myślałam, że po prostu nie otrzymała odpowiedniej ilości listów.
    • fifiriffi Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 10:05
      wczoraj oglądałam powtórkę.Uważam, że najgorsi uczestnicy jak dotąd.Może oprócz tego "łysego" z fajnym uśmiechem i ta dziewczyna.
      Ten najstarszy jakiś walnięty taki, ten starszy syf ma w chacie i dookoła...Szuka chyba sprzątaczek, że o tym kuśwa świętojebliwym nie wspomnę...

A dziewczyny tragiczne... Ta czarna od tego łysego, jakaś nawiedzona... Facecie tej rolniczki tez jacyś tacyś.
      • mokka39 Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 10:44
        Ale rolniczka fajna i ładna dziewczyna, nie gadaj, taka bezpretensjonalna.
      • feniks_4 Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 15:28
        > Ta czarna od tego łysego, jakaś nawiedzona...

Ja tej czarnej najbardziej nie trawie. Irytujaca...
    • mozambique Re: Rolnik szuka żony 3 26.09.16, 11:22
      ja tam nie wiem jakiego ta rolniczka mężą szuka bo jej gospodarstwo ma wizytówke w necie typu "monika i marek + nazwisko" a ona zdaje sie brata nie ma
    • paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 20:16
      przegapiłam wczoraj wink I co? Marek i Beatka maja się ku sobie? Czy Marek wyjdzie z tego żywy? wink
      • feiticeira Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 20:56
        Marek jeszcze żyje. Ma się ku Kasi. Beatkę pokazali raz przez cały program, mówiła, że nie lubi przegrywać.
        • paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 22:21
          auć wink nie wiadomo jakie będą tego konsekwencje wink
    • paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 09:47
      ktoś oglądał ostatni ocinek? Jak zwykle zapomniałam smile Wybrał Marek Beatę?
      • maslova Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 09:57
        Wybrał Anię. Ale z tego co wiem, to chciał najpierw wybrać Kasię, ale zmienił zdanie po tym, jak podczas spotkania z prowadzącą powiedziała mu kilka szczerych opinii na jego temat.
      • noemi29 Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 09:58
        Nie, Marek wtbrał Anię (
        • noemi29 Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 09:59
          *wybrał
          • paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 10:45
            moze dotarły do niego informację że z Beatą to będzie wąchał odchody gęsi od spodu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka