mokka39 24.09.16, 21:20 Do tych co oglądają, jak wam się podoba ta edycja? Mi się rzuciło w oczy, że rolnicy wyglądają na znacznie gorzej prosperujących finansowo niż ci w poprzedniej serii. Za to kandydatki całkiem sensowne i atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 24.09.16, 21:31 ten młody ladny i fajny. Taki uśmiech szczery ma ten katolik taki troszkę nawiedzony. Jest tam też taki w bardzo srednim wieku który jest śliski i każdej mówi z oblesnym wyrazem twarzy ze wyglada elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Rolnik szuka żony 3 24.09.16, 22:19 Dla mnie katolik jest dość przystojny, ale rzeczywiście, chyba nawet dla religijnych dziewczyn może być za bardzo nawiedzony, bo non stop gada o Biblii i wierze. Ten koło sześćdziesiątki w wizytówkach wydawał się bardziej sensowny, a teraz to rzeczywiście wygląda na typ erotomana. Nie wiem czy zauważyłaś, że jak była taka ruda, czerwona na twarzy kandydatka, mniej atrakcyjna to od razu ją spławił i już taki miły i prawiący komplementy nie był. Ten samotnie wychowujący dzieci wydaje się dość fajnym facetem, ale ten dom zdewastowany i niechlujne podwórko słabo wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 09:43 kiedy to w ogóle jest, bo ja chyba raz przez przypadek na to trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 10:45 Chyba w niedzielę, ale nie wiem na pewno, bo powtórki w necie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 15:56 Niedziela 21:25 albo 21:30 jakos tak Ogladam kazda serie i każdy odcinek. A tak po prostu z ciekawości Szkoda ze jedna z dziewczyn w tej serii się wycofala bo były 2 rolniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 20:54 Wycofała się? Myślałam, że po prostu nie otrzymała odpowiedniej ilości listów. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 10:05 wczoraj oglądałam powtórkę.Uważam, że najgorsi uczestnicy jak dotąd.Może oprócz tego "łysego" z fajnym uśmiechem i ta dziewczyna. Ten najstarszy jakiś walnięty taki, ten starszy syf ma w chacie i dookoła...Szuka chyba sprzątaczek, że o tym kuśwa świętojebliwym nie wspomnę... A dziewczyny tragiczne... Ta czarna od tego łysego, jakaś nawiedzona... Facecie tej rolniczki tez jacyś tacyś. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 10:44 Ale rolniczka fajna i ładna dziewczyna, nie gadaj, taka bezpretensjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: Rolnik szuka żony 3 25.09.16, 15:28 > Ta czarna od tego łysego, jakaś nawiedzona... Ja tej czarnej najbardziej nie trawie. Irytujaca... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Rolnik szuka żony 3 26.09.16, 11:22 ja tam nie wiem jakiego ta rolniczka mężą szuka bo jej gospodarstwo ma wizytówke w necie typu "monika i marek + nazwisko" a ona zdaje sie brata nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 20:16 przegapiłam wczoraj I co? Marek i Beatka maja się ku sobie? Czy Marek wyjdzie z tego żywy? Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 20:56 Marek jeszcze żyje. Ma się ku Kasi. Beatkę pokazali raz przez cały program, mówiła, że nie lubi przegrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 17.10.16, 22:21 auć nie wiadomo jakie będą tego konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 09:47 ktoś oglądał ostatni ocinek? Jak zwykle zapomniałam Wybrał Marek Beatę? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 09:57 Wybrał Anię. Ale z tego co wiem, to chciał najpierw wybrać Kasię, ale zmienił zdanie po tym, jak podczas spotkania z prowadzącą powiedziała mu kilka szczerych opinii na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Rolnik szuka żony 3 31.10.16, 10:45 moze dotarły do niego informację że z Beatą to będzie wąchał odchody gęsi od spodu... Odpowiedz Link Zgłoś