Dodaj do ulubionych

No to start weekendu ogłaszam.

10.11.16, 13:40
Takie wagary półdniowe sobie dzisiaj robię.
Po drodze dzieci ze szkoły ukradnę, mąż w domu dopakowuje zimowe kurtki i ruszamy na południe. Podobno śnieg spadł. Bosko.
Warszawę zostawiam na pastwę prawdziwych niepodległościowych patriotów, prawdziwych obrońców demokracji, prawdziwych katolików, prawdziwej lewicy i kto tam jeszcze ma życzenie demonstrować swoje prawdziwe i najsłuszniejsze poglądy. Dobrej zabawy życzę. Nie zdemolujcie stolicy za bardzo.
Obserwuj wątek
    • kaz_nodzieja Re: No to start weekendu ogłaszam. 10.11.16, 20:00
      Ja marzę o wspólnym marszu w/w ku zgodzie. Potem mogłoby być jak zawsze.
      • joa66 Re: No to start weekendu ogłaszam. 11.11.16, 11:33
        Łanie napisane (pierwsze zdanie)
    • paszczakowna1 Re: No to start weekendu ogłaszam. 10.11.16, 20:35
      Tak, tak. Bo KOD tak demoluje bardzo demoluje stolicę. A w ogóle tylko frajerzy chodzą na manifestacje.
      • kaz_nodzieja Re: No to start weekendu ogłaszam. 10.11.16, 20:45
        Tak nie twierdzę, zresztą sama brałam udział w marszach KOD-u dwa razy.
        Uważam, że dobrze by było gdyby był taki marsz pojednania, KOD-y z PiS-ami i ONR-owcami tego jednego dnia mieliby zawieszenie broni i w jednym rzędzie zgodnie maszerowali z flagami wszak naszej wspólnej Polski. Szkoda, że tego nie będzie. Z ONR-owcami mi nie po drodze, ostatnio też z KOD-em do końca też nie. Nie ma miejsca dla mnie i osób o podobnych poglądach w tym kraju. Nie jesteśmy ani zadeklarowanym KOD-ami ani nie jesteśmy za PiS-em czy formacjami typu ONR. Mamy mieszane odczucia, zależy nam na dobru Polski sad
    • echtom Re: No to start weekendu ogłaszam. 11.11.16, 09:21
      Dla mnie zaczął się bardzo udanym spotkaniem klasowym. Dziś rano miałam jechać do teściów na rodzinną imprezę, ale teściowa zachorowała i odwołała w ostatniej chwili, wiec posiedzę trzy dni w domu i nadrobię trochę zaległości. Na żaden marsz za, a nawet przeciw się nie wybieram.
    • fifiriffi Re: No to start weekendu ogłaszam. 11.11.16, 09:23
      tez dzisiaj wyjeżdżam...
      Pierwszy raz nad jesienne morze smile
      U nas trochę śniegu spadło, ciekawe jak nad morzem będzie smile
      Wszelakie marsze, biegi i co nie tylko mam zamiar zostawić za sobą .Ehhh
      • echtom Re: No to start weekendu ogłaszam. 11.11.16, 09:51
        Nad moim morzem pada deszcz ze śniegiem.
    • asia-loi Re: No to start weekendu ogłaszam. 11.11.16, 09:38
      Dla mnie zawsze Święto Niepodległości, to dzień wolny od pracy. Nie żadne marsze, nigdy nie chodziłam i dalej nie zamierzam chodzić. W tym roku fajnie wypadło to święto (bo w piątek), więc mam trzy dni wolne. Super. smile
      Szkoda, że co tydzień nie ma tego święta. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka