Dodaj do ulubionych

Doda i Duda

23.11.16, 00:58
Ruchadlo lesne bedzie zazdrosne!
Jaki ten gosc jest oblesny i obciachowy,no nie moge sad
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:03
      Korwin Piotrowska to pięknie skomentowała:
      "Jaki Prezydent taka Merlin Monroł"
      big_grin
      • gama2003 Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:09
        Zgadza się przecież.
        Ciekawe co na to prezes ?
        Pąs czy dąs ?
      • fornitta69 Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:14
        Nie no, Dodzie blizej do MM niz Dudzie do powaznej glowy panstwa. Dupa panstwa i tyle sad
        • gama2003 Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:19
          Fakt, gdyby artystka czuła respekt nigdy by się tak nie ubrała ....
          Inna sprawa, że Doda to Doda i za skandal dałaby się pokroić żywcem. Ciekawe co na tożona prezydenta, była jakby obecna....
          • mid.week Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:23
            pewnie już sobie kupiła dodowe wdzianko i w nim biega po pałacu prezydenckim. Nieznane oblicze Agaty D. smile
          • fornitta69 Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:26
            No niestety-posiadanie takiego meza nienajlepiej swiadczy o kobiecie. A Dudowa wyglada niby na sensowna...widac tylko wyglada wink
            • antyideal Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:46
              Tu bym jej lekko broniła. Andrzejek był takim ładnym chłopcem, gdy go brała jako 20latka, niedojrzałym ale tak bywa w tym wieku. Skąd mogła wiedzieć, że zatrzyma się na tym etapie rozwoju i w wieku 45 nadal będzie mentalnie chlopczykiem ;/ teraz już nie uroczym a żałosnym.
              • mdro Re: Doda i Duda 23.11.16, 08:46
                W ciąży była. Co prawda to już nie były czasy, że było to jakimś dużym problemem, ale to jednak Kraków, a rodzina Dudy chyba mocno dulska jest.
                • bi_scotti Re: Doda i Duda 23.11.16, 15:53
                  mdro napisała:

> rodzina Dudy chyba mocno dulska jest.

Ale rodzina Kornhauser definitely not "dulska", eh ... Love is blind? Az tak???
                  BTW, skoro juz ten przyodziewek sie pojawil publicznie to wydaje mi sie, ze Pani Prezydentowa ma jednak lepsze body niz Doda i to bieganie po Palacu w jej wykonaniu w tym czyms na sobie mogloby akurat byc bardziej apetyczne tongue_out Just imagine ... big_grin Cheers.
                  • kaz_nodzieja Re: Doda i Duda 23.11.16, 18:58
                    Pani Duda kojarzy mi się z takim wdziankiem, ale w pakiecie z pejczykiem i tego rodzaju akcesoriami.
                    • bi_scotti Re: Doda i Duda 23.11.16, 22:20
                      kaz_nodzieja napisał(a):

> Pani Duda kojarzy mi się z takim wdziankiem, ale w pakiecie z pejczykiem i tego
                      > rodzaju akcesoriami.

Dominatrix? Hmmm ... moze cos w tym jest ... cicha woda brzegi rwie ale ten jej Jedrus to juz tak jest stlamszony, ciapowaty, bez jaj, ze nie ma za bardzo nad kim "dominate" - fun w sado/maso jest chyba wtedy gdy jest jakas, choc minimalna resistance wink Moze stad ta frustracja - Gazet, tym razem moze i trafiles w rosapulchrowe 10/10 big_grin Cheers
                      https://image.spreadshirtmedia.com/image-server/v1/compositions/17983430/views/1,width=300,height=300,appearanceId=121,version=1439457878/scenes-from-a-marriage-dominatrix-dominatrices-domina-whip-lash-high-heel-bachelor-party-bachelorette-wedding-leash-t-shirts-men-s-muscle-t-shirt.jpg
            • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:11
              Fornitta, a to dopiero sie o tym przekonałaś, że tylko wygląda sensownie? Przecież to maksymalna oportunistka.
              • fornitta69 Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:39
                Ja jej usilowalam w swojej glowie bronic jakis czas ale sie poddalam,jeszcze przed dupa Dody. Ale dalej mi zgrzyta jak na nich patrze-ona pozujaca na elegantke z klasa a on-wiadomo.
                • gogologog Re: Doda i Duda 24.11.16, 21:26
                  A tak właściwie to o co Wam chodzi ! Duda jaki jest każdy widzi ! Nie chodzi pijany, nie był donosicielem, nie potrzbuje kogoś za plecami co mu mówi co ma robić. Z Trumpem może rozmawiać bez tłumaczy . Nie wygaduje głupot jak ci poprzedni i ma wykształcenie i wie jak się zachować. Kaczyński to też problem , nie można mu obiecać stanowiska w UE bo nie jest zainteresowany. Nie można go kupić walizką pieniędzy bo nie ma parcia na kasę , więc trzeba napisać że jest samym złem , naiwni uwierzą mądrzy go szanują...
    • rosapulchra-0 Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:06
      ? jakieś dopełnienie?
    • bei Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:13
      Ech, Dodaaaa, beda cenic, ze pierwsze kawalki tortu podala parze prezydenckiej czy ganic, ze pokazala druga strone kreacji smile?
      • fornitta69 Re: Doda i Duda 23.11.16, 01:16
        Beda ja ganic,ze narazila go na zawal. Bo on wrazliwy na damskie wdzieki...
        • przeciwcialo Re: Doda i Duda 23.11.16, 18:55
          Zawał czego?
          Współczuje jego zonie.
    • rosapulchra-0 Re: Doda i Duda 23.11.16, 03:22
      Dacie jakiegoś linka?
      • rosapulchra-0 Re: Doda i Duda 23.11.16, 03:26
        Znalazłam. Szczyt żenady.
    • eliszka25 Re: Doda i Duda 23.11.16, 04:15
      prezydent na zdjeciach wydaje sie byc bardzo zadowolony big_grin
      • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:49
        eliszka25 napisała:

> prezydent na zdjeciach wydaje sie byc bardzo zadowolony big_grin

Taaa to najważniejsze. Szczęści głowy państwa szczęściem narodu big_grin big_grin big_grin big_grin
    • woman_in_love a jeśli ruchadełko leśne to dodzia? 23.11.16, 06:25

• madi138 Re: Doda i Duda 23.11.16, 06:25
      Ja sie pytam, co glowa panstwa robila na imprezie brukowca????
      Dodzie sie nie dziwie, wszak skandalizowanie to jej praca, ale prezydent powinien potrafic sie zachowac i nie okazywac tak jawnie i calym soba, co by z nia zrobil, gdyby nie zona i publicznosc oobok. tongue_out
      • gama2003 Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:29
        Ideał sięgnął bruku.
        Nie wyobrażam sobie żadnego z poprzedników, nieidealnych przecież , w takiej sytuacji.
        Choć prywatnie to chyba również rozrywkowi byli.....
        • paskudek1 Re: Doda i Duda 23.11.16, 08:07
          ja sie tak zastanawiam - czy gdyby ten jubel wypadł za prezydentury Wałęsy, Kwaśniewskiego, Kaczyńskiego czy Komorowskiego to czy KOMUKOLWIEK w redakcji SE przyszło by do głowy zaprosić PREZYDENTA na tę uroczystość? No bo nie oszukujmy się, Duda nie pojechał tam na zasadzie "wiesz Agata, urodziny SE dzisiaj, może byśmy się wybrali?"tylko ktoś z redakcji wystosował zaproszenie, ktoś w Kancelarii Prezydenta to zaproszenie odebrał i... zdecydował wstępnie - Prezydent pójdzie. Pisemko poszło do akceptacji głowy państwa. Kurcze ja na porawdę nie wierzę, że jakikolwiek prezydent jakiegokolwiek państwa przegląda samodzielnie wszystkie zaproszenia, jakie do niego przychodzą. Są od tego urzędnicy. Czy urzędnicy Prezydenta Kwasniewskiego czy Komorowskiego wpadliby na pomysł, że głowa państwa mogłaby sie udać na taki jubel?
          • mdro Re: Doda i Duda 23.11.16, 08:48
            Pozwolę sobie przekleić komentarz "crotalus1":

"Nie śpię bo trzymam długopis.
            Historia pana Dudy. Tylko w Superexpressie".
          • m.cam Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:37
            No więc właśnie się zdziwiłam, ale wpadli... Komorowski jako prezydent był honorowym gościem na gali z okazji 10-lecia Faktu! Link: natemat.pl/195233,oburza-was-duda-na-imprezie-superaka-wyjasniamy-dlaczego-prezydent-po-prostu-musial-tam-byc
            • fornitta69 Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:48
              Coz, prezydent na gali Faktu to tez zenada. Ale chyba tam mu nikt golego tylka nie pokazywal,jednak mniej obciachowo musialo byc...
              • mid.week Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:01
                Pewnie wtedy wrzask był w prawicowych gazetach wink
    • anika772 Re: Doda i Duda 23.11.16, 06:49
      Żenada, z każdej strony. Prezydent na imprezie brukowca, "artystka" z gołą d.u.pą przed najwyższym urzędem w państwie.
    • mamma_2012 Re: Doda i Duda 23.11.16, 06:55
      Do czego służy prezydent w Polsce? Do reklamowania i pozowania na ściankach brukowców i filmów klasy C?
      Teraz czas na "uświetnianie" swoją obecnością wesel i imprez firmowych. Taki Duda do wynajęcia.
    • kropkacom Re: Doda i Duda 23.11.16, 06:55
      Nie wiem jak to wydarzenie można obronić. Żenada.
      • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:15
        kropkacom napisała:

> Nie wiem jak to wydarzenie można obronić. Żenada.
        >
        Kropka, na 100% prawicowcy, a i nasze rodzime forumowe trole, piać będą, jaki to ludzki pan z tego Dudy, chodzi do gazet, spotyka sie z ludźmi a nie to peło z ośmiorniczkami big_grin
        • przeciwcialo Re: Doda i Duda 23.11.16, 18:57
          Zdjęcie z Dody tyłkiem to byc może będzie największe osiągnięcie PAD.
    • maslova Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:21
      Poziom żenady level hard.
    • lauren6 Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:50
      W tylule powinno być 3xD: Doda Duda i d..a.

Co na to wyborcy PiSu? Owoc błogosławionego łona na imprezie brukowca i wszetecznica kusząca swoimi wdziekami? Skandal!
    • spanish_fly Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:56
      Pewnie spać nie mógł całą noc Andrzejek, ciekawe czy na twitterze szukał towarzystwa.
    • araceli Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:57
      I jak Black - nadal dumna z 'TWOJEGO' prezydenta???? big_grin

No ale przecież Komorowski na podest do robienia zdjęć wszedł suspicious
      • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:17
        araceli napisała:

> I jak Black - nadal dumna z 'TWOJEGO' prezydenta???? big_grin
        >
        > No ale przecież Komorowski na podest do robienia zdjęć wszedł suspicious
        >
        A peło żarło ośmiorniczki big_grin
      • anilka Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:37
        Nie zapominaj, ze Komorowska była gruuuuba
    • fifiriffi Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:59
      hahhhhaa
      cała ta impreza była żenująca. Skakałam po programach i czasem zatrzymałam sie na dłużej... No masakra jakaś.
      Aż PAD musiał być, bo szmatławiec obchodził 325lecie? big_grin
      • fifiriffi Re: Doda i Duda 23.11.16, 07:59
        *25 lecie smile
      • spanish_fly Re: Doda i Duda 23.11.16, 08:40
        Poszedł tam, żeby byli dla niego litościwi, jak się władza zmieni? A może już mają parę ciekawych artykulików na temat PADa przygotowanych i musiał przyjść, żeby nie opublikowali? Czy Andrzejek z tortem i gołą dupą Dody na wysokości wzroku to nie jest obrazek na pierwszą stronę SE?
        • joa66 Re: Doda i Duda 23.11.16, 08:55
          SE i jego redaktor naczelny już wcześniej jasno się wypowiadał - obrażanie KOD i kłamliwe artykuły na temat 'wrogów" (vide artykuł o Korze). Obecność PAD na imprezie jest więc zrozumiała.
          • livia.kalina Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:16
            >SE i jego redaktor naczelny już wcześniej jasno się wypowiadał - obrażanie KOD i kłamliwe artykuły na temat 'wrogów" (vide artykuł o Korze). Obecność PAD na imprezie jest więc zrozumiała.

Dokładnie tak. Se to teraz rządowa gadzinówka.
    • joaz Re: Doda i Duda 23.11.16, 08:37
      Nie ma o co się wciekać - to nasza polska, heteroseksualna doopa. Wszystko jest więc jak należy.
      j
      • catroux Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:13
        Uhm. Witalność i proste wartości.
      • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:38
        Ale jestem z PADa dumna, gdy Doda powiedziała: pierwszy kawałek tortu dla najwazniejszej osoby w państwie, gdzie jest pan prezydent, to PAD załapał, że chodzi o niego big_grin big_grin

Pół Europy śmiało sie z prezydenta Francji, że na skuterku pomykał przez Paryż do kochanki. Nasz p.o. prezydenta przebija wszystko i obawiam, ze dopiero sie rozkręca, jeszcze 1,5 roku przed nim.
        • owczarkini Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:48
          >jeszcze 1,5 roku przed nim.
          Do wyborów w 2020 to nawet więcej. A jak się będzie bardzo starał i Jarosław odwoła wybory, to możemy się długopisem cieszyć jeszcze wiele lat big_grin Niejeden stok i wiele wesel wiejskich obskoczy big_grin
          • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:33
            owczarkini napisała:

> >jeszcze 1,5 roku przed nim.
            > Do wyborów w 2020 to nawet więcej.
            Tfu 3,5 roku miało być big_grin to było myslenie życzeniowe big_grin

A jak się będzie bardzo starał i Jarosław od
            > woła wybory, to możemy się długopisem cieszyć jeszcze wiele lat big_grin
            Daj spokój, wypluj te słowa. Ja liczę, ze JK wcześniej opuści ten padół ziemski.

Niejeden sto
            > k i wiele wesel wiejskich obskoczy big_grin
            big_grin big_grin big_grin
            • jowita771 Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:59
              Nie chcę Cię martwić, ale jak zdarzy się jakaś katastrofa z prezydentem za mniej więcej 1,5 roku albo jak Jarek zejdzie wcześniej niż powinien (a powinien być wiecznie żywy), to możesz mieć na głowie Antka z jakąś komisją, która zbada, jak bardzo byłaś umoczona w sprawę.
    • owczarkini Re: Doda i Duda 23.11.16, 09:43
      Ale żeby para prezydencka ? Żenada.
    • kropkaa Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:25
      Akurat trafiłam, jak jakiś kolo zajeżdżał disco polo, trochę się zdziwiłam, ze sceneria teatru i dwójka. No i kamerą najechała na klaszczących ludzi składających się na parę prezydencką, Cichopek rozbawił robiła zdjęcia, na widowni Leszek Miller, były premier. Nie wierzyłam własnym oczom. Szczyt żenady, obciachu, bezguścia. Odpowiedziałam rano mężowi - nie uwierzył big_grin, co mnie w sumie nie dziwi. Towarzystwo przaśnoburaczane, normalnie Marcinkiewicz okazuje siępo latach uosobieniem klasy. Gdybym nie widziała, nie uwierzyłabym.
      • gama2003 Re: Doda i Duda 23.11.16, 22:31
        No, ale zobacz - bezrobotni ( i niezainteresowani pracą ) beneficjenci 500+ i innych mopsów będą zachwyceni. Wreszcie te kulturę zrozumieć można...
    • paszczakowna1 Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:47
      Na gali na 200-lecie UW nie było nikogo z Pałacu Prezydenckiego, ani ważnego z rządu (tj ani Gowin, ani żaden wiceminister, był jakiś anon). Może to i dobrze...
    • drosetka Re: Doda i Duda 23.11.16, 11:57
      JA siedziałam z rozdziwioną buzią jak zobaczyłam dodę w majtkach przed Dudą, spiewającą "fajna dżaga ze mnie jest". Myślalam że to jakiś prima aprilis. A jak para zapowiadajaca oznajmiła ze to rocznica brukowca to przełaczyłam , to było dla mnie za dużo..
      • anika772 Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:47
        To ona miała jakieś majtki pod tą przezroczystą koronką..?
        • cichadziewuszka Re: Doda i Duda 23.11.16, 14:22
          Zapytaj PAD na Twitterze, będzie wiedział najlepiejbig_grin
          • sumire Re: Doda i Duda 23.11.16, 15:47
            Ale to w nocy dopiero - wtedy się uaktywnia ☺
            • anika772 Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:07
              Dobra, tylko pomóżcie mi wymyślić jakiegoś chwytliwego (co najmniej jak "leśne ruchadło") nicka. Bo przecież taki samiec nie będzie gadał z jakąś zwyczajną aniką...
              • mid.week Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:11
                anikabezgacifika
                • anika772 Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:14
                  big_grin big_grin
                  cudowne! i do rymu!
                  • przeciwcialo Re: Doda i Duda 23.11.16, 19:25
                    No, no... jeszcze się PAD złapie na to fikanie
                    wink
                • maslova Re: Doda i Duda 23.11.16, 22:45
                  A ja się zastanawiałam, co to jest "gacifik" wink
        • beata985 Re: Doda i Duda 24.11.16, 21:11
          anika772 napisała:

> To ona miała jakieś majtki pod tą przezroczystą koronką..?

koronka to była na koniec, na początku w innym stroju spiewała jako M. Monroe nawet happy birthday...
    • mdro Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:09
      Komentarz Dody: "Jest głową naszego państwa, należy mu się szacunek". Jak rozumiem, teraz szacunek okazuje się wypinaniem gołego tyłka?

(Nb. za lat 10=15 Doda będzie się chełpiła, jak to kontestowała reżim i nawet przymuszona zapewne szantażem do udziału w uroczystości dała jasno do zrozumienia, gdzie ma Du.ę).
    • magdalenka79k Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:22
      Zawsze jak myślę, że nasz prezydent posunał się w żenadzie na sam szczyt to robi coś takiego i okazuje się, ze jeszcze nie jeden szczyt przed nim do odkrycia.
      • anetapzn Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:25
        Mam tak samo. Aż jestem ciekawa, co będzie następne.
        • niu13 Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:29
          Ale uwaga, konkurs!
          Jak komentowano ten incydent w kręgach pro?
          Tak tak, zgadłyście: "wcześniej był ubek, agent wywiadu ruskiego, chlor alkoholik, analfabeta co jednego słowa po polsku nie umiał, to co się tera czepiacie Dudusia- swój chłop, poczciwy, uśmiechnięty i katolik. W dodatku zbawić się umi!"
          • niu13 Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:30
            Zabawić znaczy! big_grin
            • z_pokladu_idy Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:46
              Że zbawieniem też nie będzie miał problemu. W końcu ma chody u króla Polski.
            • antyideal Re: Doda i Duda 23.11.16, 12:52
              Taki do tańca i do różańca. Dosłowniewink
              • niu13 Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:04
                Zbawienie ma już w kieszeni.
                Ponadto chciałam DODAć, że on idąc na tą imprezę nie mógł przewidzieć:
                - jej stroju
                - poczęstunku tortem
                - że zrobią mu takie zdjęcie
                Podobno Komorowski też bywał z wizytą w "Fakcie"
                • lodomeria Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:22
                  Takie rzeczy załatwia kancelaria prezydenta. Jak wierzyć w to, że są w stanie bezwypadkową wycieczkę zagraniczną załatwić, jak nie są w stanie zapewnić sobie wglądau w program imprezy urodzinowej szmatławca???
                • spanish_fly Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:53
                  To prawda, że tyle tu Dudy wina, że głupią minę zrobił i jego wcześniejsze wygłupy na Twitterze, bo w takim kontekście jego fotka w towarzystwie gołego tyłka Dody jest odbierana.

Ale cała sytuacja strasznie żenująca i niestosowna, szczególnie, że na sali była małżonka prezydenta.
                  • fornitta69 Re: Doda i Duda 23.11.16, 14:15
                    Nie moze byc odbierana w innym. Po tym macaniu Kozuchowskiej po biuscie przy okazji przypinania orderu, po ruchadle lesnym,po obsciskiwankach z Kaczynska. Wina Dudy jest nie tyle "glupia mina" (takie robi non stop), co obecnosc tam.
    • yaguarete Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:04
      Doda jaka jest kazdy wie, ale mnie bardziej zastanawia, co robi prezydent Polski na gali jakiegos szmatlawca.
      • niu13 Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:18
        Ten szmatławiec wyrasta na jedno z ważniejszych narzędzi propagandowych wśród ciemnego ludu polskiego
    • angeika89 Re: Doda i Duda 23.11.16, 13:33
      Żenująca sytuacja.
      Prezydent, najważniejsza osoba w kraju na imprezie promującej brukowca, upadająca gwiazdka z gołym tyłkiem paradująca przed Głową Państwa i znowu nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać na naszą władzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka