marusia_ogoniok_102 14.12.16, 22:38 Tak, to wątek o Gwiezdnych Wojnach Ematki, to już jutro! I już płyną pierwsze recenzje z pokazów przedpremierowych... Idziecie? Ja się doczekać nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_abbott Re: Łotr jeden! 14.12.16, 22:44 Mąż właśnie ogląda. Poszedł na szczęście z kolegą - to totalnie nie moje klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Łotr jeden! 14.12.16, 22:53 Właśnie wróciłam z przedpremiery. Mi sie bardzo podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Łotr jeden! 15.12.16, 07:22 Pójść - pójdziemy, ale bez napinki. Oboje z mężem uwielbiamy, ale poprzednią część na tyle rozczarowała, że bez szaleństwa. Mam nadzieję że tym razem będzie jednak zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Łotr jeden! 15.12.16, 08:07 mój syn z męzem byli juz wczoraj na przerpremierze, było 20osób w kinie, byli na 3D, syn ma 8lat wiec z emocji az nei mógł zasnac, angielski powtarzał do pólnocy niemal tyle miał jeszcze energi i entuzjazmu po tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Łotr jeden! 15.12.16, 08:12 Ja wezme męża ale sie wynusdze bo kompletnie nie wiem o co w tym filmie chodzi, nie obejrzałam ani jednej części w calości. Kojarze osoby i natym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Łotr jeden! 15.12.16, 08:20 To tutaj znanych z innych części SW osób jest bodajże trzy - dwie powinnaś kojarzyć spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Łotr jeden! 15.12.16, 08:10 Jutro, nie jutro, u nas w kinie leciało już wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
yamilca197 Re: Łotr jeden! 15.12.16, 08:17 Corka idzie jutro ze szkoly w ramach nagrody. Syna wezmiemy w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Łotr jeden! 17.12.16, 19:05 Właśnie obejrzałem. Kilka spostrzeżeń na gorąco - po pierwsze kobiety znowu dają radę. Znowu to kobieta robi za bohatera. Po drugie - czy tylko ja mam odczucia że ten film odnosi się do obecnej sytuacji w Polsce? Po trzecie - do pewnego czasu sens życia polegał na zarabianiu. Ostatnio odkryliśmy że trzeba mieć idee za którą można umrzeć. A i tak każdy kiedyś umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Łotr jeden! 19.12.16, 20:58 myślałam, że się prześpię a to było Epic Odpowiedz Link Zgłoś