mallard 21.12.16, 12:24 "Pociąłem" się z facetem przy kasie "Biedronki". Po części z mojej winy, więc jest mi z tym byle jak, ale nie o tym. Otóż pośród bardziej typowych inwektyw pod swoim adresem, usłyszałem też, że jestem "dobra zmiana"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_abbott Re: Obelga? 21.12.16, 12:31 Ale zobacz: jak łatwo teraz rozpoznać poglądy polityczne człowieka po obelgach, jakimi rzuca. Gender, ubek, dobra zmiana... Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Obelga? 21.12.16, 12:37 > usłyszałem też, że jestem "dobra zmiana"... big_grin A ja dzisiaj od rana na mieście słyszę dyskusje polityczne. Najpierw w autobusie "a co ona gada, że dali, jak nie dali. Nam nie dali" - to o orędziu. A potem w szatni "ale żeby na ludzi wojsko?" Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Obelga? 21.12.16, 12:38 Powiedziałeś mu, że jest komunistą i złodziejem? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Obelga? 21.12.16, 12:53 > więc jest mi z tym byle jak, ty chociaż umiesz powiedzieć to na głos Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Obelga? 21.12.16, 13:07 iwles napisała: > > > więc jest mi z tym byle jak, > > > ty chociaż umiesz powiedzieć to na głos > Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Obelga? 21.12.16, 14:49 Ale zobacz - w wątku apelującym o żywność dla protestujących, wszystkie osoby wypowiadające się przeciw - zostały zakwalifikowane jako "pisiorki" i "katoliczki". Mimo, ze znając ich wcześniejsze wypowiedzi z forum wiadomo, ze są antypisowskie i ateistki/niewierzące... No cóż - kto nie z nami ten przeciw nam. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Obelga? 21.12.16, 15:38 vaikiria napisał(a): > A spór był natury politycznej? Bynajmniej. Po prostu pan stał mi na karku jak wbijałem pin, więc mu powiedziałem, żeby mi nie zaglądał w kartę (taki skrót myślowy to był), na które to słowa pan dostał piany na ustach, bo uznał, że za złodzieja go uważam (może i miał prawo tak pomyśleć - powinienem lepiej dobrać słowa pewnie). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Obelga? 21.12.16, 16:18 Jesli do tego patrzył na Twój PIN to kodziarz, nomen omen. Odpowiedz Link Zgłoś
vaikiria Re: Obelga? 21.12.16, 17:19 Niezależnie od tego, czy pin czy nie, to nie rozumiem, dlaczego niektórzy tak włażą innym na plecy przy kasach. Brakuje im przytulania, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Obelga? 21.12.16, 17:30 To w Biedronce można płacić kartą?? Kiedyś nie mieli terminali. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Obelga? 21.12.16, 15:02 Obelga straszna jednak niech Ci to będzie pocieszeniem, że Twój adwersarz jest po właściwej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Obelga? 21.12.16, 15:07 Czyli jak awanturnik to dobra zmiana, prawidlowe myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Obelga? 21.12.16, 15:33 nathasha napisała: > Czyli jak awanturnik to dobra zmiana, prawidlowe myslenie A kto ten awanturnik? Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Obelga? 21.12.16, 16:10 Napisales ze sie pociales z kims ze swojej winy, zabrzmialo mi jakbys wywolal spor Odpowiedz Link Zgłoś
vaikiria Re: Obelga? 21.12.16, 17:20 Po opisie sporu stwierdzam, że pociął się słusznie, bo to jest chamstwo, leżeć komuś w kolejce na plecach, a szczególnie przy płaceniu. Ale to typowe dla chamów, że za chamstwo uważają zwrócenie im uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Obelga? 21.12.16, 18:09 Piękne Ja bym się odcięła,że jednak gorszy sort co mogłoby rozładować konflikt i rozejscie się w dobrym humorze i z honorem. Tak,dobra zmiana to obelga. Odpowiedz Link Zgłoś