Dodaj do ulubionych

Lubię to. Bardzo.

24.02.17, 10:58
Lubię ananasy, ale nie na pizzy. Nie mam takiej mocy, żeby prawem zakazywać ludziom robienia i jedzenia pizzy z ananasem. I cieszę się, że nie mogę tego zrobić. Prezydenci nie powinni mieć bezgranicznej władzy. Nie chciałbym być na tym stanowisku, gdybym mógł ustanawiać prawa zakazujące tego, czego JA nie lubię. Nie chciałbym żyć w takim kraju. A na pizzę polecam owoce morza.

deser.gazeta.pl/deser/7,111858,21409890,prezydent-islandii-chcialbym-zakazac-ananasa-na-pizzy-jestem.html#Prze
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 11:41
      Rzad szydlo powinien zerwac stosunki dyplomatyczne z Islandia. Nie mozna tolerowac takich pogladow.
      • kura17 Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 11:42
        > Rzad szydlo powinien zerwac stosunki dyplomatyczne z Islandia. Nie mozna tolerowac takich
        > pogladow.

islandia bardzo sie tym faktem zmartwi zapewne ...

a tak na marginesie - czy to w nie w islandi wlasnie nie ma ani jednego mcdonalda i truchlo ostatniego big maca jest na jakiejs wystawie pod kloszem? ...
        • livia.kalina Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 11:59
          >islandia bardzo sie tym faktem zmartwi zapewne ...
          Zaraz po tym Waszczu wyda oświadczenie, że za to nawiązaliśmy świetne stosunki z rządem Istraralandii i rząd Istaralandii bardzo popiera działania rządu Polskiego.
      • rorzrzutny ????? 24.02.17, 13:29
        nathasha napisała:

> Rzad szydlo powinien zerwac stosunki dyplomatyczne z Islandia. Nie mozna tolero
        > wac takich pogladow.

Niby na jakiej podstawie miałby zrywać?
        Przecież poglądy prezydenta Islandii w żaden sposób nie godzą nieład bezprawny Wolski - Andrzej D. nie ma żadnej władzy.
        • cauliflowerpl Re: ????? 25.02.17, 10:52
          No jak to nie? Toż to bard, poeta, niby o pizzy gada, a plecie o wolności między wierszami. Tylko zamiast gitary dali mu łopatę do pieca chlebowego.
          Taki islandzki Kaczmarski.
    • bi_scotti Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 15:47
      Joa, specjalnie for you, just for fun big_grin
      www.cbc.ca/radio/asithappens/as-it-happens-tuesday-edition-1.3991263/canadian-inventor-of-hawaiian-pizza-defends-pineapple-after-iceland-s-president-disses-fruit-topping-1.3992890
      It's hilarious story, dzis wysluchalam wywiadu w radiu z dwoma reputable pizza chefs i z principal jakiejs najstarszej pizza szkoly w Italii - jak sie domyslasz, zdania na temat "pineapple on pizza" sa podzielone - pora na wojne big_grin Cheers.
      https://www.palermospizza.com/Media/Default/Our%20Pizzas/Primo%20Thin/NEW%20PRIMO%202016/slice_PT_hampineapple.png
      • joa66 Re: Lubię to. Bardzo. 25.02.17, 10:22
        dzięki ! Co prawda za pizzą nie przepadam, ale z dwojga złego wolę z ananasem niż owocami morza smile

I najważniejsze - przepadam za ludźmi, którzy potrafią szanować zasadę "moja wolnośc konczy się tam gdzie zaczyna Twoja".
        • tt-tka Re: Lubię to. Bardzo. 25.02.17, 10:36
          Preferuje pizze slowianska, z podgrzybkami i wiejska kielbasa. Ale prezydenta Islandii wole w tej chwili nawet od mojej uölubionej pizzy smile
    • mid.week Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 17:23
      Też to lubię. I pizzę z ananasem wink
      • raczek47 Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 20:06
        Tzw.hawajska😊mniam.
        A za to kto lubi islandzką zgnilą rybę?
    • edelstein Re: Lubię to. Bardzo. 24.02.17, 20:10
      Wlasnie przywiezli zamowiona pizze,moja ulubiona,z kurczakiem i ananasemtongue_out
    • thank_you Re: Lubię to. Bardzo. 25.02.17, 10:50
      A Andrzej poleca wypad na narty. ;-D To może. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka