mid.week 06.07.17, 21:00 nawet Pudel czasami zaserwuje coś miłego dla oka i serca Ruby i Harold obchodzą 65 rocznicę www.pudelek.pl/artykul/113259/tak_wyglada_prawdziwa_milosc_malzonkowie_swietuja_65_rocznice_slubu_naturalna_sesja_zdjeciowa_zdjecia_s/foto_1#s1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angeika89 Re: Coś wartościowego 07.07.17, 11:04 Piękne Wzruszyłam się głupia. Chciałabym żebyśmy z mężem po tylu latach co Ci Państwo wciąż patrzyli na siebie w ten sposób co Oni. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Coś wartościowego 07.07.17, 11:19 Moi dziadkowie obchodzili taką samą rocznicę zaledwie 3 mce temu. Nie mieli co prawda takiej sesji ale za to był reportaż foto z imprezy (mój mąż jest fotografem). Cudowna pamiątka i poniekąd pożegnanie- mój dziadek zmarł 2 mce później Babcia też pewnie długo już nie pozyje. Zdziwię się jeśli dożyje końca lata, zresztą jej marzeniem jest, by usiąść w swoim ogrodzie, patrzeć na ukochane kwitnące kwiaty i zasnąć i umrzeć we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Coś wartościowego 07.07.17, 11:26 Ja obchodzę dzisiaj... piątą rocznicę ślubu. Co to jest w porównaniu z sześćdziesiątą piątą, zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Coś wartościowego 07.07.17, 15:35 To gratulacje. Nawet najdłuższa podróż ma swój pierwszy krok Odpowiedz Link Zgłoś