Dodaj do ulubionych

Play - proszę o pomoc

30.10.17, 10:26
W miniony czwartek wykorzystalam na modemie limit rzekomo bezlimitowego Internetu. Od tego czasu 7 razy dzwoniłam do bok, wysłałam 4 maile, uruchomiłam polecane przez konsultantów pakiety, sztuk dwie za 30 PLN. A netu w kompie jak nie było tak nie ma. Zapora na liniii klient-decydenci Play'a megaszczelna... 😞

Aha... Drobny problem zł kompem czy modemem raczej odpada, bo mąż się na tym zna i sprawdził. Jako że ematka lubi szczegóły, to napiszę, że zna się na tyle, że mu płacą za obsługę sieci. W domowej też dotąd wszystkie problemy rozwiązywał. Teraz jego zdaniem to wina dostawcy.
Co robić?
Help 😃

.
Obserwuj wątek
    • spanish_fly Re: Play - proszę o pomoc 30.10.17, 10:35
      Napisz do nich na FB.
      • butch_cassidy Re: Play - proszę o pomoc 30.10.17, 10:42
        Dziękuję. Skorzystam 😃
    • butch_cassidy Re: Play - proszę o pomoc 30.10.17, 10:46
      Smaczku dodaje fakt, że gdyby nie umiejętności męża, to byłabym jakieś 3000 w plecy... 😑
    • szarsz Re: Play - proszę o pomoc 30.10.17, 10:52
      > Zapora na liniii klient-decydenci Play'a megaszczelna...

Nie wiem, jak rozmawiasz z infolinią. Trzeba oczekiwać rozwiązania problemu, nie godzić się na żadne dodatkowo płatne opcje i żądać rozmowy z osobą decyzyjną, czyli przełożonym. W żadnym wypadku nie dać się spławić i nie rozłączać, jeśli nie padnie propozycja satysfakcjonującego Ciebie rozwiązania. Powtarzasz jak mantrę; "nie mam limitu na internet, oczekuję rozwiązania problemu" albo "kiedy będę mieć internet?", nie dajesz się wciągnąć w dyskusje i zbywasz próby spławienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka