Dodaj do ulubionych

Para Prezydencka wspiera WOŚP

06.01.18, 19:11
Prezydent i Prezydentowa oddali na aukcję WOŚP - Prezydentowa ciuchy zaprojektowane na spotkanie z Melanią a Prezydent - muszkę. Szacunek.
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:34
      W zeszłym roku też wsparli.
      • asia-loi Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:36
        cosmetic.wipes napisała:

> W zeszłym roku też wsparli.
        >

Tak wsparli. smile
        Wbrew PiS-owi i Kościołowi. sad
        • mama303 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:39
          asia-loi napisała:

> Wbrew PiS-owi i Kościołowi. sad
          Kosciół sie wypowiedział?
          • asia-loi Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:50
            mama303 napisała:
            >

> Kosciół sie wypowiedział

Chyba dwa lata temu, Kk w Polsce był bardzo przeciwny WOŚP.
            Pamiętam, bo czekałam na wyjaśnienia Owsiaka w związku z zarzutami Matki Kurka i wstrzymywałam się z datkiem, ale tak Kk nalatywał na Owsiaka, że jak tylko przyszłam do domu, to od razu zrobiłam przelew dla WOŚP. smile
            A w tamtym roku PiS mocno "nalatywał" na WOŚP, więc też zrobiłam przelew. Zrobiłam te przelewy na złość PiS-owi i Kościołowi. suspicious
            • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:14
              Wielka, wielka szkoda.
              • asia-loi Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:20
                lodomeria napisała:

> Wielka, wielka szkoda.

Dlaczego?
                Ja od początku, przez wiele długich lat wrzucałam do puszki WOŚP.
                A przez dwa lata miałam wątpliwości, ze względu na to co wypisywał Matka Kurka, ale jak zobaczyłam jaką nienawiścią do WOŚP zionie PiS i Kk, to postanowiłam zrobić przelewy.
                • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:59
                  1. Dlatego, że dajesz się wpędzać w myślenie, że już nic dobrego bezinteresownie nie da się zrobić.
                  2. Że sprzęgasz ideę WOŚP, ba, wręcz uzależniasz istnienie WOŚP od hejtu.
                  3. Że dajesz argument do ręki przeciwnikom WOŚP, że tak naprawdę nie zależy Ci na idei, tylko na dokopaniu przeciwnikom politycznym.
                  4. Że jeśli WOŚP zbierze mniej niż w poprzednim roku, to to nie będzie już przejaw niczego innego, jak tylko dowód na to, że społeczeństwo bardziej popiera pis/kościół.
                  5. Że coś pięknego, co udało się Polakom, bardzo łatwo, zwłaszcza zagranicą (a co tam, nawet w ramach rozważań o Pkojowej Nagrodzie Nobla), gdzie nasze niuanse nikogo nie obchodzą, bardzo łatwo zdyskredytować WOŚP jako inicjatywę ściśle upolitycznioną, nieinkluzywną i przyczyniającą się do podziałów.
                  6. No i w końcu last but not least: w ogóle nie rozmawia się o tym NA CO i DLACZEGO AKURAT NA TO zbiera orkiestra, nie edukujemy się zdrowotnie, nie edukujemy się na temat funkcjonowania służby zdrowia i nie mamy corocznej burzy mózgów jakby poprawiać ten system. 99% publikacji o WOŚP to to, że ktoś jakoś wyzwał Owsiaka i że w związku z tym wpłaćmy więcej kasy, żeby wykazać solidarność.

To wszystko, zwłaszcza ostatni punkt to dowód na to, że daliśmy sobie odebrać WOŚP, a takie motywacje jak Twoja, to jeszcze koanie leżącego.
                  • asia-loi Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:23
                    lodomeria napisała:

> To wszystko, zwłaszcza ostatni punkt to dowód na to, że daliśmy sobie odebrać WOŚP, a takie motywacje jak Twoja, to jeszcze koanie leżącego.

Co Ty bredzisz?
              • la_mujer75 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:39
                Też się wstydzę, że z powodów politycznych przez ostatnie dwa lata dawałam dużo więcej, niż zazwyczaj.
                • szarsz Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:57
                  Ja też dałam więcej, ale nie wstydzę się tego. To, jak się okazuje, bardzo skuteczna forma powiedzenia: "odp..cie się od wośp". I w tym roku dam jeszcze więcej. Bo mogę.
            • taniarada Normalnie padłem 06.01.18, 22:41
              asia-loi napisała:

> mama303 napisała:
              > >
              >
              > > Kosciół sie wypowiedział

>
              > Chyba dwa lata temu, Kk w Polsce był bardzo przeciwny WOŚP.
              > Pamiętam, bo czekałam na wyjaśnienia Owsiaka w związku z zarzutami Matki Kurka
              > i wstrzymywałam się z datkiem, ale tak Kk nalatywał na Owsiaka, że jak tylko pr
              > zyszłam do domu, to od razu zrobiłam przelew dla WOŚP. smile
              > A w tamtym roku PiS mocno "nalatywał" na WOŚP, więc też zrobiłam przelew. Zrobi
              > łam te przelewy na złość PiS-owi i Kościołowi. suspicious
              >
              > Zrobiłaś sobie na złość i odmroziłaś uszy?
              >
              >
              >
              • asia-loi Re: Normalnie padłem 06.01.18, 22:44
                taniarada napisał(a):

> > Zrobiłaś sobie na złość i odmroziłaś uszy?

Zawsze dawałam na WOŚP. I żałuję, że wcześniej, dawałam mniej.
                • taniarada Re: Normalnie padłem 06.01.18, 22:50
                  asia-loi napisała:

> taniarada napisał(a):
                  >
                  > > > Zrobiłaś sobie na złość i odmroziłaś uszy?

>
                  > Zawsze dawałam na WOŚP. I żałuję, że wcześniej, dawałam mniej.
                  > Nie żałuj dawaj wszystko.Jak to się u Ciebie ateistko moja droga nazywa?Urojenia lub szaleństwo.Gdybyś była wierząca to proboszcz Twojej parafii miał by uciechę.
                  >
                  >
                  • asia-loi Re: Normalnie padłem 07.01.18, 11:07
                    taniarada napisał(a):

... Gdybyś była wierząca to proboszcz Twojej parafii miał by uciechę.

Byłam wierząca i praktykująca i ksiądz, też ode mnie co nieco dostał.
                    W sumie dałam Kk więcej niż WOŚP i tego żałuję. Za późno zmądrzałam. sad
        • aqua48 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 14:45
          asia-loi napisała:

> > W zeszłym roku też wsparli.

> Tak wsparli. smile
          > Wbrew PiS-owi i Kościołowi. sad

No to się postawili, że hu hu..
      • mama303 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:38
        cosmetic.wipes napisała:

> W zeszłym roku też wsparli.
        wiem, słynne zdjęcie Prezydentowej! ale w tym roku PIS hejtuje strasznie Owsiaka.
        • livia.kalina Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:42
          >ale w tym roku PIS hejtuje strasznie Owsiaka.

Jak co roku, przez okrągły rok.
        • cosmetic.wipes Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:36
          mama303 napisała:

> ale w tym roku PIS hejtuje strasznie Owsiak
          > a.

Jak co roku.
        • szarsz Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:58
          > ale w tym roku PIS hejtuje strasznie Owsiaka.

Serio? Ja jakoś nie widzę, nawet wydawało mi sie, że hejtują mniej.
    • mamma_2012 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:40
      Wolałabym, żeby byli przyzwoitymi ludźmi 364 dni w toku, a nie przez jeden dzień. Nawet jeśli oddadzą całą garderobę nie naprawią szkód, które wyrządzili.
      • nathasha Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 19:45
        100/100.
      • leokadia35 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 20:29
        Biedactwo , a konkretnie jaką szkodę ci wyrządzili? Tacy straszni a poparcie jak rosło tak rośnie, taka sytuacja 🙂
        • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:22
          Ja mogę napisać o szkodach, nie ma sprawy. Osobistych, systemowych, proszę bardzo. Ale wiesz, dosyć mam tego burdelu, choć z okazji WOŚP chciałabym wierzyć w ludzi: napisz nam proszę, co dobrego zrobili, może być dla ogółu, może być dla konkretnych ludzi, może być jako para, może być indywidualnie.
          • leokadia35 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:16
            No widzisz a mi się żyje dobrze , mój mąż pracuje w jednej z największych spółek skarbu państwa, która za PO zaczęła podupadać, gdyby utrzymali władzę , cały region by to odczuł i z bogatej gminy stalibyśmy się drugim Wałbrzychem. Druga sprawa to 500+ , niestety poprzednicy nie mieli nic lepszego do zaoferowania, przy naszych polskich zarobkach to jest naprawdę duża pomoc. Nie boje się również o swoje bezpieczeństwo , mogę jechać na sylwestra do Zakopanego, iść na koncert , na jarmark świąteczny czy na orszak trzech króli bez obawy że ktoś mnie zabije czy zgwałci . Także mam wszystko co jest mi potrzebne do życia , stabilna praca, bezpieczeństwo mojej rodziny i zabezpieczenie finansowe. Przykro mi że tobie jest źle , ale tak to jest w życiu, zawsze ktoś ma lepiej lub gorzej
            • mysz1978 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:20
              Kosciol jako calosc sie wypowiedzial jakos konkretnie przeciwko?
              U nas zawsze kwestujacy na WOSP stoja przed kosciolem (nigdy ich nikt nie przeganial), ludzie wrzucaja, ida na msze z naklejonymi serduszkami i wiadra pomyj nie wylewa na nich ani proboszcz ani pozostali uczestniczy mszy...

Duda wiadomo, ze chce jakos ocieplic swoj wizerunek - moze nie na wiele mu sie ten gest zda, ale przynajmniej jakas kasa z tego bedzie... A co do sukienki Dudowej, to to bedzie ta z goralskim pasem? big_grin Pojdzie za sporo...
            • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:28
              I to wszystko jedna Agata Duda Ci załatwiła? Czy może jej mąż?

Sorry, myślałam, że chcesz poważnie porozmawiać, a nie po prostu się protekcjonalnie na mnie wyrzygać. I nie udawaj, że jest Tobie przykro (tak, wiem, że to był tylko zabieg stylistyczny), bo gdzieś masz mnie i moje problemy (swoją drogą, to pisanie komuś, kogo sytuacji życiowej się nie zna, nie wie, jakiemu dramatycznemu pogorszeniu uległa z jakich przyczyn "Przykro mi że tobie jest źle , ale tak to jest w życiu, zawsze ktoś ma lepiej lub gorzej" to tylko brak wyobraźni czy celowy sadyzm?), i to, że w ogóle istnieję i że należałoby tak urządzić kraj, żeby i takim jak Ty i takim jak ja możliwie się żyło.

W każdym razie, jak kogo dobrego, proszę jeszcze raz, sama zaczęłaś od wniosków o konkrety w stosunku do pary prezydenckiej, to daj nam trochę tych konkretów, żebyśmy mogli uwierzyć w to, że oni coś więcej niż tylko przekazanie fantów raz do roku dobrego robią.
              • asia-loi Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:35
                lodomeria napisała:

... że oni coś więcej niż tylko przekazanie fantów raz do roku dobrego robią.

PAD uniewinnił - niewinnego. big_grin
                • nathasha Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:45
                  i to przed wyrokiem sądu wink
              • black_halo Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:20
                Ale wlasciwie to co Ci konkretnie prezydent zrobil? Ale konkretnie a nie frazesy o rozwalaniu demokracji, deptaniu konstytucji itd.
                • sumire Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:24
                  A to frazes jest, że prezydent łamie konstytucję i jego macierzysta uczelnia uważa, że jest cokolwiek na bakier z prawem, którego niby jest doktorem?
            • nathasha Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:49
              wiesz u mnie nie zginelo kilka osob bo wjechal w nie samochod 31 grudnia - ale ja zyje w kalifacie, to wg waszej narracji mam zamachy co dzien o ktorych nie donosza gazety z nudow. 500 plus to jest sciema - to jest zycie na kredyt i zadna ogromna pomoc bo zabiera sie te pieniadze z innych dziedzin, chyba ze wierzysz ze budzet to dzban dajacy caly czas zlote talary. O jakim zabezpieczeniu finansowym mowisz? takim ze PiS idzie na wojne z UE i zaraz moga sie zmniejszyc dotacje a gdy Polska zacznie doplacac to sie z Unii wyjdzie? O jakim bezpieczenstwie mowisz? otwartych takze dla zamachowcow granicach czy moze wojsku oddanemu w rosyjskie rece? Jesli lubisz zyc w autokracji i uwazasz ze masz lepiej - to rzeczywiscie, nie ma o czym rozmawiac.
            • mamma_2012 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 00:37
              Zamiast tłumaczyć chyba pozostaje życzyć, żeby mąż wszedł w spór z pracodawcą i chciał dochodzić swoich praw w sądzie. Zrozumiesz co zabrał ci Duda.
            • ira_08 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 09:21
              >Nie boje się również o swoje bezpieczeństwo , mogę jechać na sylwestra do Zakopanego, iść na koncert , na jarmark świąteczny czy na orszak trzech króli bez obawy że ktoś mnie zabije czy zgwałci

Gorzej z przejściem przez ulicę, nawet na zielonym, jeśli może w ciebie wjechać dureń nie rozumiejący zasady przejazdu na zielonej strzałce tongue_out Bo to jednak częstsza sytuacja niż gwałt na koncercie niż wysadzenie na jarmarku świątecznym. Ile osób zginęło w tym roku na jarmarkach, a ile wracając z polskiej pasterki? Policz sobie.
            • sumire Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 11:00
              Trolliszcze, może i możesz jechać na sylwestra do Zakopanego, ale lepiej byś zrobiło, gdybyś poświęciło ten czas na naukę interpunkcji.
            • mama303 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 19:22
              leokadia35 napisał(a):

> Nie boje się równie
              > ż o swoje bezpieczeństwo , mogę jechać na sylwestra do Zakopanego, iść na konce
              > rt , na jarmark świąteczny czy na orszak trzech króli bez obawy że ktoś mnie za
              > bije czy zgwałci .

Prezydent Cie ochrania?
              • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 19:24
                Długopisem!
        • ira_08 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 09:16
          Rośnie, w waszych głowach i na paskach TVP big_grin

Ale to rzeczywiście dowód na to, że Duda nie robi nic złego. Na szczęście, poparcie czyni cię dobrym człowiekiem! Co tam bycie długopisem JK zamiast prezydentem RP...
      • attiya Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:40
        amen
        co z tego, że wspierają - takie małe mrugnięcie do przeciwników - no zobaczcie, nie jesteśmy aż tacy źli - a przez pozostały rok Duda tańczy jak mu kaczka i maciar zagrają, podpisuje wbrew społeczeństwu durne ustawy, niszczy trójpodział władzy i demokrację a teraz myśli, że normalny człowiek da się nabrać na takie gesty?!
    • la_mujer75 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 21:37
      Dziwne, że takiej małej książeczki nie wystawili. Przecież i tak ją mają w dudzie.
      • aerra Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 22:06
        Tak głęboko ją mają, że wyciągnięcie to nie takie hop-siup.
        • szarsz Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 06.01.18, 23:00
          big_grin
    • ira_08 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 09:23
      Szacunek? To pusty gest, bez znaczenia. Zjedliby go wszyscy umiarkowani zwolennicy, jakby nie oddał czegośtam na aukcję.
      • 1unia4 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 11:08
        Reasumujac-
        da cokolwiek _źle
        nie da-tez źle
        • ludborka Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 11:29
          No. Tak sobie facet pościelił.
          • 1unia4 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:11
            Raczej-taki jest charakter i cecha tego forum smile
            • sumire Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:14
              Nie, taki jest charakter człowieka bez właściwości, który przypadkiem został prezydentem.
            • ludborka Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 13:34
              Poza forum nie zmieniam o nim opinii.
        • ira_08 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 13:24
          Nie mowie, ze zle. Twierdze tylko, ze to bez znaczenia i nie zmienia faktu, ze ten pan na szacunek nie zasluguje.
        • livia.kalina Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 22:17
          >Reasumujac-
          >da cokolwiek _źle
          >nie da-tez źle

Nie. Reasumując: da - dobrze ale jak wcześniej będąc strażnikiem konstytucji ją złamie to oddanie czegoś na aukcję złego zdanie o nim nie zmieni.
    • black_halo Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:23
      Oddac na aukcje kazdy moze, mogli dac kase, chyba nie naleza do biednych, prawda? Do tego za ciuchy i muszke zadne z nich nie zaplacilo tylko podatnicy.

Osobiscie sie waham czy dac. Owsiak robi duzo dobrego ale nie moge przebolec jego chamskiej wypowiedzi pod adresem jednej poslanki o syndromie niedopchniecia. Lata walki o prawa kobiet, lata walki o rowne traktowanie a potem przychodzi taki Owsiak i rzuca tekst o probowaniu seksu celem lepszego poukladania w glowie i wszystko poszlo sie je..ac.
      • woman_in_love a czemu ci to przeszkadza? 07.01.18, 15:33
        seks to bardzo ważna dziedzina życia i bez niego OBU płciom wali na głowę. Np. uchodźców od tego bolą jaja i gwałcą, a Pawłowicz dostaje frustracji i gwałci konstytucję. Nic to nie ma wspólnego z żadnymi prawami kobiet czy mężczyzn. Tak po prostu jest i tyle.

Owsiak - bardzo słusznie zresztą - wypowiedział znaną wszystkim prawdę medyczną:
        "seks to potrzeba jak każda inna, jak jedzenie czy spanie. Niezaspokojone potrzeby seksualne skutkują zwykle frustracją, gorszym samopoczuciem, złością, zdenerwowaniem, czasami spadkiem samooceny, rozdrażnieniem, irytacją, niekiedy bezsennością, brakiem apetytu czy migrenami."
        • black_halo Re: a czemu ci to przeszkadza? 07.01.18, 19:56
          To poczekaj aż Ci taką uwagę rzuci szef na ten przykład.
          • woman_in_love Re: a czemu ci to przeszkadza? 07.01.18, 20:25
            Ale Owsiak nie jest szefem tej starej niedopchniętej raszpli, tylko zaniepokojonym wyborcą, więc to inna sytuacja big_grin.
            A po drugie to najpierw ta stara niedopchnięta raszpla zaatakowała Owsiaka.

Więc: "To poczekaj aż Ci taką uwagę rzuci szef na ten przykład." najpierw to szef by musiał być obrażony
            • attiya Re: a czemu ci to przeszkadza? 07.01.18, 20:38
              100/10 big_grin
            • woman_in_love errata 07.01.18, 20:42
              A po trzecie "To poczekaj aż Ci taką uwagę rzuci szef na ten przykład." to by było jakąś tam analogią, gdyby to najpierw szef by został obrażony przeze mnie, i dopiero wtedy w złości mi zarzucił niedopchnięcie.
    • attiya Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 12:38
      ale obłuda
      i na pokaz to wszystko
    • paszewa Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 13:17
      Bardzo się cieszę że w tej kwestii akurat sie nie dali stłamsić, chociaz mysle ze straty wizerunkowe byłyby większe niz gniew prezesa PIS smile Zauwazcie ze nikt nie protestuje i nie krytykuje
    • fil.lo Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 13:48
      To ten urzędniczy, różowy komplet Prezydentowej jest jakimś specjalnym projektem? big_grin
      • fil.lo Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 13:49
        Dodam, że cieszę się, że para prezydencka wspiera WOŚP.
        • rysiowa85 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 14:36
          pijarowo dobrze a jakże

i tylko taki jest sens ich działania (łagodzenie wizerunku i pokazywania że prezydent jest niby niezależny)
          Zapewniam cię że ich decyzja jest podyktowana wcześniejszą analizą tego co społeczeństwo myśli o Wośp. To ze dali ociepla wizerunek u naiwnych/niezdecydowanych, jakby nie dali to pojawiły by sie negatywne komentarze po wszystkich stronach. Nie dając mogliby się tylko przypochlebić ekstremalnym oszołomom
          A pisze dali
          A powinnam Pisać Dał, bo przecież prezydentowa ponoc sie nie wypowiada, nie miesza do polityki. Paprotkuje sobie, wiec decyzje czy jej wolno dać pulicznie podjął ktoś inny.
          • aqua48 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 14:49
            Wolałabym móc mieć szacunek do prezydenta i jego żony za konkretne działania w sprawach dla których zajmują tak eksponowane stanowiska. A o tym że wspierają akcje charytatywne nie wiedzieć. Prezydentowa pozbyła się ciucha, którego i tak już nie założy, a prezydent muszki. Noooo, wykosztowali się i na dodatek postawili okoniem Pisowi w istotnej dla kraju sprawie - dzielni i wielkie serca mają...
            • taki-sobie-nick Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 20:47
              aqua48 napisała:

> Wolałabym móc mieć szacunek do prezydenta i jego żony za konkretne działania w
              > sprawach dla których zajmują tak eksponowane stanowiska. A o tym że wspierają a
              > kcje charytatywne nie wiedzieć. Prezydentowa pozbyła się ciucha, którego i tak
              > już nie założy, a prezydent muszki.

No ale o co ci chodzi? Znane celebrytki pozbyły się kiecek, do nich też masz pretensje?
              • szarsz Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 21:04
                > No ale o co ci chodzi?

O to, że jak ci pies narobi w pokoju, to nie wystarczy poperfumować, żeby przestało śmierdzieć.
              • aqua48 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 08.01.18, 09:27
                taki-sobie-nick napisała:

> No ale o co ci chodzi? Znane celebrytki pozbyły się kiecek, do nich też masz pr
                > etensje?

A prezydent i prezydentowa to może sprawują swe funkcje w jakimś innym celu niż pokazywanie się od czasu do czasu jako ładni ludzie w znanych miejscach i przekazanie paru starych ciuchów na cel charytatywny.
      • mama303 Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 19:44
        fil.lo napisała:

> To ten urzędniczy, różowy komplet Prezydentowej jest jakimś specjalnym projekte
        > m? big_grin

tak smile
    • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 19:31
      A tak swoja drogą, to myślicie, że ktoś, kto to licytuje, to robi to bo chce wesprzeć WOŚP, czy raczej są to bardziej lub mniej samozwańczy obrońcy wizerunku pada, którzy nie mogą dopuścić do tego, żeby piłka od Tuska czy inna kolacja z Biedroniem drożej poszły?
      • lodomeria Re: Para Prezydencka wspiera WOŚP 07.01.18, 19:33
        Zapomiałam o trzeciej możliwości: ktoś może po prostu być fanem i autentycznie chcieć mieć kieckę, która dotykała błogosławionego łona, którego ręka dotknęłą Trumpa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka