Dodaj do ulubionych

psiary z Wrocławia, pomóżcie

22.01.18, 17:07
Teściowa szuka weterynarza, który wysterylizuje jej sukę (amstaffka) za mniej niż 400 zł. Kazała przeszukiwać internet, ale weterynarze się specjalnie cennikami nie chwalą. Znacie kogoś, kto jej zrobi zabieg w rozsądnej cenie, a nie skrzywdzi psa?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 17:26
      A na Grunwaldzkim na weterynarii?
      Albo sprawdź w Vets&Pets - mają siedzibę na Zakładowej.
      Ja z kolei ze wszystkimi zwierzętami szłabym do dra Dziwaka - on gdzieś na Stabłowickiej teraz przyjmuje, namiary do znalezienia w sieci.
      • asia_i_p Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 17:40
        No właśnie UP nie ma cennika w sieci, Vets&Pets też nie, jeżeli dr Dziwak to Grzegorz Dziwak, to też w tej chwili jest w Vets&Pets. Chcę uniknąć dzwonienia, bo mam dość roboty bez tego, ale teściowa nie uwierzy, że nie dało się znaleźć informacji w sieci, tylko się obrazi, że nie chcemy pomóc wink. Więc chyba mnie jednak czeka dzwonienie.
        • zona_mi Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 17:54
          Ale zadzwonić w 2 miejsca łatwiej, niż w więcej.
          Grzegorz, owszem. Uratował mi kiedyś królika wraz z jeszcze jednym, którego już nie ma we Wrocławiu.
      • peonka Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 21:10
        Z cennikiem nie pomogę, ale nie skrzywdzi was na pewno ta pani: askvet.pl/#contact
        Też pracuje na weterynarii na Grunwaldzkim.
        • peonka Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 21:15
          Aha. W marcu powinno być taniej: www.akcjasterylizacji.pl/lecznice-biorace-udzial/dolnoslaskie/
    • fredzia-33 Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 17:57
      polecam dr,Koper ,na Psim-Polu, super weterynarz z powołania ,ceny zawsze przystępniejsze niz reszta.Gabinet- szału nie ma ale mi sterylizowal moją kicie syjamke ponad 12 lat temu i zawsze jak mam potrzebe zawsze do niego jadę a nie mam teraz blisko.Gabinet ma na ul.Inflancka 4 na osiedlu Kiełczowskim za LZN-enem .To z tych lekarzy co nie usypiaja zwierząt.Dzwoń do kilku klinik i pytaj o cene za całą usługe tj sterylizacja i opieka po . Naprawde szczerze polecam
    • klamkas Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 18:44
      Ja mogę polecić gabinet Doran na Słubickiej, ceny mają bardzo rozsądne, ale ile kosztuje sterylizacja to Ci nie powiem... A drugi z rozsądnym cennikiem to gabinet na św. Wincentego, ale nie pamiętam nazwy ani nazwiska weta, ale jest tam tylko jeden, więc łatwo znajdziesz.
      • mieszkaanka Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 20:29
        To prawda DORAN i dr Michał Molęda. Ceny sterylizacji ma najniższe z możliwych. Tłumaczył kiedyś, że dla dobra zwierzaków, ten zabieg musi być finansowo dla opiekuna dostępny. Poza tym, to anioł nie człowiek.
        • klamkas Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 21:45
          Zgadzam się smile. Tzn. mam swoje ale, ale... jest dobrym, prozwierzęcym lekarzem z powołania.
    • muchy_w_nosie Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 19:03
      W siechnicach, w oławie aksmanowie mają świetną klinikę.
    • mid.week Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 21:10
      a nie ma programów miejskich z darmowymi sterylizacjami?
    • mid.week Re: psiary z Wrocławia, pomóżcie 22.01.18, 21:16
      Akcja Sterylizacja
      www.akcjasterylizacji.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka