Dodaj do ulubionych

Twarz czy figura

• scarlett74 Re: Twarz czy figura 03.04.18, 20:41
      Twarz. Zbędne kilo można jeszcze odpowiednim ciuchem "zakamuflować'. Ale brzydka twarz już od razu odstrasza
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Twarz czy figura 23.01.19, 21:53
        Zależy ile tych zbędnych kilogramów jest. Otyłości zakamuflować się nie da.
    • wielki_uscisk Re: Twarz czy figura 03.04.18, 23:12
      (z pewną taką nieśmiałością) Tutaj mawiają: nieważny wygląd gzymsika podczas rozniecania płomyka wink
    • thebeat Re: Twarz czy figura 23.01.19, 18:51
      Sypanie się twarzy po schudnięciu to chyba jakiś wet dream grubszych pań.
    • ykke Re: Twarz czy figura 23.01.19, 19:00
      Zawsze twarz.
    • barbibarbi Re: Twarz czy figura 23.01.19, 19:14
      Ale to dziwne? Po latach otyłości rozciągnięta skóra się nie wchłonie, a zwłaszcza w tym wieku. Twarzą jest załamana, ale gdyby się rozebrała, to mimo, że szczupła to ciałem też pewnie można się załamać. Dlaczego takie ekstremalne przykłady, a może by tak wziąć na tapetę kobietę 45, która nigdy nie była gruba, nie ma takich?
    • mrs.solis Re: Twarz czy figura 23.01.19, 19:26
      Gdybym na starosc miala skonczyc jako bezzmarszczkowy wieloryb uglebiony w domu z powodu nadwagi to zdecydowanie wybieram figure. Twarz bez zmarszczek nie jest mi do niczego potrzebna, nie jestem ani aktorka, ani nie szukam meza, za to jako taka sprawnosc jest mi niezbedna do zycia. Poza tym pomarszczona kobieta staje sie niewidoczna, a gruba co najwyzej wszystkim dodatkowo przeszkadza.
      • taki-sobie-nick Re: Twarz czy figura 23.01.19, 22:03
        a gruba co najwyzej wszystkim dodatkowo przeszkadza

To "co najwyżej" chyba ci zawędrowało w niewłaściwe miejsce zdania. tongue_out
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Twarz czy figura 23.01.19, 21:51
      Oczywiście, że twarz. O ile ktoś nie ma jakiejś wyjątkowo brzydkiej figury, to zawsze ładna twarz ratuje sytuację. Przy czym otyłość (nie nadwaga) zawsze będzie szpeciła również twarz, więc wybór między nie mieć zmarszczek, ale mieć otyłą, nalaną twarz, a mieć ładną figurę i zmarszczki, to dla mnie wybór jest oczywisty, czyli to drugie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka