hopsi-daisy 07.09.18, 13:25 wiem, że se mogę wygooglać ale może ktoś się tutaj zlituje. kupię taką kamerkę i co z nią robię, żebym mogła sobie w pracy podglądać co robią w domu moje świnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Normalnie, włączasz i działa 07.09.18, 15:49 To czego szukasz to nie łebkam tylko IP Cam. Większość działa na zasadzie p2p - włączasz, konfigurujesz połączenie z WiFi i oglądasz sobie skądkolwiek przez apkę w telefonie, a zestawieniem połączenia zajmuje się serwer u Chińczyka, więc nie musisz kombinować z przekierowywaniem portów itp. Praktycznie wszystkie też mają opcję nagrywania na kartę micro SD. Z najtańszych najlepsza jest obecnie chyba Xiaomi Dafang (od Chińczyka ściągniesz za taniej niż stówkę), ale jej konfiguracja wstępna wymaga doktoratu z teologii rakietowej, więc potrzebujesz kogoś technicznego w obejściu, albo pokazać cycki sąsiadowi w kraciastej koszuli. Odpowiedz Link Zgłoś
hopsi-daisy Re: Normalnie, włączasz i działa 07.09.18, 16:16 Mogę pokazać cycki męzowi ktory nie doktorat ale magistra z takowej teologii posiada i kraciaste koszule nosi a pd nimi T-shirty z logowkami metalowych bandow i filmow fantasty. Jest szansa ze ogarnie Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Normalnie, włączasz i działa 07.09.18, 20:40 Mężowi? Własnemu? Jak jakaś patologia? O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: jak działa webcam? 07.09.18, 20:54 >żebym mogła sobie w pracy podglądać co robią w domu moje świnie? a co je podejrzewasz? Odpowiedz Link Zgłoś