Dodaj do ulubionych

Groźna pizza

13.09.18, 09:50
"Z obrazka dowiadujemy się, że pizza była przyczyną 2,300 przyjęć na amerykańskich Szpitalnych Oddziałach Ratunkowych. Kontuzje wywołane pizzą najczęściej dotyczyły oparzeń od gorących placków i patelni, potknięć przy przenoszeniu pizzy, potknięć w pizzeriach oraz wypadania z łóżka podczas sięgania po pizzę."

Amerykanie nie mają fantazji. Nikt nie poślignął się na pizzy na wycieraczce, nie dostał ataku paniki z powodu tej pizzy, zalegającej od paru dni?

noizz.pl/jedzenie/rzad-usa-pizza-przyczyna-23-tys-pobytow-na-sor/2mpm952?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_noizz
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Groźna pizza 13.09.18, 09:58
      Ja wiem, to wypadniecie to moglo byc na przyklad z łóżka pietrowego, byloby calkiem spektakularne!
    • lodomeria Re: Groźna pizza 13.09.18, 09:58
      Ja bym jeszcze dodała pęknięcia żyłek podczas wykłócania się z Włochami we Włoszech, że to co im jest serwowane, to nie pizza big_grin
      • lady-z-gaga Re: Groźna pizza 13.09.18, 10:00
        naprawdę? big_grin
      • cauliflowerpl Re: Groźna pizza 13.09.18, 10:02
        I palpitacje pod tytulem "ale jak to 🤤pizza z keczupem?" silnie skorelowane z obecnoscią dlugich i sztywnych cial obcych w odbytnicy.
        • profes79 Re: Groźna pizza 13.09.18, 10:04
          Pizzę z keczupem da się przeżyć; pizzę z ananasem chciał zdelegalizować premier Islandii ale chyba mu się nie udało tongue_out
          • triismegistos Re: Groźna pizza 13.09.18, 21:57
            Pizzę z ananasem bardzo lubię, na wyobrażenie pizzy z keczupem lekko mnie cofa.
          • tt-tka Re: Groźna pizza 13.09.18, 22:07
            profes79 napisał:

pizzę z ananasem chciał zdelegalizować premier
            > Islandii

A jaki podal powod ?
        • lodomeria Re: Groźna pizza 13.09.18, 10:10
          Kija w wiadomym miejscu na ogół nie mam, ale jak mnie Amerykanin chciał o polskich sernikach pouczać (sam nie wiedział, skąd u nich w tej Ameryce się te ulepki zwane sernikami wzięły), to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok.
          • cauliflowerpl Re: Groźna pizza 13.09.18, 10:17
            Hahaha ja mam wprawe w olewaniu. Mamy w pracy kolege, ktory wie WSZYSTKO. Ale naprawde wszystko. Wszystko tez robil: czesciej, wczesniej, wiecej. Kiwam tylko glowa z podziwem big_grin
            • cauliflowerpl Re: Groźna pizza 13.09.18, 10:24
              Oo wlasnie rozprawia o gotowaniu. Wprawdzie zywi sie gotowcami, czego nie ukrywa, ale ogladal Masterchefa wiec sie zna 😂😂😂
              • eliszka25 Re: Groźna pizza 13.09.18, 14:19
                czy ty aby nie pracujesz z moim tesciem? wink
            • aerra Re: Groźna pizza 13.09.18, 22:57
              Przeczytaj mu wierszyk o chrząszczu, który brzmi w trzcinie i każ powtórzyć wink Zobaczymy, czy mu się uda wink
              • cauliflowerpl Re: Groźna pizza 14.09.18, 08:06
                Powtorzyc to by nie powtorzyl, ale na bank bym sie dowiedziala, ze w Rumunii tez maja takie wierszyki tylko bardziej 😀
    • eliszka25 Re: Groźna pizza 13.09.18, 14:27
      moze ja sie nie znam, ale zawsze wydawalo mi sie, ze pizze piecze sie w specjalnym piecu lub ewentualnie w piekarniku, a tu amerykanie uzywaja do tego patelni. poza tym wypadanie z lozka podczas siegania po pizze mnie zafascynowalo big_grin
      • konsta-is-me Re: Groźna pizza 13.09.18, 15:25
        Moja tesciowa, jak zle sie zsunie z lozka, to tez nie moze wstac 😂
        Co prawda, wiem ze to udawane (normalnie chodzi) ale pptrafi sie wczuc w role.
      • majenkir Re: Groźna pizza 13.09.18, 21:35
        eliszka25 napisała:
        > zawsze wydawalo mi sie, ze pizze piecze sie w specjal
        > nym piecu lub ewentualnie w piekarniku, a tu amerykanie uzywaja do tego patelni

Chyba chodzi o cos takiego
        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcSWV-zPnXdbbuNT7jI5t-F0w2aXH2GbawbE_0nXpYnFq-lW3GN6rnlbANbI5w&usqp=CAE
        ale nie wiem, w zyciu sama pizzy nie robilam tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka