Dodaj do ulubionych

..New Balance - rada potrzebna ;)

01.10.18, 11:54
Trzy pary rozważam wstępnie - poproszę o spojrzenie z boku i podpowiedzi, chętnie od użytkowniczek obuwia NB. Najbardziej podobają mi się te 'nubukowe', ale obawiam się trochę kłopotów z doczyszczaniem jesiennego błotka wink Słusznie..? Niesłusznie..?

Miały być foty, ale 'wykryto spam', heh - no to inaczej: NB model 373 - szare, jasno- lub ciemniejsze, jedne są w wykończeniu a'la nubuk, inne gładkie.

..doradźcie, proszę smile
Obserwuj wątek
    • karme-lowa Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:00
      Moje dziecko chodzi w "nubukowych" New Balancach. Piorę w pralce i jest ok. Wszystko się dopiera. Schną szybko.
    • arwena_11 Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:01
      NB dobrze się piorą. Wadą jest to, że często odkleja się ten ich znaczek i ta guma na przodzie. Ale może ty będziesz mniej je eksploatowała niż 17 latek smile
      • karme-lowa Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:06
        No i dla mojego dziecka są najwygodniejsze na świecie.
        • arwena_11 Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:20
          Dokładnie, na zmianę z adidasami.
    • chlodne_dlonie Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:11
      Dzięki, Dziewczyny - skoro dobrze się piorą, a ja i tak raczej 'old-school'owo', na misce wink piorę ręcznie, to liczę, że i znaczek, i przednia guma (zwłaszcza ona) się utrzymają. Szczególnie, że rzeczywiście ja z tych bardziej 'szanujących' użytkowników..wink
      • arwena_11 Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:22
        No to nie masz co się martwić. Mój syn jak ma buty które lubi - to może ich nie zdejmować 24h. Eksploatuje na maxa.
        • chlodne_dlonie Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 12:51
          Dzięki smile kupię nubukowe, bo bardzo mi się podobają a i zastosowań sporo dla nich widzę, nie tylko stricte sportowych wink
          • kubek0802 Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 01.10.18, 13:24
            Mam 373 jaśniutki beż. Ładnie wyglądają i piorą się w pralce bez uszczerbku. Syn miał wiele modeli i też zawsze w pralce się prały.
    • chlodne_dlonie Re: ..New Balance - rada potrzebna ;) 02.10.18, 11:39
      ..no i są!!
      W niespełna 24 godziny od zamówienia - śliczne, mięciutkie, ahhhhh..smile
      Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi, mam nadzieję nosić je z satysfakcją, dłuugo..wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka