Dodaj do ulubionych

Dżinsy (wątek Light)

06.04.19, 17:35
Wybieralam sie na spacer i postanowiłam, ze obleke spodnie (rzadko nosze).
Wzięłam z szafy dżinsy, które ostatnio (ze dwa tyg temu) mierzyłam i były ok. Dzisiaj wkładam i czuje ciasnotę. Zapielam się, ale kurde pół dnia męki to było. Fason skinny. No dramat. W duchu się opieprzalam i jednocześnie uznałam, ze to idealna motywacja tak pocierpieć. Bo czułam te pory każdym centymetrem ciała.
Przed chwila poszłam się przebrać i schować to, co rano wyciągnęłam z szafy. Patrzę, a tam dżinsy bardzo podobne do tych na mnie...
wkładam je i Boże! Ulga! Okazało się, ze wcześniej miałam na sobie spodnie, które kupiłam ze dwa lata po ostatniej ciazy i które nawet wtedy mnie cisnęły 🤦‍♀️
Fason ten sam, kolor tez zbliżony.
Po kilku godzinach w tym pancerzu, teraz czuje się jak w dresie smile
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 17:47
      No wiesz, moja mamusia raz była przekonana, że właśnie przechodzi zawał serca (czuls ostry, piekący ból zamostkowy)- a to po prostu był za mały biustonosz smile
      • cauliflowerpl Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 17:53
        Przychodzi baba do lekarza:
        - panie doktorze, moja corka ma od kilu dni skosne oczy...
        - prosze jej poluzowac warkocze.

(Wiem, suchar)
        • daniela34 Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 17:55
          To ja znam w wersji:
          -Panie doktorze, moja córeczka ma straszny wytrzeszcz!
          -Zalecam poluzowanie kucyków.
          • pani-nick Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 17:58
            Ciekawe czy mocne upięcie włosów, zadziała jak minilifting.... 🤔
            • daniela34 Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 18:01
              To jest myśl! Uczeszę koński ogon, może mi się zmarszczki na czole rozprostują smile
              • pani-nick Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 18:04
                Daj znać, jaki efekt!
            • cauliflowerpl Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 18:07
              O!
              Ematka zawsze cos uzytecznego wywnioskuje nawet z durnego kawalu 👍
    • default Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 17:51
      Ale się zmiescilas, wiec brawo. Ja nie dość ze jestem po zimie grubawa nieco, to jeszcze moja nadwrażliwość dotykowa rozwija się, wiec od jakiegoś czasu toleruje tylko dżinsy z guma w pasie. I bardzo miękkie. W ogóle najchętniej chodzilabym tylko w legginsach (niezbyt przylegających i bardzo miękkich) i takim t-shircie. Wszystko inne mnie gryzie. Iluz ja rzeczy sobie nie kupiłam chociaż podobały mi się i ładnie leżały. Ale gryzły sad
      • pani-nick Re: Dżinsy (wątek Light) 06.04.19, 17:57
        Mam podobnie. Przeważnie nosze miękkie biustonosze bez fiszbin, bo cały dzień czuje się inaczej jak w pancerzu, mimo dobrze dobranego rozmiaru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka