niezwykladziewczyna 10.06.19, 13:05 Jak zawsze mam problem (nie mam) z odkrywaniem stóp, dlaczego was brzydzi drugi dłuższy palec od palucha. Kciuki też macie najdłuższe? Wakacyjny problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aerra Re: Grecka stopa 10.06.19, 13:34 Dlaczego masz z tym problem? Ja wręcz przeciwnie - uważam to za zaletę, taka stopa mi się bardziej podoba i to ten wielki paluch w egipskiej wygląda dla mnie dziwnie i nieproporcjonalnie. Tym niemniej, nawet jak ktoś ma egipską - to też nie uważam, że miałby się z tym kryć. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Grecka stopa 10.06.19, 13:41 Właśnie sprawdziłam te rodzaje - sądzę, że mam stopę słowiańską, to moja odmiana rzymskiej, w której jedynie dwa pierwsze palce są tej samej długości nie trzy. Uważam, że to najładniejsze rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:09 Mam taką samą i nigdy nie rozkminialam cudzych stop. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Grecka stopa 10.06.19, 13:42 Serio ktokolwiek zwraca na to uwagę? Owszem patrzę czasem ludziom na stopy, ale nie analizuje długości palców. Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz.ka Re: Grecka stopa 10.06.19, 13:45 Mam podobny problem I do tego kościste stopy i dłonie. Rozumiem ten ból... Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Grecka stopa 10.06.19, 13:48 Nawet nie wiedzialam, ze stopy sa tak pogatunkowane lece sie doksztalcic Osobiscie nie zwracam uwagi i nie mierze cudzych palcow. Stopa ogolnie zadbana mi sie podoba. Ale moze stane sie wyrafinowana estetka po przestudiowaniu tematu Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 13:56 Dziewczyny - nie mam z tym problemu, tylko jakoś inni mają z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz.ka Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:07 Wiesz, ja mam problem wzgl.swoich własnych Inne stopy po prostu omijam wzrokiem, nie zwracam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:20 ale, co kto? To inni uświadomili mi że mam taką stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:26 Kto to jest ci "inni"? Mama/siostra/chłopak/sąsiadka/koleżanka? Ustalenie tożsamości tych "innych" jest ważne, bo to nienormalne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:43 Rodzina, nienormalni to byli zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:54 niezwykladziewczyna napisała: > Rodzina, nienormalni to byli zawsze. > To co sie przejmujesz ? zawsze mozesz sie odegrac baaardzo krytycznie analizujac ich stopy. Ksztalt uszu. Odleglosc nosa od podbrodka. Czy cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Grecka stopa 10.06.19, 18:39 No chyba sie przejmujesz, skoro pytasz czemu kogos brzydza jakies stopy. Jakbys sie nie przejmowala, tobys wzruszyla ramionami. A tak to ... Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 19:08 Masz rację, takie niewielkie coś, a rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Grecka stopa 10.06.19, 19:55 Jak ktoś ci wypomina coś tak durnego, jak kształt stóp, to znaczy, że szuka naprawdę czegokolwiek, żeby ci umniejszyć i zaszkodzić. Warto zdawać sobie z tego sprawę i dla własnego zdrowia psychicznego ograniczyć kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 20:20 Piataziuta- to już minęło, skasowałam całą epopeję którą napisałam - tu niestety nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Grecka stopa 10.06.19, 20:38 Forum tak ma, że będzie się przypieprzać tam, gdzie jest się przypieprzać, a jeszcze bardziej będzie tam, gdzie nie ma do czego. To nie istotne. Istotne jest nasze najbliższe środowisko. Uciekaj od toksycznych ludzi, nie daj się niszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 20:32 Zwłaszcza że mój ojciec nie ma nóg ale kto wie, może te palce mam po mim. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:31 Ale co, ktoś podszedł na ulicy i ci to powiedział, powstrzymując odruch wymiotny? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 15:32 O co mi chodzi? O zaakceptowanie mnie jaką jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:25 Jezeli wydaje ci sie ze ludzie nie akceptuja cie przez dlugosc palca u stopy to zapewniam-nie z nimi jest cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:02 Nie, to ludzie tego palca wyszukali Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:34 Ten palec, nie tego palca. Kto wyszukał? Ktoś ci się gapił na stopy i śmiał pełną piersią na widok palców? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:59 kk345 napisała: > Ktoś ci się gapił na stopy i śmiał pełną piersią na widok palców? A może gwizdał na palcach? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Grecka stopa 10.06.19, 18:03 kk345 napisała: > Na tych jej, od stóp? A jak. Tych drugich, wystających. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 18:57 Ten palec, ten palec, ten palec, może zapamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:54 >O co mi chodzi? O zaakceptowanie mnie jaką jestem. Nie widzę związku między dlugością palców a ludzką akceptacją. Natomiast owszem, każdy ma swoje demony, pytanie, czy będzie rozkminiał nieistotne bzdury, czy postanowi, ze jest właśnie najdoskonalszą wersją siebie, jaką w danym momencie dysponuje i zacznie żyć bez oglądania się trwożnie wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Grecka stopa 11.06.19, 03:18 demoniczny palec u stopy nogi... czego to człowiek sie nie dowie na ematce 🤣👍 Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:37 Kogo: was??? Ja mam rzymskie stopy. Moje dzieci po ojcu greckie. Jakbym wiedziała jakie kalectwo może sprzedać dziubdziusiom w genach to bym pogoniła chłopa jeszcze w czasach narzeczeńskich 😔 Pozostaje szukanie nowego dawcy genów. Niestety na tinderze nie widzę rubryczki "kształt stóp". Myslicie, że jak napiszę do administracji portalu to dodadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Grecka stopa 10.06.19, 19:21 A co zrobisz że starymi dziećmi? Bo wiesz, z greckimi stopami to nawet na allegro za grosze nie pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:39 Naprawdę kogokolwiek oprócz twojego kochanka, ortopedy i pedicurzystki interesują twoje stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Grecka stopa 10.06.19, 14:50 Watek o stopach miał duża ogladalność, wiec trudno mówić że stopy sa ludziom obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Grecka stopa 10.06.19, 15:01 Serio kochanków interesują stopy??? Nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:02 chatgris01 napisała: > Serio kochanków interesują stopy??? Nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:53 Nie każdego oczywiście ale to dość popularny fetysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:59 jeziorowa napisała: > Nie każdego oczywiście ale to dość popularny fetysz. To jest dewiacja i nazywa się podofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Grecka stopa 11.06.19, 00:38 To jest parafilia, dość częsta i całkiem zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Grecka stopa 11.06.19, 09:27 bardzo-dobry-kochanek napisał(a): > To jest dewiacja i nazywa się Jeżeli taki drobiazg jest dla ciebie dewiacją to nie jesteś „bardzo dobrym” tylko wyjątkowo słabym kochankiem. P.S. Doceń, że usunęłam kompromitującą cię przekręconą nazwę.😜 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Grecka stopa 10.06.19, 15:14 Ja też mam grecką stopę. Nie brzydzi mnie. Otoczenie też jakoś nie okazuje obrzydzenia, więc noszę sandały, klapki, buty peep-toe i zakladając nogę na nogę macham grecką stopą w odkrytym bucie Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 15:42 Tego jeszcze nie było grane. Najpierw zobacz nick. , później oskarżaj Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:27 No dramat. Jezu, jak straszliwie zaburzonym trzeba byc zeby zakladac tak idiotyczne trollwatki. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 16:38 Trolowątków nie zakładam, 35 cienu to ciepło. Zabnurzony.,zabnurzony, ,zaburzony Dziękuję za głos w dyskusji. Czy ja powiedziałam że mam problem? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:00 niezwykladziewczyna napisała: > Czy ja powiedziałam że mam problem? > No chyba jednak masz. Poznawczy. W pierwszym poscie pytasz "dlaczego was brzydza". No jak brzydza, skoro nie brzydza, a najczesciej w ogole nie zauwazamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:14 Sama mam problem, uwielbiam "palca drugiego" ale to oni dostrzegli że mam innego, ja z tym problemu nie miałam, Tak rodzi się niechęć i nienawiść do tego co jest odmienne. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:35 Kto "oni" i jaki to ma związek z forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:49 Rozumiem że tu tylko rozwiązujecie sprawy z forum. ,,Oni - ludzie tacy my i wy" wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:54 I ci "wszyscy" wyśmiewają się z twojej stopy??? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 18:08 Nie, ludzie szukają odmienności żeby się z nich ponabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:43 niezwykladziewczyna napisała: > Sama mam problem, uwielbiam "palca drugiego" ale to oni dostrzegli że mam inneg > o, ja z tym problemu nie miałam, > Tak rodzi się niechęć i nienawiść do tego co jest odmienne. > Imo raczej kazdy pretekst dobry, by dac wyraz niecheci/nienawisci od dawna istniejacej. Nie znienawidzili cie z powodu palca. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:44 Kompletnie nie zwracam uwagi na stopy u ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:49 Każda stopa mnie brzydzi. Nie jest ważne czy grecka, rzymska czy egipska. Nie widzę powodu aby ktoś miał się tym przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Grecka stopa 10.06.19, 17:58 Nie brzydzi, smieszy,jest taka nielogiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Grecka stopa 10.06.19, 20:47 Mnie nie brzydzą stopy, ani swoje, ani cudze. No chyba że wyjątkowo odrażające. Odpowiedz Link Zgłoś
super_hetero_dyna Re: Grecka stopa 10.06.19, 23:43 Jedź na wakacje do Grecji i masz problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Grecka stopa 11.06.19, 09:35 chyba stuknietych brzydzi to. Jakies z pod klosza czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Grecka stopa 11.06.19, 16:34 princesswhitewolf napisała: > z pod klosza Spod klosza. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Grecka stopa 11.06.19, 16:31 Tak, brzydzi mnie. Jestem dobrze wychowana więc nie okazuję tego w duchu dziękując, ze mam ładne stopy. Pomogłam? Brzydzą mnie też długasne pazury u stóp. A jedno z drugim to już w ogóle makabra, ale jak napisałam- nie okazuję obrzydzenia publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Grecka stopa 11.06.19, 18:57 niezwykladziewczyna napisała: > > Jak zawsze mam problem (nie mam) z odkrywaniem stóp, dlaczego was brzydzi drugi > dłuższy palec od palucha. Kciuki też macie najdłuższe? Wakacyjny problem. > Hahah. Od razu czuć trolla. Tak, kciuk mam najdłuższy, a ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś