mamablue 13.08.19, 23:18 Ogólnie mało obchodzą mnie śluby znanych osób, ale tutaj ... jacy oni ładni! A ona taka pozytywnie zakręcona, podglądam czasem jej ig. Zborowska i Wrona. Fajnie razem wyglądają Mam nadzieję,że będą szczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Pobrali się! 13.08.19, 23:22 Też nie wiem. Autorko, może jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Pobrali się! 13.08.19, 23:27 m.sportowefakty.wp.pl/siatkowka/837582/andrzej-wrona-i-zofia-zborowska-wzieli-slub Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Pobrali się! 13.08.19, 23:57 Są kapitalni, z dużym poczuciem humoru Też im kibicuję Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Pobrali się! 13.08.19, 23:57 Pana siatkarza widziałam niedawno w jakimś programie rozrywkowym (powtórce chyba) i był dość sympatyczny, choć powściągliwy. Panią kojarzę tylko z serialu i niezbyt lubię (jej bohaterkę) Za to tatusia pani lubię bardzo od dawien dawna. Ale pani zbyt ładna to nie jest. Tak czy siak wszystkiego najlepszego młodym życzę Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Pobrali się! 14.08.19, 01:05 czy ja dobrze rozumiem ze poznali się i po trzech miesiącach wzięli ślub??? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Pobrali się! 14.08.19, 01:11 3 miesiące po zaręczynach, poznali się w ubiegłym roku, pierwsze zdjęcia z grudnia, ale to też szybko Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Pobrali się! 14.08.19, 13:01 Ej no, zbyt ładna nie jest? A to każda kobieta teraz musi wyglądać jak te cycate insta blondyny albo WAGS??? Litości!!! Mnie się podoba, jest ładna i świeża. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Fryzura pana młodego straszna! 14.08.19, 11:02 A taki Strasburger też się ożenił. I też został panem "młodym". Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Fryzura pana młodego straszna! 14.08.19, 11:17 ad. fryzura - czy ja wiem..? To całkiem 'wyględny' osobnik, więc w mało czym by źle wyglądał (imo). Poza tym grunt, że jemu i wybrance się podoba ..ad. Strasburger - miłość lat nie liczy, nieprawdaż..? Poza tym w konwencji 'okołoślubnej' jak najbardziej Młody Pan Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pobrali się! 14.08.19, 11:47 Pamiętam straszne hejty na niego na pudelku, to było wręcz niesamowite, a potem i na nią. ciekawe, czy jakaś stalkerka za tym się kryła, czy kto. Niech im się wiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Pobrali się! 14.08.19, 13:17 Karol Strasburger (70+),też się ożenił ze swoją menadzerka - asystentka (?) - więc są i kolejni państwo młodzi 😜 Odpowiedz Link Zgłoś