Dodaj do ulubionych

Otwarte granice

10.06.20, 15:58
13czerwca dla panstw Unii, loty międzynarodowe przywrócone od 16 czerwca
Obserwuj wątek
    • marta_monika Re: Otwarte granice 10.06.20, 16:53
      ale ani slowa o zniesieniu kwarantanny
      • lifecolor Re: Otwarte granice 10.06.20, 16:59
        Nie bedzie obowiązkowej kwarantanny przy wjeździe z tych czterech krajow Niemiec, Czech, Słowacji i Litwy
        • ichi51e Re: Otwarte granice 10.06.20, 17:07
          Jakies to dziwne - jakby lotow nie przywroca na razie? Bedzie trzeba pociagami?
          • redwineiswhatilike Re: Otwarte granice 10.06.20, 18:32
            Loty od 16 czerwca
          • iwoniaw Re: Otwarte granice 10.06.20, 18:33
            ichi51e napisała:

> Jakies to dziwne - jakby lotow nie przywroca na razie? Bedzie trzeba pociagami?
            >

We wtorek mają niby przywrócić, czekam na to bardzo.
    • slonko1335 Re: Otwarte granice 10.06.20, 17:07
      Super. My z pogranicza więc się cieszymy. Znowu możemy odwiedzać przyjaciół i korzystać z atrakcji w Niemczech.
      • lajtova Re: Otwarte granice 10.06.20, 18:21
        Zazdroszczę tego mieszkańcom pogranicza. Na emeryturę przeniosę się w takie miejsce żeby mieć w zasięgu 1dniowej wycieczki Pragę i Drezno.
    • leanne_paul_piper Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:23
      I ceny biletów lotnicznych od razu poszły w górę. A było kupować w ciemno.
      • chococaffe Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:27
        Lalala .. kupiłam smile (co nie znaczy, że mam pewność, że polecę)
        • leanne_paul_piper Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:35
          smile
          Ja właśnie nie chciałam umoczyć kolejnej kasy w KLMie czy Lufthansie. Mam już dosyć kredytowania wszystkich linii i biur podróżywink.
          Ale chyba już będzie dobrze, jest nadzieja. A Lufthansa powiedziała, że w razie ponownego lockdownu będzie ściagać ludzi z powrotem.
          • chococaffe Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:42
            Mało zaryzykowałam (właśnie dlatego, że tanio było). Ty chyba dalej to i ryzyko finansowe większe. Ale i tak wszystko będzie się rozgrywało w ciągu kilku, kilkunastu tygodni. Ja mam jeszcze dużo czasu to sobie popatrzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka