lifecolor 10.06.20, 15:58 13czerwca dla panstw Unii, loty międzynarodowe przywrócone od 16 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_monika Re: Otwarte granice 10.06.20, 16:53 ale ani slowa o zniesieniu kwarantanny Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Otwarte granice 10.06.20, 16:59 Nie bedzie obowiązkowej kwarantanny przy wjeździe z tych czterech krajow Niemiec, Czech, Słowacji i Litwy Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Otwarte granice 10.06.20, 17:07 Jakies to dziwne - jakby lotow nie przywroca na razie? Bedzie trzeba pociagami? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Otwarte granice 10.06.20, 18:33 ichi51e napisała: > Jakies to dziwne - jakby lotow nie przywroca na razie? Bedzie trzeba pociagami? > We wtorek mają niby przywrócić, czekam na to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Otwarte granice 10.06.20, 17:07 Super. My z pogranicza więc się cieszymy. Znowu możemy odwiedzać przyjaciół i korzystać z atrakcji w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Otwarte granice 10.06.20, 18:21 Zazdroszczę tego mieszkańcom pogranicza. Na emeryturę przeniosę się w takie miejsce żeby mieć w zasięgu 1dniowej wycieczki Pragę i Drezno. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:23 I ceny biletów lotnicznych od razu poszły w górę. A było kupować w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:27 Lalala .. kupiłam (co nie znaczy, że mam pewność, że polecę) Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:35 Ja właśnie nie chciałam umoczyć kolejnej kasy w KLMie czy Lufthansie. Mam już dosyć kredytowania wszystkich linii i biur podróży. Ale chyba już będzie dobrze, jest nadzieja. A Lufthansa powiedziała, że w razie ponownego lockdownu będzie ściagać ludzi z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Otwarte granice 10.06.20, 19:42 Mało zaryzykowałam (właśnie dlatego, że tanio było). Ty chyba dalej to i ryzyko finansowe większe. Ale i tak wszystko będzie się rozgrywało w ciągu kilku, kilkunastu tygodni. Ja mam jeszcze dużo czasu to sobie popatrzę Odpowiedz Link Zgłoś