Dodaj do ulubionych

Michele Morrone

• mami2 Re: Michele Morrone 04.08.20, 16:27
      Całkowicie nie mój typ.
      Ale ja jestem z frakcji Sam Heughan/ Henry Cavill...
    • pomurnik91 Re: Michele Morrone 04.08.20, 17:58
      Podoba sie na Instagramie, nie jestem pewna czy pragnę ujrzeć go w filmie
      • fornita111 Re: Michele Morrone 04.08.20, 18:02
        Nie pragniesz, uwierz big_grin Tzn w TYM filmie wink
    • joanna266 Re: Michele Morrone 04.08.20, 18:35
      Bardzo przystojny facet. I na 100 %wszystkie tu komentujące zwróciłyby na jego urodę uwagę gdyby np. obsługiwał je w okienku bankowym. Nie da się go po prostu nie zauważyć. Tacy faceci zawsze są na wizualnym swieczniku i brzuchate misiaki przy nich znikaja totalnie w tłumie.Nie wiem czy chciałabym się z nim bzykać.Do tego muszę niestety pogadać winka no i mąż jest już od kilkunastu lat winkAle gość jest jak młody Bóg jest i basta!!!
      • alpepe Re: Michele Morrone 04.08.20, 20:37
        Mnie się taki młody bóg nie podoba.
      • aerra Re: Michele Morrone 04.08.20, 22:30
        Och, z pewnością.
        Słuchaj, ale facet mnie dziś w banku obsługiwał - po botoksie! I jeszcze takie miny robił, że miałam ochotę roześmiać się mu w twarz i siłą się powstrzymywałam.
      • milva24 Re: Michele Morrone 05.08.20, 00:44
        Może i jest ładniutki i pewnie bym to zauważyła ale dla mnie nie pociągający.
        • mona-taran Re: Michele Morrone 05.08.20, 07:59
          No właśnie, ładniutka, taki wymuskany, z przyciętym włosem na klacie od linijki... No nie :p facet nie ma być ładniutka, facet ma być męski :p
          • mona-taran Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:10
            Ładniutki!!*
            • m_incubo Re: Michele Morrone 07.08.20, 09:14
              No właśnie on jest ładniutka 😀
              • mona-taran Re: Michele Morrone 07.08.20, 09:17
                Autokorekta wie co pisze! 😂
      • heca7 Re: Michele Morrone 05.08.20, 07:56
        Owszem , jest mocno kalendarzowy ale dla mnie "dobry kogut to chudy kogut" i w życiu bym nie chciała mieć MM w łóżku ( on mnie też nie 😀) . Gdybym pokazała jaki aktor mi się podoba to ematka by na 100% wolała nienienienie!!!! 😜 ostatnio kupowałam pamiątki w Rydze u studenta z Taszkientu. Jaki on był piękny! Ach! 🥰
    • kropkacom Re: Michele Morrone 04.08.20, 18:43
      Inteligencja mu się nie wymalowała na twarzy.
    • bazia8 Re: Michele Morrone 04.08.20, 18:54
      I od razu widac gazeciarza.
    • cosmetic.wipes Re: Michele Morrone 04.08.20, 19:17
      Wyjątkowo nie w moim typie, wręcz obleśny. Gustuję w mocno zbudowanych blondynach o jak najjaśniejszych oczach.
    • ewolajda88 Re: Michele Morrone 04.08.20, 22:43
      Nie podoba mi się kompletnie. Jakiś taki gejowato-metroseksualny.
    • michalinalis Re: Michele Morrone 05.08.20, 00:12
      Jak już się w końcu jakiś aktor wybija na skalę światową w polskim filmie, to oczywiście musi być to obcokrajowiec. Pomijam, że w tak beznadziejnym filmie. No nie mają Ci polscy aktorzy szczęścia albo po prostu się nie nadają. Nie wiem.
      Nie mój typ, nigdy nie lubiłam brunetów w typie macho ale obiektywie patrząc, jest bardzo przystojny i zgrabny.
      • simply_z Re: Michele Morrone 05.08.20, 00:48
        widziałaś Zawieruchę? nie dziwię się, że ten amant się nie wybił.
        obleśny typ
      • heca7 Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:44
        Obcokrajowiec musiał być bo przecież główny bohater to Włoch. Trudno znaleźć w Polsce takiego aktora. I dodatkowo tak zdesperowanego żeby zagrać w tym filmie wink
    • manon.lescaut4 Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:30
      Tak jak tu piszecie - jest śliczny, a ślicznośc to niekoniecznie cecha pożądana u faceta marzeń. W dodatku zginalby w grupce takich samych ślicznych południowców. Usta- porażka. Zbyt pełne i mięsiste, takie są ładne u kobiet albo u 5-letnich chłopców, jak mój syn wink Owszem, gdyby taki się trafił gdzieś w obsłudze, to przyjemnie by było popatrzeć i pouśmiechać się, ale bzykać bym się z takim nie chciała - wstydziłabym się smile. Przypomniało mi się, ze miałam kiedyś wizytę domowa elektryka w podobnym typie urody. Miło dla oka zleciała ta godzina, ale jednak ten „mój” był bardziej męski, bardziej męskie zajęcie niż symulowanie stosunków w najgorszym polskim filmie dekady. A propos, czytałam kiedyś zabawna (bo jakżeby inaczej) recenzje tego filmu na angielskim portalu (w końcu mamy polski film, o którym mówi i ogląda cały świat, tylko czy o to nam chodziło...?) i recenzent(ka) podkreśliła najzabawniejsza scenę. Nasza bohaterka jest związana, a amant na jej oczach otrzymuje fellatio, robi te swoje idiotyczne miny, wytrzymuje jakieś 10 sekund, po czym z duma zwraca się do Laury „look what you’ve missing”. Faktycznie big_grin
      • mona-taran Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:39
        😂
        Ja chyba jednak ten film obejrzę 😅
        • manon.lescaut4 Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:56
          Są filmy, których nie wypada nie znać, tak są dobre, klasyczne, ponadczasowe,... Są również i takie tak złe, ze tez trzeba je obejrzeć smile
      • fornita111 Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:44
        My z mezem z tej sceny sie do dzis nabijamy. A "patrz co tracisz" weszlo do naszego domowego slownika. Najczesciej uzywamy, jak ktores cos paskudnego ugotuje i drugie nie chce tego nawet skosztowac wink
        • manon.lescaut4 Re: Michele Morrone 05.08.20, 08:54
          Mój chłop tez z tej sceny się ciagle nabija i z „zobacz co tracisz”. W sumie genialne to wink
        • heca7 Re: Michele Morrone 05.08.20, 09:15
          Cholera , chyba muszę się przemóc i obejrzeć wink Potraktuję jako komedię klasy C.
          • milva24 Re: Michele Morrone 05.08.20, 10:08
            Mnie też zachęciłyście big_grin
      • leanne_paul_piper Re: Michele Morrone 05.08.20, 12:07
        W ogóle faceci są gópi, jeśli myślą, że każda kobieta tylko marzy o robieniu fellatio. W większości kobiety myślą, please please niech ktoś ze mnie zdejmie ten obowiązek. Anyone?!😉😎. Moge dopłacić🤔🙄. Ja mialam tylko jednego faceta, któremu naprawdę uwielbiałam to robić. A to przez to, ze miał idealnego członka, jakieś 18-19 cm, idealnie gładki i różowy, no słowem miodzio😉.
        To pisałam ja, Jarzabek, po 2 Pina Coladas😉. A teraz udam się na lunch, coby więcej nie grzeszyc słowem 😊
        • fornita111 Re: Michele Morrone 05.08.20, 12:12
          No ja i kolezanki to lubimy, ale tak bardziej artystycznie a nie glebokie gardlo. To co bylo w filmie to raczej wg upodoban panow, niz pan chyba?
          • ola_fatyga Re: Michele Morrone 05.08.20, 12:25
            >To co bylo w filmie to raczej wg upodoban panow, niz pan chyba?

Tak, facetów oglądających to podnieca...kobietę niekoniecznie, co innego, gdyby kobieta była świadkiem cunnilingus w wykonaniu faceta...
      • ola_fatyga Re: Michele Morrone 05.08.20, 12:16
        >Nasza bohaterka jest związana, a amant na jej oczach otrzymuje fellatio, robi te swoje idiotyczne miny, wytrzymuje >jakieś 10 sekund, po czym z duma zwraca się do Laury „look what you’ve missing”. Faktycznie big_grin

big_grinDDDD Długodystansowiec..., to super kochanek big_grinDDDD. Muszę to zobaczyć, bo narazie widzialam tylko jego zdjecia, na których wygląda na pasywnego geja.
        • manon.lescaut4 Re: Michele Morrone 05.08.20, 17:13
          Może i coś w tym jest, bo sceny seksu z jego udziałem są tak nienaturalne, ze aż widać ze to...ekhm nie jego środowisko, ze tak powiem. A kto uważa go za super duper ciacho zmieni zdanie po zobaczeniu jego idiotycznych min. A jako bonus plucie w krocze, oblizywanie się panienek po fellatio itd. Naprawdę się nie gorsze takimi czynnościami smile ale w tym filmie są po prostu obleśne.
    • heca7 Re: Michele Morrone 05.08.20, 16:31
      Zapytałam jeszcze córkę, lat 18,5. Powiedziała- fuj! Jeszcze figura jak cię mogę ale twarz jakby w Kebabie pracował!
    • tt-tka Re: Michele Morrone 05.08.20, 18:17
      Ani meski, ani seksowny, sadzac po wklejonych tu fotkach (filmu nie widzialam i nie zobacze) - zbyt zachwycony soba, by byc zachwycajacy dla mnie tongue_out
    • nikita1907 Re: Michele Morrone 07.08.20, 09:23
      Obiektywnie przystojny, ale te pulchniutkie usta go Dyskwalifikują. Z autopsji wiem, ze faceci z takimi dziubkami kiepsko całują😜

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka