cku 27.10.20, 10:36 16200 czas zamykać wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_fatyga Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:42 Lockdown od piątku? Bo wojacy na ulicach już od jutra W sumie się trochę pomyliłam, bo sadzilam, ze llockodown prowadzą koło 11 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:44 Z nimi to nie wiadomo. Moze byc od jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 17:40 Zapowiadali lockdown od piatku/soboty, jesli ilosc zakazen/testow pozytywnych/zarazy nie spadnie. Jest w necie oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:58 Ja tam nie panikuję. Ale pamiętam co się dzialo w marcu, lepiej sie przygotować zamiast kwitnąć w kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:11 Nie ma żadnych obaw o ciągłość dostaw, niczego nie zabraknie, nie ma szans. A marcu była panika , że wirus nas zmiecie z powierzchni ziemi, dzisiaj sytuacja jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 15:35 Takie wiadomości, sposób ich przekazywania, pisanie z wykrzyknikiem nie działa dobrze na osoby, które zachorowaly na covid. Naprawdę, wiem co mówię. Ja przechodzę raczej lżej, chociaż były gorsze momenty, ale takie informacje potrafią doprowadzić ludzi do paniki. Nie oglądam już prawie tv, na to nie da się już patrzeć i słuchać, tego ciągłego nakrecania. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:46 Jestem za, bo wtedy przesuna mi licytacje, na ktora ostrze sobie zeby, a jeszcze mi troche kasiorki brakuje😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:48 Niedzielskiemu się wypłaszczało podobno? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26442052,koronawirus-minister-zdrowia-jest-kilka-sygnalow-ze-wzrost.html#do_w=46&do_v=58&do_a=286&s=BoxNewsLink Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:49 Po co siać panikę? On line nie zamkną, spożywczych, drogerii i aptek też. Zresztą jak zrobią lockdown to ich wkurzeni ludzie zmiotą razem z naszym pożal się Boże wojskiem Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:54 madami napisała: > Po co siać panikę? On line nie zamkną, spożywczych, drogerii i aptek też. > > Zresztą jak zrobią lockdown to ich wkurzeni ludzie zmiotą razem z naszym pożal > się Boże wojskiem Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:59 Na mnie liczby wrażenia nie robią. Lepiej po prostu zawczasu zrobic zakupy i tyle. To towarzystwo nieprzewidywalne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:54 A co napisze za tydzień jak będzie 26.200? Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:00 Teraz to mogą sobie nawet o 50000 pisać. Lawina ruszyła, a lawinę zawrócić nie sposób . Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:01 Widac ile daje noszenie maseczek, zdalna nauka i limity w sklepach. Teraz juz pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:11 Czy tego chcemy, czy nie. Pójdzie . Oby jak najszczęśliwiej dla wszystkim, czego sobie i każdemu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:25 lot_w_kosmos napisała: > Czy tego chcemy, czy nie. > Pójdzie . Już dawno poszło.... 2-3 mln pozytywnych w skali kraju jak nic jest obecnie.... to co się wytestowuje to czubeczek góry lodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:38 Ja to nawet przypuszczam, ze 25% spokojnie przechodzi lub przeszło, czyli bliżej 10mln. No cóż, nie wiem, czy ktoś sie spodziewał że to się da zatrzymać, chyba tylko wyjątkowy fantasta. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:52 Ale to w sumie dobre wieści, przechorujemy jako społeczeństwo i do wakacji temat się wypali. może nawet szczepionek od Billa Gatesa nie będziemy potrzebować Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:54 nutella_fan napisała: > Ale to w sumie dobre wieści, przechorujemy jako społeczeństwo i do wakacji tema > t się wypali. może nawet szczepionek od Billa Gatesa nie będziemy potrzebować ; Myślę, że do końca roku wygaśnie lub ulegnie poważnemu stłumieniu te epidemia. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:05 Ja cały czas po cichu na to liczę., że to jednak pójdzie jak lawina. Oczywiscie rozumiem jakie obciązenie słuzby zdrowia będzie to niosło. Aczkolwiek, jak zaczną leczyć tylko tych, któzy naprawdę potrzebują - a już coraz bardziej to widać i to sie zmienia, to może aż takiej medycznej katastrofy nie będzie, Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 17:10 Oczywiscie rozumiem jakie obciązenie słuzby zdrowia będzie to niosło. chyba nie wiesz o czym piszesz Aczkolwiek, jak zaczną leczyć tylko tych, któzy naprawdę potrzebują - a już coraz bardziej to widać i to sie zmienia, to może aż takiej medycznej katastrofy nie będzie, będzie Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 10:55 Szczescie w nieszczesciu ze w tym momencie, a nie za trzy-cztery dni. Nie zwala na protestujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:00 I tak zwala. Teraz ruszy do gory to nikt nie bedzie pamiętał czy to 3 dni po protestach czy 2 tygodnie po. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:04 cku napisała: > I tak zwala. nikogo to już nie wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:16 I myślisz, że kogoś to jeszcze obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:07 No jak to? Makaron i papier toaletowy. Bo zaraz zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:26 Gdzie zabrakło? U ciebie w geesie? Cała gmina zatruła się sałatką na weselu córki wójta? Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:50 Stoją w sieni. Kup jumbo-pak na promocji, starczy ci przynajmniej na 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:53 alaveda napisała: > Stoją w sieni. To chyba wskazuje na wschodnie rejony, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tifa_lockhart Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:03 Południowowschodnie. Marek jest z podkarpacia. Tak na marginesie jest urzędnikiem i za pieniądze podatników dzień w dzień trolluje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:22 A kim ty jesteś panie Krupa? napisz coś o technikach inseminacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:15 Ja ostatnio kupiłam 10 kg cukru, bo był w promocji 50% i wielką pakę papieru toaletowego, też ze względu na promocję. Przed poprzednim lockdownem też akurat kupiłam papier toaletowy w promocji i starczyło nam aż do otwarcia sklepów, ale przysięgam, że jak robiłam zakupy, to nie wiedziałam, że sklepy zamkną i papier toaletowy z półek zniknie. Swoją droga do dziś nie rozwikłałam zagadki, dlaczego akurat papieru toaletowego nigdzie nie było 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:26 eliszka25 napisała: > Swoją droga do dziś nie rozwikłałam zagadki, dlaczego akurat papieru toaletoweg > o nigdzie nie było 🤔 Też nie ogarniałem dlaczego akurat papier toaletowy jest towarem strategicznym. Musi trauma z PRLu.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:37 dyzurny_troll_forum napisała: > Też nie ogarniałem dlaczego akurat papier toaletowy jest towarem strategicznym. bo gazety, jako alternatywa,wyszły z użycia. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:39 alicia033 napisała: > dyzurny_troll_forum napisała: > > > Też nie ogarniałem dlaczego akurat papier toaletowy jest towarem strategi > cznym. > > bo gazety, jako alternatywa,wyszły z użycia. zawsze mi się wydawało, ze każda emateczka ma bidet.... Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:46 dyzurny_troll_forum napisała: > > Musi trauma z PRLu.... > > O papier nie tylko w Pl się bili, były w necie filmiki dantejskich scen przy stoiskach z papierem w USA np :p Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:32 No to prawda Ojciec znajomej- stateczny chirurg poszturchał się z jakimś farmerem na parkingu, bo zobaczył, że zamiast przydziałowej zgrzewki papieru tamten niósł 2. Tu się działy niezłe jaja w sklepach- Amerykanie nigdy nie doświadczyli braku towarów, więc mieliśmy przez kilka tygodni normalny sajgon- wykupili wszystko, dosłownie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:52 U mnie z papierem nie było problemu, ale mąki i drożdży to ze 3 m-ce nigdzie nie było. Jak w końcu rzucili to chłop mi kupił 10 paczek suchych drożdży na zaś ( w każdej paczce 5 torebek:p) Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 14:12 >Amerykanie nigdy nie doświadczyli braku towarów W stanach "huraganowych" jak najbardziej doświadczają i mają to obcykane- przy zapowiedzi kolejnego natychmiast wykupują wodę i papier toaletowy... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 14:26 No to prawda, ja mieszkam w tym bez huraganów Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:00 dyzurny_troll_forum napisała: > > Też nie ogarniałem dlaczego akurat papier toaletowy jest towarem strategicznym. > > > Musi trauma z PRLu.... Nie mieszkam w Polsce. Półki z papierem toaletowym w szwajcarskich sklepach też były puste przez ładnych kilka tygodni. Raczej nie sądzę, że to pod wpływem wspomnień z PRL 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:26 USA- brak papieru od kwietnia do czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:49 U nas też to trwało prawie 2 miesiące. Na szczęście miałam zapas 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:11 Nie sądzę. Na całym świecie przed lockdown byl towarem deficytowym. Jako, że my jesteśmy rodzina narodowo wymieszana, to ja, po polsku, zadbałam o zapas gazet w domu. Na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 16:44 > > Musi trauma z PRLu.... > > > Tak, trauma PRL była również w Stanach, UK, Australii etc Wszędzie wykupywali. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 22:35 Nie trauma po PRL bo w innych krajach, gdzie nie było PRL też papier zniknął, np u nas w Dk Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:03 Cukier jest bardzo niezdrowy Było ma być kaszę jaglaną Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:39 Mojej rodzinie przepyszny jagielnik nie bardzo podchodzi. Dlatego zamierzam nasmażyć musu jabłkowego na szarlotki. Jabłka kupujemy bezpośrednio od rolnika, więc będzie ekologicznie i zdrowo. Jajka do szarlotki też mam bio od rolnika. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 16:33 eliszka25 napisała: > Mojej rodzinie przepyszny jagielnik nie bardzo podchodzi. Ja poszłam krok dalej i zrobiłam "przepyszny jagielnik" z erytrolem Wyszło takie guano, że wszystko poszło w śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 18:46 No ja przepysznego jagielnika nawet nie próbowałam piec. Dla mnie ciasto, to słodka przyjemność i musi być porządne, a nie udawane. Kiedyś wspomniałam o tym jagielniku mężowi, ale spojrzał na mnie tak, że więcej nie podejmowałam tematu 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 18:48 W piątek albo w sobotę pojedziemy do rolnika po następną dostawę jabłek. Kupie ze 20 kilo i będę robić mus, a zimą piec szarlotki i jeszcze ryż z jabłkami, bo też bardzo lubimy 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:08 A sorry. To wiele zmienia. Teraz to juz trumne trzeba kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:20 Albo urnę pod kolor kominka w dużym pokoju 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:23 jaką trumnę? Przy 16300 to już tylko doły zbiorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:15 cku napisała: > A sorry. To wiele zmienia. Teraz to juz trumne trzeba kupić. Skoro tak uważasz i zakładasz tak durny wątek, to prosze bardzo kupuj trumnę, kto głupiemu zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:11 Mam zapas papieru toaletowego na miesiąc. Jesteśmy bezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:36 Chyba, że złapiecie jelitówkę, to może być cienko 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:22 Dziś już nie zdążę, ale jutro rana, jadę po mięcho 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:26 Przez takie sianie paniki nie mogę nornalnych zakupów do domu zamówić, bo sklepy internetowe zablokowane, terminów dostaw nie ma. Ludzie, opanujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:36 Rozumiem, że mam zrezygnować z zakupów żebyś ty mogła je zrobić. No tak, twój głód lepszy niż mój 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:42 Nie mówię o normalnych zakupach, jakie robiłaś do tej pory. Mówię o ludziach, którzy się rzucili i wykupują wszystko hurtowo. W Tesco nie tylko nie było terminów dostaw (ani odbioru własnego), nie było praktycznie w ogóle towaru! Nie mów mi, proszę, ze wszyscy robili zwyczajne cotygodniowe zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:04 Wiesz, jak się ma trzech chłopa na stanie, to tygodniowe zakupy wyglądają dla niektórych jak zaopatrzenie na pół roku😉 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:17 No kurde, nie udawaj, że nie rozumiesz. Jeszcze niedawno mogłam mieć dostawę na następny dzień, teraz terminów nie było w ogóle. Żadnych. Po prostu panika zakupowa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:20 Nie rozumiem, dlaczego zabraniasz innym dokonywania zakupów, w imię dokonania zakupu przez samą siebie. No, sorry, ale to tak, jak w piosence Kazika😐 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:22 Czyli nadal nie rozumiesz, o czym mówię. Ok, odpadam, nie mam na to siły ani czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 13:25 😑 Idź lepiej zamów te swoje zakupy, bo nadal będziesz jęczeć na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 14:14 > W Tesco nie tylko nie było terminów dostaw (ani odbioru własnego), nie było praktycznie w ogóle towaru! Przecież Tesco się wygasza i brak towaru plus puste polki to u nich widok codzienny od wielu miesięcy. Nie siej paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 14:25 Wiem. Ale niektóre wolą postękać na forum, łomatko, wszystko wykupują i dla mnie nie starczy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 16:50 Tak, wyobraź sobie, że dla mnie brak zakupów online to poważny problem. Ale niektórzy mają tak ograniczony poziom empatii i zrozumienia, że tego nie ogarniają i wolą się przypieprzać bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 18:43 No ale to nie BRAK zakupow online, tylko brak zakupóww online Tesco, to duża różnica Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 23:24 Niektórzy są tak zapatrzeni w siebie i tylko w swoje potrzeby, że nawet nie pomyślą ( już nawet nie wymagam , ze zrozumieją ), że inni też są w potrzebie. 🙄Smutne, to Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 16:47 polskatimes.pl/tesco-zamyka-sklep-internetowy-w-polsce-koniec-ezakupow/ar/c1-15157968 Czyli w listopadzie kolejki w innych sklepach oferujących ezakupy będą jeszcze większe. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 16:49 Nie wiedziałam, jeszcze niedawno mieliśmy od nich zakupy. Dzięki za info, czyli będzie jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 18:41 Ale serio nie zauważyłaś, ze sklep od pewnie roku się likwiduje i prawie nie mają wyboru towaru? Poza tym jesli jeździ u was Tesco, to macie też choćby Glovo, zakupy ze wskazanych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:30 Nie ma opcji, oddaję dziś auto do mechanika a dźwigać nie będę. Poczekajcie do piątki chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:33 Po co mam teraz jezdzic i kupowac pod kurek jak niedlugo moze to byc jeden z niewielu powodow dla ktorych mozna bedzie wyjsc z domu. Bez sensu ten twoj pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:41 Wiesz, nie uśmiecha mi się stać w taką pogodę pod sklepem, czekać i marznąć/moknąć bo ograniczenie do 5 osób . No chyba, że pojadę do biedry o 1 w nocy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:45 Ja ostatnio bylam w lidlu o 5 rano. Super zakupy, nikogo poza obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:45 scarlett74 napisała: > Wiesz, nie uśmiecha mi się stać w taką pogodę pod sklepem, czekać i marznąć/m > oknąć bo ograniczenie do 5 osób . No chyba, że pojadę do biedry o 1 w nocy 😀 Jak wprowadzą - bardzo modny w tym sezonie CoVidka- zakaz wychodzenia w nocy* to raczej nie. * za cholere nie wiem czemu to ma służyć i jak ma wpłynąć na zmniejszenie propagacji wiruska Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:50 cku napisała: > Bo w nocy ludzie imprezujo! Wiem! i pijo alkohol!!! Ale taki zakaz nie sprawi, że przestaną. Będą jedynie pić do rana.... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:50 Jak to bardzo modny? Z tego co pamiętam , nie było wiosną zakazu wychodzenia do sklepu, bo sama jeździłam robić zakupy w nocnych godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:52 scarlett74 napisała: > Jak to bardzo modny? Cała Europa wprowadza godzinę policyjną w nocy. Myślę, że naczelnik też wprowadzi, żeby nie być gorszym.... Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:42 I jeszcze teraz protestujo! Zamknąć trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:51 Ja dwa staniki, bardzo ładne i tanie, tylko firmy nie znam i nie wiem jak z jakością. Znacie firmę "Dorina "? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:02 Ja z ciuchów nic, bo jakoś mało ostatnio wyłażę 😉, ale nabyłam gofrownicę, liczy się 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 18:52 A mąż zamówił szczoteczki do zębów, właśnie przyszły dzisiaj. Przynajmniej będziemy mieć piękne uśmiechy 😄. Ja sobie chyba buty zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:43 Z marszu zrobią wydarzenie religijne i pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 11:54 Spożywczaków i art. chemicznych nie zamkną, więc sensu nie widzę pchać się teraz w tłum. Sukienki sobie zamawiam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 12:07 Mi zostały jeszcze rzeczy z poprzedniego lockdownu... Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 18:50 U nas byla taka nawalnica kupujacych w weekend. Wybralam sie po pare rzeczy, bo mi sie skonczyly i bylam w szoku. Polowa polek pusta, tlumy z wozkami wypelnionymi pod niebo. A ja chcialam tylko maslo, pare pojemnikow z bulionami (corka 12 letnia ostatnio gotuje sobie na nich dania z ryzem lub makaronem, bo lubi. Ja nie nadazam gotowac wlasnych bulionow i mrozic), czipsy i cos slodkiego. Maslo zabralam ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Róbcie zakupy!!! 27.10.20, 19:45 Ni wuja, muszę najpierw zużyć stare zapasy!😛 Odpowiedz Link Zgłoś